Şimdi Ara

Doblo 1.2 Motor Titreşimi Fazla ve Yakıt Tüketimi Fazla

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şikayetler:

+ Motor benzindeyken ve rölantideyken motorda baya bir sallanma var. titreşimi normalin üzerinde ama motora biraz gaz verince motor titremesi azalıyor yanlız yine normale dönmüyor. Yakıt tüketimi 3.5TL/KM olması gerekirken 5.9TL/KM. Yakıt tüketimide çok fazla.

+ Motor lpg'deyken ve rölantideyken motorda daha da fazla sallantı var. titreşimi normalin daha da fazla. motora gaz verince motor titremesi az da olsa azalıyor yanlız yine normale dönmüyor. Yakıt tüketimi 2TL/KM olması gerekirken 3.7TL/KM. Yakıt tüketimide çok fazla.

• Benimde Fiat Doblo 1.6 Mj Maxi 2019 Disel var. Şehir içi teslimatta kullanıyorum. Y ortalama ekranda 8,9 hatta 12 ye çıktığını dahi gördüm. Araçlar konusunda bir bilgim yok. Neden kaynaklanabilir. Aracı 31 Ağustosta 2025 tarihinde ikinci el aldım. 10.000 bakımını yaptırdım ve tüm filtreler değişti. Evet oksijen sensörü, Isı sensörü, termostat arızası vs. den kaynaklı olabilir diyeceksiniz. Kendi başıma kontrol edebileceğim bir yer, temizlik var mı? Ya da Ankara'da bildiğiniz güvenilir hangi ustaya götürebilirim. Tanıdığım henüz kimse yok.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.