Şimdi Ara

Sanırım Şampiyonluğumuz Alınacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Puan Silme Konuşuluyor.Puanımız Silinmesi Ne Demek ?Şampiyonlugun Alınması Demek ..Sanırım Durum Böyle Renkdaşlar : (

• Puan silinmesi demek, şike yapıldı demek. Şike yapıldı demek, senelerce bu leke ile yaşayacaksınız demek, en kötüsüde, bu şike yapmanın cezasını çekmemek için bu kadar oyunlar yaptığınızı düşüneceğiz senelerce.. Bir fenerbahçeli olsam, yemin ederim 1 sene küme düşmeyi göze alırdım.

En azından 1-2 sene sonra alnım açık, yöneticiler yapmış, cezamızı çektik, artık onlarda yok, temiziz diyebilirdiim
  • yani bu demektir ki fenerbahçe şikeye bulaşmış.. demek ki 3 temmuzdan beri savunduğunuz, yalan söylemez dediğiniz yöneticileriniz sizleri bebek gibi uyutmuş... keşke fanatikliği bir kenara bırakıp yönetiminize tepkinizi gösterseydiniz...
  • hayırlısı olsun.lakın puan sılmek demek sıke demek ve bunun cezası kume dusmek demek
  • bu nasıl bir mantıktık anlamıyorum.
    puan silinmesi gibi bir kararda fenerin şike yaptığı kabul edilmiş olması demek.
    şike yaptıgına üzülmüyorsunda gitmiş şampiyonlugumuz alınacak diye uzuluyorsun.
    böyle anlayışın oldugu yerde vaaahh futbolumuz haline.
  • Şampiyonluğun alınsa bile Trabzonspora verileceğini düşünmüyorum ya şampiyonsuz tescil ederler ya da Bursa'ya verirler.

Küme düşeceğimizi de düşünmüyorum.
  • puan silinmesi demek şike oldu demek değil

adamlar her şekilde cezaya odaklandı

saha temiz,

ama teşebbüs olmuş diyip

-puan verip galatasarayı şampiyon yapmak peşindeler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Puan silmek demek ne sis yansin ne kebap yansin demek. Ne galatasaraylilardan bir ses ciksin ne de fenerbahcelilerden ses ciksin demek. Bu davayi actiktan sonra sike yok demek zor geldigi icin olayi boyle kapatalim demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

puan silinmesi demek şike oldu demek değil

adamlar her şekilde cezaya odaklandı

saha temiz,

ama teşebbüs olmuş diyip

-puan verip galatasarayı şampiyon yapmak peşindeler.

• puan silinmesi demek şike demek miş.........................

hayret arkadaşlar düz mantık kursan bile anlaşılıyor -puanın şike olmadığı..

şike delili ligden düşmektir, değişen 58 de bile şike olmuş ise küme düşme, teşebbüs olarak kalmış gerçekleşmemiş ise - puan

bunu anlamak gerçekten bu kadar zor mu?
  • Puan silmek demek şike yapılmıştır demektir.*

FB'li yöneticilerin taraftarlarını aldattığı demektir.

Ülkemizde orman kanunları da geçerli olduğundan FB'nin küme düşmemesi demektir.

Aziz Yıldırım'ın olaydan cezasız veya az ceza ile sıyrılması için sürekli taraftara oynadığının resmidir.

* Sahaya yansıyıp yansımadığı tamamen bizim FB'li medyamızın uydurduğu bir safsatadır. Gidin UEFA'ya deyin sahaya yansımadı diye size nereleriyle gülüyorlar?

Puan silme verilse bile FB'den kupanın, şampiyonluk primlerinin alınmayacağını düşünüyorum. Ne kadar sakat bir düşünce, ama ne yaparsanız Türkiye'de yaşıyorum.
  • sinekten yağ çıkarırsınız valla.nasıl bir hesap kitap anlayışınız var.şikenin fb si ts si mi olur.şike şikedir.durduk yere puan mı silinir.
    ayrıca ligden düşsün zaten şike yapan ama nerde onu uygulayacak yönetim.düşüremiyorlar puan siliyorlar.
    paun silincede tabi sizler bizler aklandık öylemi.
    vicdan var hala bu insanlarda merak etmeyin.
    bizde yaptıysak düşürsünler ama puan silmekmiş yok cezaymış falan hikaye.
    masal dinleyecek yaşı geçtik çoktan.
    gerçek futbol taraftarına kendi takımıda olsa üstüne örtmek değil aksine karşı durmak yakışır.
  • Alllah ıslah etsin sizi, daha da birşey demiyorum.. Gözünüzün önünde şike yapılsa, onu bile göremeyecek kadar fanatizm içerisindesiniz.. YAZIK

58.madde niye değişiyor o zaman birader bunu açıklasana bana, güzel arkadaşım..

Şuan 58.maddede ne yazıyor,şikeye teşebbüs bile küme düşürme cezası alır. Şimdi o maddeyi değiştirmeleri sinecek mi içinize? ama pardon, siner tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Alllah ıslah etsin sizi, daha da birşey demiyorum.. Gözünüzün önünde şike yapılsa, onu bile göremeyecek kadar fanatizm içerisindesiniz.. YAZIK

Şuan 58.maddede ne yazıyor,şikeye teşebbüs bile küme düşürme cezası alır. Şimdi o maddeyi değiştirmeleri sinecek mi içinize? ama pardon, siner tabi.

58. madde takımlar küme düşürülürse yaşanışacak ekonomik digiturk vs kaybını önlemek için değişiyor.

şimdi sen teşebbüs etmişsin diyecekler

e hani bunun kanıtı?

geçiniz birtakıma böyle iftira atmak kolay olmamalı

gözümüzün önünde şike yapıldı bazı maçlarda

ama biz hep son anlarda kazandık

şike yapan başkaları, tüm maçları izledim.

• quote:

Alllah ıslah etsin sizi, daha da birşey demiyorum.. Gözünüzün önünde şike yapılsa, onu bile göremeyecek kadar fanatizm içerisindesiniz.. YAZIK

Aynen kardeşim kimsede çıkıp ya ortada şike falan yoksa bu maddeyi neden değiştiriyorlar demiyor!
  • Tamam birader, herşey iftira ya..Yeter be yeter, illallah ettirdiniz.. Sonra neden kimse bizi sevmiyor.. Bu Egolar, bu kibirle Fenerbahçeyi kimse sevmez tabi..

Yaptık deyin ya, delikanlı gibi yaptık deyin. Ama yemiyor işte bir yerleri düşürmeye deyin.. Yemişim ekonomisini bilmemnesini..

yüzbinlerce işçi çalıştıran fabrikanın sahibide işlesin o zaman cinayet almasınlar içeri, çalışanlara zarar görmesin..

Hay sizin adaletinizin kantarına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

quote:

58. madde takımlar küme düşürülürse yaşanışacak ekonomik digiturk vs kaybını önlemek için değişiyor.

şimdi sen teşebbüs etmişsin diyecekler

e hani bunun kanıtı?

geçiniz birtakıma böyle iftira atmak kolay olmamalı

gözümüzün önünde şike yapıldı bazı maçlarda

ama biz hep son anlarda kazandık

şike yapan başkaları, tüm maçları izledim.

sağduyulu fenerbahçe taraftarını tenzih ederim ama bu yazdıkların düpedüz pişkinlik!.. hani yapılan şeyin üstüne tüy dikmek deyimi var ya aynen o. maa da dahil herkes feneri bu işten nasıl kurtarırız peşinde idi. demirören de sadece bunun için başa geldi. etik kurulu raporu ona rağmen 4 maçta şike 1 maçta teşvik olarak çıktı. şimdi de 58. madde değişiyor ki fener küme düşmesin!... bunu görememek için ancak koyu fanatik olmak lazım...

• quote:

Tamam birader, herşey iftira ya..Yeter be yeter, illallah ettirdiniz.. Sonra neden kimse bizi sevmiyor.. Bu Egolar, bu kibirle Fenerbahçeyi kimse sevmez tabi..

Yaptık deyin ya, delikanlı gibi yaptık deyin. Ama yemiyor işte bir yerleri düşürmeye deyin.. Yemişim ekonomisini bilmemnesini..

yüzbinlerce işçi çalıştıran fabrikanın sahibide işlesin o zaman cinayet almasınlar içeri, çalışanlara zarar görmesin..

Hay sizin adaletinizin kantarına.

şike yapmamamız bu kadar gücüne gitmesin...

isyan ettin sonunda şike yapmadığımız a inanmışsın çunku..

ben tum maçları her dakikasını izledim

sen izledin mi?

eğer o maçların 1 tanesiden bile şike varsa

ben bir daha maç izlememmmm.

trabzon-bucaspor maçını izledin mi?

bucaspora-fenerbahçe maçını izledin mi?

bursaspor bizimle maç sonu berabere kaldığında başkanlarının trabzona borcumuzu ödedik diyişini izledin mi?

bu sene trabzona transfer olan OLCAN ın geçen sene inşallah trabzon şampiyon olur dediğini gördün mü?

hay senin adaletinin kantarına..

• Hayatında sanırım sadece playstationda maç yaptın.

Şike sahaya, aleni şekilde yansımaz.
    Yani bir oyuncu kalkıp kendi kalesine gol atmaz bunun için.

Onuda geçtim, Teşebbüs var ortada, hadi sahaya yansımadı diyelim.

100 yılı aşkındır var olan bir kulubün böyle basit hesaplar içerisine girmesine nasıl gönlün razı senin?

Sanırım taş çatlasın 18-19 yaşındasın, inan bana dostum, bunlar kolay hazmedilir şeyler değil.
  • quote:

Hayatında sanırım sadece playstationda maç yaptın.

Şike sahaya, aleni şekilde yansımaz.
    Yani bir oyuncu kalkıp kendi kalesine gol atmaz bunun için.

Onuda geçtim, Teşebbüs var ortada, hadi sahaya yansımadı diyelim.

100 yılı aşkındır var olan bir kulubün böyle basit hesaplar içerisine girmesine nasıl gönlün razı senin?

Sanırım taş çatlasın 18-19 yaşındasın, inan bana dostum, bunlar kolay hazmedilir şeyler değil.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.