Şimdi Ara

Sanırım kız ondan hoşlandığımı öğrendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ay önce kızın en yakın arkadasına ondan hoslandıgımı söyledim fakat arkadası ona bu konudan bahsetmeyeceğini söylemişti işte bundan 2 hafta sonra benim arkadaş o ve onun tayfanın bana baktıgını söyledi şimdi hala bakıyorlar , sizce söylemiş midir

• birader söyleyemeyecekseniz sevmeyin biraz girişken ol şimdi kızın gözünde ezik görünceksin kızın arkadaşıyla muhabbetin varsa onlada kurman gerekliydi
  • Seviyosan git konuş bence.
  • direk olaya dalacaksın yandaki fazlalıkları es geç. öyle kızın en yakın arkadaşıyla kanka olup kızla arayı kolay yapmak dizilerde artık.
  • ama olay çok farklı ,, bizim sınıftan bi çocuk onun arkadası ona söylerse kesin dalga geçer bizle filan zaten yer arıyo dalga geçmeye sonra herkes ögrenir bu seferde
  • ne dalgası kardeşim kendine güven az yahu ayrıca kim öğrenirse öğrensin kime ne, sabahtan beride yazıyorum yaş kaç pek mantıklı düşünmüyosunda
  • kardeş niye içinde saklıyorsun ya aşk sevgi kadar güzel bişey mi var, git konuş seviyorum seni de, sonra sıkıca sarıl öp yanağından off ben mi söyleyim bunları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • la bi gidin aşk böcekleri
  • en yakın arkdaşı ona söylemiştir eğer kızın gönlü olsaydı en yakına arkadaşona söyler aranızı yapardı bence zamana bırak bir şeyler yapma derim
  • kız feysten bile sildi :D:D:D:D:D:D ama kızla muhabbetimiz yok arkadasıylada yoktu direk arkadasina söyledim sonra bida konusmadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapodyaminibacin

kız feysten bile sildi :D:D:D:D:D:D ama kızla muhabbetimiz yok arkadasıylada yoktu direk arkadasina söyledim sonra bida konusmadık

.d .s. d :d
  • :D:D:D:D:D ama çokk güzel kız
  • :D
  • üff snane be slk .s
  • Ben sana bakan kızım sana bir daha bakmıcam.Öğrendim beni sevdiğini gözüme gözükme
  • Yaş 15 14 falan sanırım dalga geçer diyor ya
  • Çoluk çocuk doldu foruma ya.. Tey Allam
    Bi yaşa gelince öyle ona söyliyim, aman söyleme felan hikaye.. Bişey hissediyorsan gidersin söylersin. Bbbbu kadarrr
  • ergenliğimden liseliliğimden utanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: lapodyaminibacin

la bi gidin aşk böcekleri

• arkadaşına söylemek mi

anten güldürdün
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.