Bildirim
Sanırım basit karbonhidrat ile kompleks karbonhidrat arasındaki tek fark

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Haha haklı olduğumu biliyorsunuz ikisininde yapı taşı aynıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Budur olay
Basit şekerler içerdiği bağlar sebebiyle protein ve yağlara bağlanamaz böylece kaslarda glikoprotein gibi temel yapıtaşları oluşturamadığı için verim olarak çok düşüktür ve spor için önerilmez.
Şimdi uza
seker hastasi olunca anlarsin ayrımını cici vede seker kardeşim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig47 -- 18 Ekim 2019; 21:11:34 >
Kaynak?
Hocam bu nediyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rid Of Me -- 18 Ekim 2019; 21:19:25 >
Salladım hocam ya ben de bilmiyorum farkı var mıquote:
Orijinalden alıntı: Rid Of Me
Kaynak?
Hocam bu nediyo
Ama yukarıda şeker hastalığı demiş bir arkadaş o aslında mantıklı çünkü glisemik indeksi yüksek olduğu için insülin duyarlılığını azaltıyor bu da bir süre sonra insülin direnci ve tip2 diyabete sebep olabilir. Onun dışında kas gelişimine faydasi ya da zararı var mı bilmiyorum. Ben "spordan sonra jelibon yiyin" diyen güvenilir sayfalar bile gördüm hızlı indeks sayesinde glikojen depolarını hemen doldurursunuz diyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Knk hastalık umrumda değil bu durumdan kurtulmak istiyorum sadece isterse yaglaniyim ama.kurtuliyim
Yorumcular
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X