Şimdi Ara

Sanırım yalana geldim dolandirildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balikcibili -- 3 Ağustos 2016; 21:31:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• taklaya gelmişsin hocam

• Kağıda şimdi mi baktınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 3 Ağustos 2016; 20:44:31 >
  • Motor yüzde 89 da olduğunu söyledi

• Peug. 308 "10.000 rpm"mi çevirmiş Yanlışlık var bunda.
  • belgeye bakmayacaktın madem bana sorsan söylerdimtaklaya gelmişsin geçmiş olsun

• bu ölçümler gerçekten güvenilirmi ve geçerliliği varmı ? arabayı zincirle bağlayıp bişeyler yapıyorlar benim satacağım araca yaptılar adam iyiki aldı arabayı yoksa canımı okudu motorun bas bas boştakş motora ne anlıyolarsa bundan..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam geçmiş olsun, satan kişinin sözleriyle belgede yazan bilgiler tutmuyor.
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Adamın sözüne inandık ekspertizcinin motor yüzde 89 da dedi 70 in üstü iyidir dedi

• Yanlış ölçmüş sonra kıvırmış.
    Bari kıvırıyorsun dyno kağıdını verme.
  • Aracı 1 haftadır kullandım 600 km felan hani öyle performans eksikligide hissetmedim bastimi gidiyor anlamadimki bu durumu

• Hata orani %101 mis zaten :D

Saka bi yana motor %89 ise sorun yok bence ruhsatta kac bg yaziyor? 108 in %89 u kagittaki degerler zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi. 2.el alma işi forumca önermiliyor. İşte sebebi. Sıfır km çizikli araç konusundan da geliyorum. Ticaret bitmiş ülkede

• Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    110 bglik olanı araç , yanlış olcuytse bana yalan atti o zaman belki motor yüzde 89 da bile değil daha düşük ?

• benim aracta motor %85 yazıyor durum olarak o zaman iyi dediler 0 aldıgında bile %93 falan demişllerdi
  • Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: balikcibili

Aracı 1 haftadır kullandım 600 km felan hani öyle performans eksikligide hissetmedim bastimi gidiyor anlamadimki bu durumu

o dyno sonucuna güvenme. kalibrasyonu yapılmamıştır allah bilir. sen muadili bir 308 bul. 50 km hızdayken yan yana aynı viteste basın. ordan anlarsın. fark yiyerek geçilirsen arabanın gücü düşüktür demektir.
  • Sıkıntı ikinci el araba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belirli bir güç kaybı olur dyno testinde genelde o kısmı ekleyerek söylerler. Motor gücü iyide o dyno bu aracamı ait ? 10 000 rpm ve o nasıl bir tork-hp grafiği öyle dogruluk payı varsa o aracın vay haline büyük ihtimalle çip atılmıştır veya yazılım atılmıştır. Yani sağlam elinde patlatmışlar.

• Önemli soru şu eğer 110 beygirlik bir aracın motoru yüzde 89 sa beygiri kaç çıkar ?
    Çünkü aradan 1 hafta geçti belkide 95 demişti ben 105 diye hatırlıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.