Şimdi Ara

Sanırım bende çalışmak için İstanbul tarafına gideceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş ilanlarına bakıyorum hep Marmara ve Ege Bölgesi. İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Manisa, İzmir. Hep bu 5 il üzerine dönüyor ilanlar. Sanayisi gelişmiş şehirler olduğundan iş olanağı da artıyor tabi. Valla kalabalık, hayat pahalılığı falan demeden mecbur gideceğim. Bulunduğum şehirde kaç aydır arıyorum iş yok. Son bir yer var görüşmeye gittiğim. Orası da aramazsa artık 5 il içerisindeki ilanlara başvurumu ileteceğim. Ha onlar da arar mı bilmem. Ama şansım biraz olsun artar diye düşünüyorum. Nerede yaşıyorsun dersiniz, Mersin.

• Ben de ayni durumdayim. Anadolu sehirlerinde istihdam imkani ne yazik ki yok. Istanbul tek cozum yolu gibi gozukuyor.

Korkutucu bir sehir, ama baska cikar yol bulamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Ben de ayni durumdayim. Anadolu sehirlerinde istihdam imkani ne yazik ki yok. Istanbul tek cozum yolu gibi gozukuyor.

Korkutucu bir sehir, ama baska cikar yol bulamiyorum.
    Hocam siz ne mezunusunuz acaba?
  • Sana geldim, içim ümitlerle dolu Beni sarhoş etme İstanbul, ne olur Bir gün ben de eririrm caddelerinde Çürür kemiklerim adım unutulur Yine sen kalırsın dipdiri, sımsıcak Göğün bulutların, denizlerin kalır Oynama İstanbul, benimle oynama Bir gün öldürür beni bu dert, bu kahır Ezilmiş ellerimin arasında başım Bu yeryüzünde başka çarem kalmamış İşte gelip kapılarına dayanmışım Karşında yıkılmış bir duvar gibiyim Beni sarhoş etme, başım dönüyor Üstüme varma İstanbul, kederliyim.

• Doğru bir karar alırsın

Ülkemizin durumu böyle bir an önce adım atıp o illerden birine yerleş

• Isletme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.