Bildirim
sanırım aracım fazla yakıt tüketiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bendede aynı araba var. Daha 270 km'de benimkisi ve 8 litre yakıyor seninki gibi. Katalogda 4.9 felan yazıyordu ona güvenerek aldım. Yani bencede 5.5-6 litreyi geçmemesi lazım.
Aynı motoru kullanan Focus'un 5.8 litreyi geçtiğini görmedim. ( 115 Ps / 270 Nm ).
Focus II kullandım 4 ay boyunca , 109 'luk Tdci manuel, onunda fabrika verisi 5.5 felan olması lazım, 6.4 litreyi hiç geçmedi.
Bu aracın dahada az yakması lazım Start/Stop var çünkü yani 5.5 litreyi geçmemesi lazım bende anlayamadım fazla yakmasını.
Size söyledilermi ilk 3000'de yada 5000'de servise gelin diye? Hava filtresini, yağına felan bakılmalı mı ki bi acaba. Bana demediler sorduğum halde, "15.000'de geleceksiniz" dediler. Ama arkadaşım Corolla Dizel almıştı 0 km o ilk 5000'de gitmiş. Ona öyle demişler. -
5000 kmde benim araç ehdi 115 mcp. 26 km ortalamada yakıt tüketimi 6.3 dü en son baktığımda. Daha yüksek kilometrelerde olan arkadaşlar varsa daha iyi cevap verebilirler.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X