Şimdi Ara

Sanırım güç kaynağım ile ilgili problemim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar açılırken sürekli kapanıp açılıyor(Boot ekranını göremiyorum,ekran açılmıyor sadece kasaya elektrik gidip geliyor).Eğer şansıma tutturursam bilgisayar açılıyor güç kaynağından mıdır sorunum?
    Güç kaynağındansa yeni sistem toplayıp bu sistemi kenara kaldırayım mı?
    intel core 2 quad q8300 işlemci
    Ati HD4650 ekran kartı
    4GB ram
    640 GB HDD
    Windows 7 home premium

• Ramleri çıkarıp takmayı denesene bendede oldu öyle çözdüm.
  • Benim de monitöre görüntü gelmiyordu ve açılırken bip sesi çıkmıyordu kasadan. Bios pilini çıkarıp taktım ardından makine açılırken reset attım düzeldi.
  • Güç kaynağını söktüm yenisini alacaktım denesem mi acaba?
  • Güç kaynağın eski birşeyse boşver.
  • Bilgisayarınızın kasasını açıp Anakart güç girişlerini kontrol edip ve diğer donanımları aşırı tozlanma gibi vs sorunlar varsa sökün kasadaki parçaları teker teker temizleyip takın fanları falan yoksa psu'yu yeni almanıza gerek yok remleri elden geçirin eğer sorun devam ederse emanet bir psu alın takın deneyin çalışırsa tamam çalışmazsa Anakart veya cpu ekran kartı sorunlarıda olabilir deneme yanılma yolu tek tek deneyeceksin tüm parçaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Bilgisayarınızın kasasını açıp Anakart güç girişlerini kontrol edip ve diğer donanımları aşırı tozlanma gibi vs sorunlar varsa sökün kasadaki parçaları teker teker temizleyip takın fanları falan yoksa psu'yu yeni almanıza gerek yok remleri elden geçirin eğer sorun devam ederse emanet bir psu alın takın deneyin çalışırsa tamam çalışmazsa Anakart veya cpu ekran kartı sorunlarıda olabilir deneme yanılma yolu tek tek deneyeceksin tüm parçaları.

Uğraşamayacağım valla,yarın götüreyim bilgisayarcıya yapsınlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bendede benzer sorun var;

bilgisayarı açarken bilgisayara güç gelip gidiyor (power ışıkları yanıp sönüyor) 5 veya 6. defada bilgisayar açılıyor

bazende bilgisayarın power tuşuna basınca anlık bir elektrik geliyor sonra bilgisayar tamammiyle kapanıyor. power tuşuda bi işe yaramıyor. kasanın power kablosunu çıkarıp takınca yeniden açabiliyorum.

bilgisayar kendi kendine reset atıyor

bilgisayarın özellikleri (dxdiag)
    http://www.mediafire.com/?9ykve7l4bycvjn4

bu bilgisayarın sorunu nedir???????????

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.