Bildirim
sanırım guzel bir gloves craftladım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Gayet başarılı bir sonuç.Yeni patche kadar kralsın :) -
quote:
Orijinalden alıntı: parlattim
Gayet başarılı bir sonuç.Yeni patche kadar kralsın :)
eyvallah hocam sagolasın daha iyi sizlerin olur insallah -
Başarılı bir sonuç...
Sakın ilk seferde oldu deme
Edit: Resim artık görünmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hedgehog! -- 22 Ekim 2013; 14:37:11 > -
güzel bi sonuç, tebrikler -
quote:
Orijinalden alıntı: Hedgehog!
Başarılı bir sonuç...
Sakın ilk seferde oldu deme
Edit: Resim artık görünmüyor.
Baya bir deneme sonucunda ulasabildim :) darisi basiniza
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
güzel bi sonuç, tebrikler
Tesekkurler darisi basiniza :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
arkadaşlar oyunda yeniyim, craft rehberi gibi bir konu, link vs var mıdır? yıllarca knight online oynadım upgrade çok kolaydı. diablodaki zor geldi gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: hysteria_
arkadaşlar oyunda yeniyim, craft rehberi gibi bir konu, link vs var mıdır? yıllarca knight online oynadım upgrade çok kolaydı. diablodaki zor geldi gibi
Burayı bir incele istersen arkadaşım
http://eu.battle.net/d3/en/item/crafting-material/ -
quote:
quote:
arkadaşlar oyunda yeniyim, craft rehberi gibi bir konu, link vs var mıdır? yıllarca knight online oynadım upgrade çok kolaydı. diablodaki zor geldi gibi
http://eu.battle.net/d3/en/item/crafting-material/
ben şimdi forge bölümünden gereksiz magic itemleri kırdırarak fallen tooth ve subltle es. düşürdüm yalnız bunları hangi item üzerinde nasıl kullanacağımı anlayamadım. ve bana gelecek olan itemin özelliği falan ne oluyor? yeni sıfırdan bir item mi elde ediyorum yoksa elimdeki itemin üzerine + random bonus mu ekleniyor?
-
quote:
quote:
quote:
http://eu.battle.net/d3/en/item/crafting-material/
ben şimdi forge bölümünden gereksiz magic itemleri kırdırarak fallen tooth ve subltle es. düşürdüm yalnız bunları hangi item üzerinde nasıl kullanacağımı anlayamadım. ve bana gelecek olan itemin özelliği falan ne oluyor? yeni sıfırdan bir item mi elde ediyorum yoksa elimdeki itemin üzerine + random bonus mu ekleniyor?
Forge ile elde ettiğin materyaller ile kendine yeni itemlar yapabiliyorsun. Ayrıca mobları öldürdükçe blacksmith'e öğretecebileceğin planlar düşecek ve onları da yapabileceksin. Varolan item üzerinde oynama yeni gelecek ek pakette olacak
Verdiğim linkte ki Blacksmith Plans kısmına bakarsan ileride neler yapabileceğine dair bilgilere ulaşabilirsin.
-
anladım dostum teşekkür ederim. en iyisi daha çok kurcalamak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X