Şimdi Ara

Sanırım Şampiyonluğumuz Alınacak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Puan silinmesi demek, şike yapıldı demek. Şike yapıldı demek, senelerce bu leke ile yaşayacaksınız demek, en kötüsüde, bu şike yapmanın cezasını çekmemek için bu kadar oyunlar yaptığınızı düşüneceğiz senelerce.. Bir fenerbahçeli olsam, yemin ederim 1 sene küme düşmeyi göze alırdım.

En azından 1-2 sene sonra alnım açık, yöneticiler yapmış, cezamızı çektik, artık onlarda yok, temiziz diyebilirdiim

Ben de senin gibi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Puan silmek demek ne sis yansin ne kebap yansin demek. Ne galatasaraylilardan bir ses ciksin ne de fenerbahcelilerden ses ciksin demek. Bu davayi actiktan sonra sike yok demek zor geldigi icin olayi boyle kapatalim demek.

Fanatik ile taraftar arasında ince bir fark var. İşte siz taraftar tarafındasınız. Tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etufekci

quote:

Puan silmek demek ne sis yansin ne kebap yansin demek. Ne galatasaraylilardan bir ses ciksin ne de fenerbahcelilerden ses ciksin demek. Bu davayi actiktan sonra sike yok demek zor geldigi icin olayi boyle kapatalim demek.

Fanatik ile taraftar arasında ince bir fark var. İşte siz taraftar tarafındasınız. Tebrik ederim.

Ya bırak Allah aşkına onlar o çizgiyi aşalı çok oldu.Bakma arada objektifim ayaklarına 1-2 mesajını görürsün bunların,sanırsın ki aklı başında taraftar.Yahu arkadaş madem sırf bizi susturmak için siliyorlar sizin puanınızı neden tepki koymuyorsun diye sorsan 'mavi ekran' . Ama neden tepki versin ki? Bu kadar pisliğin içinden çıka çıka puan silmeyle çıkmış, silinen puanı da bizim üstümüze atmış ohhh mis

Sen bence konu açıp morinho culuk oynamaya devam et, kadro falan kurup paylaş, teknik konularda bizi aydınlat

• quote:

Daha hala şike yok diyebiliyor musunuz?Adamlar şikeyi örtmek için herşeyi yaptılar da gene de mecbur bazı maçlarda birşeyler var diyebildiler onlara da sahaya yansımadı dediler..
    Böyle düşünceler diğer takım taraftarları gözünde eminim düşürüyordur sizi.Bu kadar tapeyi okuyan insan kör fanatik de olsa şüphe duyar ama sizinki pollanyannacılık,kendiniz de biliyorsunuz birşeyler döndüğünü ama işte hep bir umut belki şurdan şöyle çıkar,belki böyledir.Ama gördüğünüz gibi çıkmıyor.Yöneticileriniz kandırmışlar sizi hani nerde biri açıklama yapabiliyor mu?Niye cas davasını çektiniz yönecilerinizin ağzını bıçak açmıyor, neden böyle bir suçlamadan sonra yöneticilerinizin ağzını bıçak açmıyor.Ben söyleyeyim nedeni ucuz yırttık diyorlar.Resmi sitenizi açın bakın 58.madde değişti diye manşet girmişler..

• quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

quote:

quote:

Ya bırak Allah aşkına onlar o çizgiyi aşalı çok oldu.Bakma arada objektifim ayaklarına 1-2 mesajını görürsün bunların,sanırsın ki aklı başında taraftar.Yahu arkadaş madem sırf bizi susturmak için siliyorlar sizin puanınızı neden tepki koymuyorsun diye sorsan 'mavi ekran' . Ama neden tepki versin ki? Bu kadar pisliğin içinden çıka çıka puan silmeyle çıkmış, silinen puanı da bizim üstümüze atmış ohhh mis

Sen bence konu açıp morinho culuk oynamaya devam et, kadro falan kurup paylaş, teknik konularda bizi aydınlat

Ben ikinci kısmı yani şu kısmı yanlış okumuşum :)
    "sike yok demek zor geldigi icin olayi boyle kapatalim demek."
    Doğru söylüyorsun bunların kafa farklı çalışıyor.

Bir yandan iş bir yandan buna bakarken doğru düzgün okumamışım utandım valla

• quote:

quote:

quote:

Şike yok şike var konuşmak istemiyorum. Gündemi takip etmiyorum çünkü. Bugün var haberi çıktı zaten olası bir puan siliminde en başta ben tepki koyarım. Malesef sizin gibi ihtiraslı insanlar değilim. Amacım futbolsa aracım teknik ve taktik.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şike yok şike var konuşmak istemiyorum. Gündemi takip etmiyorum çünkü. Bugün var haberi çıktı zaten olası bir puan siliminde en başta ben tepki koyarım. Malesef sizin gibi ihtiraslı insanlar değilim. Amacım futbolsa aracım teknik ve taktik.

Buda günlük 1-2 tarafsızım mesajlarından biri oluyor galiba.Burda kim ne yazıyor, dolayısıyla ne düşünüyor az çok görüyoruz.O yüzden şu bu olursa tepkimi koyarım masallarını başkasına anlatın.Kim neye ne kadar tepki koyuyor görüyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: tonyali61

Binlerce dosya var, delil yoktu, ama Süper Kupa erteleniyordu.

Delil yok, ama Fenerbahçe Avrupa’ya gönderilemiyordu.

Şike ve teşvik yok, ancak yasası değişiyor, cezaları düşürülüyordu.

Etik kurulu raporu var diyordu, ama aslında şike yoktu.

Şike ve teşvik yoktu, ama aynı zamanda sahaya da yansımamıştı, yokluğuna rağmen müsabaka talimatnamesinden küme düşme cezası kaldırılmıştı.

Şike yoktu, FB haksızlığa uğramış ve CAS davası açmıştı, ama namus meselesi namünasip olmuş ve geri çekilmişti.

Şike ve teşvik yoktu, ama Başbakan ve TFF Başkanı Avrupa'ya gidememe riskini biliyor, bunu göze alıyordu.

Şike ve teşvik yoktu, ama sahaya da yansımamıştı.

Sahaya da yansımamış şike ve teşvike rağmen müsabaka talimatnamesinden sonra 58. Madde de değiştirilmişti.

Suç yoktu, ama suçlu vardı.

Suç yoktu, ama cezası değişmişti.

İtiraf vardı, ama onlar şakacıktandı.

Hiçbir şey yoktu.

Şike yok, teşvik yok, suç yoktu…

Ama suçun tanımı, cezası değişiyordu.

Kimi kandırıyorsunuz?

adamsın. +1905

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Buda günlük 1-2 tarafsızım mesajlarından biri oluyor galiba.Burda kim ne yazıyor, dolayısıyla ne düşünüyor az çok görüyoruz.O yüzden şu bu olursa tepkimi koyarım masallarını başkasına anlatın.Kim neye ne kadar tepki koyuyor görüyoruz

Hakkımda ne düşündüğün umrumda bile değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hakkımda ne düşündüğün umrumda bile değil.

Tersini sölemedim zaten.O kadar alakasız cevap yazıyorsunuz ki bazen okumadan mı yazıorsunuz diye şüphe duyuyorum.Neyse objektif mesaj kotan dolmadan gidiyim ben

• Fenerbahçeliler ne söylerse söylesin herkes inanmak istediği şeye inanacak, bundan önceki sezonlarda yöneticilerinin yaptıklarının böyle saçma sapan bir iddianameyle bu şekilde sunulmadı diye kendilerini temiz sanacaklar ve böyle saçma sapan yorumlar yapmaya devam edecekler, Fenerli dostlar sakin olun tahriklere kapılmayın ne kadar cevap versenizde kendi bildiklerini okuyacaklardır, düzgün ve seviyeli yorum yapanları tenzih ediyorum onlara saygım sonsuz.....
  • En sonunda cihan oskay i dinlemisler sike belgeleri ni gosterince aziz yildirim kuyrugunu bacak arasina kistirarak mahkemeyi terk etmis saygisiz kendini ne bok saniyor acaba da koca mahkemeyi terk ediyor ben o hakimin yerinde olsam zaten cete kurmaktan sike yapmaktan yatiyor bide mahkemeye hakaretten cezasini yukseltirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Tamam birader, herşey iftira ya..Yeter be yeter, illallah ettirdiniz.. Sonra neden kimse bizi sevmiyor.. Bu Egolar, bu kibirle Fenerbahçeyi kimse sevmez tabi..

Yaptık deyin ya, delikanlı gibi yaptık deyin. Ama yemiyor işte bir yerleri düşürmeye deyin.. Yemişim ekonomisini bilmemnesini..

yüzbinlerce işçi çalıştıran fabrikanın sahibide işlesin o zaman cinayet almasınlar içeri, çalışanlara zarar görmesin..

Hay sizin adaletinizin kantarına.

şike yapmamamız bu kadar gücüne gitmesin...

isyan ettin sonunda şike yapmadığımız a inanmışsın çunku..

ben tum maçları her dakikasını izledim

sen izledin mi?

eğer o maçların 1 tanesiden bile şike varsa

ben bir daha maç izlememmmm.

trabzon-bucaspor maçını izledin mi?

bucaspora-fenerbahçe maçını izledin mi?

bursaspor bizimle maç sonu berabere kaldığında başkanlarının trabzona borcumuzu ödedik diyişini izledin mi?

bu sene trabzona transfer olan OLCAN ın geçen sene inşallah trabzon şampiyon olur dediğini gördün mü?

hay senin adaletinin kantarına..

Fenerbahçe şampiyonlar liginden neden men edildi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: qedo

En sonunda cihan oskay i dinlemisler sike belgeleri ni gosterince aziz yildirim kuyrugunu bacak arasina kistirarak mahkemeyi terk etmis saygisiz kendini ne bok saniyor acaba da koca mahkemeyi terk ediyor ben o hakimin yerinde olsam zaten cete kurmaktan sike yapmaktan yatiyor bide mahkemeye hakaretten cezasini yukseltirim

Ne belgesi göstermiş acaba? Birinden duydun yazıyorsun buraya, adam zamanında aziz yıldırımdan samsunspora verilmek üzere para aldığını söylemiş ve sende işine geldiği için sorgulama vesaire yapmadan çamuru yapıştırıyorsun, her söylediği doğru mu oluyor bu adamın, bak ben sen gibi taraflı yorum yapmıyorum, kim usulsüzlük yaptıysa cezasını çeksin bu aziz yıldırımda olsa böyle olmalı başkası olsa da, biliyorum tarafsızlık dünyanın en büyük yalanı ama hiç değilse tarafsızlığa yakın yorumlar yapalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: mumy2121

quote:

En sonunda cihan oskay i dinlemisler sike belgeleri ni gosterince aziz yildirim kuyrugunu bacak arasina kistirarak mahkemeyi terk etmis saygisiz kendini ne bok saniyor acaba da koca mahkemeyi terk ediyor ben o hakimin yerinde olsam zaten cete kurmaktan sike yapmaktan yatiyor bide mahkemeye hakaretten cezasini yukseltirim

Ne belgesi göstermiş acaba? Birinden duydun yazıyorsun buraya, adam zamanında aziz yıldırımdan samsunspora verilmek üzere para aldığını söylemiş ve sende işine geldiği için sorgulama vesaire yapmadan çamuru yapıştırıyorsun, her söylediği doğru mu oluyor bu adamın, bak ben sen gibi taraflı yorum yapmıyorum, kim usulsüzlük yaptıysa cezasını çeksin bu aziz yıldırımda olsa böyle olmalı başkası olsa da, biliyorum tarafsızlık dünyanın en büyük yalanı ama hiç değilse tarafsızlığa yakın yorumlar yapalım...

Ne birinden duymasi bence sen farazi konusma kardes bugun alt yazi gecti
    ayrica cihan oskay bir gercektir zamaninda ahmet cakar sansal buyukaga erman toroglu bir kisi daha vardi programda .......canli yayinda oktayi arayip 100.000 dolar verdigini tescilledi.... oktay i fenerbostan niye aldi zannediyorsun..bunlari sende benim kadar iyi biliyorsun yasin kac bilmiyorum....hic bir zaman ates olmayan yerden duman cikmaz aziz yildirim aptal bir adam degil akilli bir adam ....ama benim ulkemin savcisi daha akilli bir adam 6 ay boyunca butun takimlari dinlemis belgelemis iceri attirmis hala neyi savunuyorsunuz ben bunu anlamiyorum ever bu adam in sucu yoksa neden bir yildir icerde yatiyor......sen neden yatmiyorsun yada ben neden yatmiyorumda bu adam yatiyor... fener in sucsul oldufuna kör cahil bile inanmaz.....bem fener taraftarina uzuluyorum nasil boyle kör cahilce hareket edip kandirildiklarinin farkina varmiyorlar son olarak kim sike yapmissa puan dusurmeyle falan olamz bu isler juventus ornegi var karsimizda yok buyuk takimmis yok televizyon hakkkiymis yok havuz parasiymis bunlari gecicekler direk dusurucekler ama bizim ulkemizde rant herseyden once gelir emin olun sadece fener degil besiktas ta yapsaydi galatasaray da yapsaydi trabzonda yapsaydi tff yine dusuremezdi cunku yanlis hatirlamiyorsam digiturk 4 seneligine vergiler dahil 3 milyar dolar verdi yani bu ulkede sike yap. usulsuzluk yap. adam satin al...tesvik pirimi ver hic fark etmez isin icinde rant varsa hic bir takim dusmez...

• hiç kimseye inanasım kalmadı bizimkilerde dahil herkesin gözünü fanatiklik kör etmiş kimse mantıklı düşünmüyor hareket etmiyor bizim ülkemizde futbol falan kalmamış anladığım bu benim bu süreçte saçmalıklar dizisi resmen sezon başından beri
  • seve seve(!) vereceksiniz şampiyonluğu fenerliler hala bunu tartışıyor olmanız, bu hakkı kendinizde bulmanız içler acısı..
  • o şampiyonluğu önüne gelenin yattığı trabzona vermesinlerde bizi amatör kümeye düşürüp şampiyonluk sayımızı sıfırlayabilirler. Sorun yok. O ligde ligden düşen kasımpaşa bile daha çok hakediyordu şampiyonluğu trabzondan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mumy2121

quote:

Ne birinden duymasi bence sen farazi konusma kardes bugun alt yazi gecti
    ayrica cihan oskay bir gercektir zamaninda ahmet cakar sansal buyukaga erman toroglu bir kisi daha vardi programda .......canli yayinda oktayi arayip 100.000 dolar verdigini tescilledi.... oktay i fenerbostan niye aldi zannediyorsun..bunlari sende benim kadar iyi biliyorsun yasin kac bilmiyorum....hic bir zaman ates olmayan yerden duman cikmaz aziz yildirim aptal bir adam degil akilli bir adam ....ama benim ulkemin savcisi daha akilli bir adam 6 ay boyunca butun takimlari dinlemis belgelemis iceri attirmis hala neyi savunuyorsunuz ben bunu anlamiyorum ever bu adam in sucu yoksa neden bir yildir icerde yatiyor......sen neden yatmiyorsun yada ben neden yatmiyorumda bu adam yatiyor... fener in sucsul oldufuna kör cahil bile inanmaz.....bem fener taraftarina uzuluyorum nasil boyle kör cahilce hareket edip kandirildiklarinin farkina varmiyorlar son olarak kim sike yapmissa puan dusurmeyle falan olamz bu isler juventus ornegi var karsimizda yok buyuk takimmis yok televizyon hakkkiymis yok havuz parasiymis bunlari gecicekler direk dusurucekler ama bizim ulkemizde rant herseyden once gelir emin olun sadece fener degil besiktas ta yapsaydi galatasaray da yapsaydi trabzonda yapsaydi tff yine dusuremezdi cunku yanlis hatirlamiyorsam digiturk 4 seneligine vergiler dahil 3 milyar dolar verdi yani bu ulkede sike yap. usulsuzluk yap. adam satin al...tesvik pirimi ver hic fark etmez isin icinde rant varsa hic bir takim dusmez...

Dedigin o programi izlemistim cok iyi hatirliyorum, eger belgelendiyse niye o zaman tutuklanmadi, bana yasa yoktu falan deme bu dolandiriciliga da giriyor eger belge varsa mutlaka bir islem yapilirdi ayrica o ismi gecen sahis tutuklu bir adam biliyorsun, ben sadece orda burda gorduklerinle bir kagit gosterdiler aha belge dediler diye hemen yargiya varma demek istedim ve de bende tahmin ediyorum futbolumuzun ne kadar kirli oldugunu lakin canimi sikan kendilerini temiz zannedip fenerbahceye patlayan kabaktan nemalanmaya calisan ezbere konusan insanlar o kadar...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.