1 ay önce kızın en yakın arkadasına ondan hoslandıgımı söyledim fakat arkadası ona bu konudan bahsetmeyeceğini söylemişti işte bundan 2 hafta sonra benim arkadaş o ve onun tayfanın bana baktıgını söyledi şimdi hala bakıyorlar , sizce söylemiş midir
birader söyleyemeyecekseniz sevmeyin biraz girişken ol şimdi kızın gözünde ezik görünceksin kızın arkadaşıyla muhabbetin varsa onlada kurman gerekliydi
Seviyosan git konuş bence.
direk olaya dalacaksın yandaki fazlalıkları es geç. öyle kızın en yakın arkadaşıyla kanka olup kızla arayı kolay yapmak dizilerde artık.
ama olay çok farklı ,, bizim sınıftan bi çocuk onun arkadası ona söylerse kesin dalga geçer bizle filan zaten yer arıyo dalga geçmeye sonra herkes ögrenir bu seferde
ne dalgası kardeşim kendine güven az yahu ayrıca kim öğrenirse öğrensin kime ne, sabahtan beride yazıyorum yaş kaç pek mantıklı düşünmüyosunda
kardeş niye içinde saklıyorsun ya aşk sevgi kadar güzel bişey mi var, git konuş seviyorum seni de, sonra sıkıca sarıl öp yanağından off ben mi söyleyim bunları
en yakın arkdaşı ona söylemiştir eğer kızın gönlü olsaydı en yakına arkadaşona söyler aranızı yapardı bence zamana bırak bir şeyler yapma derim
kız feysten bile sildi :D:D:D:D:D:D ama kızla muhabbetimiz yok arkadasıylada yoktu direk arkadasina söyledim sonra bida konusmadık
quote:
Orijinalden alıntı: lapodyaminibacin
kız feysten bile sildi :D:D:D:D:D:D ama kızla muhabbetimiz yok arkadasıylada yoktu direk arkadasina söyledim sonra bida konusmadık
.d .s. d :d
:D:D:D:D:D ama çokk güzel kız
:D
üff snane be slk .s
Ben sana bakan kızım sana bir daha bakmıcam.Öğrendim beni sevdiğini gözüme gözükme
Yaş 15 14 falan sanırım dalga geçer diyor ya
Çoluk çocuk doldu foruma ya.. Tey Allam Bi yaşa gelince öyle ona söyliyim, aman söyleme felan hikaye.. Bişey hissediyorsan gidersin söylersin. Bbbbu kadarrr