Şimdi Ara

Sandy Bridge Kullanlar Kulübü (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.830
Cevap
5
Favori
74.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dalakci

en sonunda p4 ten kurtuldum.2600k ya kavuştum.:)

hayırlı olsun
  • quote:

Hayırlı olsun hocam, müthiş bir değişim söz konusu olmuş sizdede Ben Q6600'den geçtim diye seviniyordum, siz direk P4'ten geçince mutluluk pınarlarında bulmuşsunuzdur kendinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Hayırlı olsun hocam, müthiş bir değişim söz konusu olmuş sizdede Ben Q6600'den geçtim diye seviniyordum, siz direk P4'ten geçince mutluluk pınarlarında bulmuşsunuzdur kendinizi

teşekkürler ..... olmazmıyım yav.p4 nette bile kasar hale gelmişti.bu kadar hızlı pc kullnınca bi değişik oldum...

@arodat... teşekkürler hocam.

• quote:

Hayırlı olsun, hoşgeldin, ekledim senide gruba.
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler ..... olmazmıyım yav.p4 nette bile kasar hale gelmişti.bu kadar hızlı pc kullnınca bi değişik oldum...

Doğandan mercedes e geçiş gibi olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 5 Kasım 2011; 11:51:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

quote:

quote:

quote:

Doğandan mercedes e geçiş gibi olmuştur

ehehaue vallaha öyle..

• beni de ekleyin i5 2500k
  • ARKADAŞLAR HEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM, ALLAH DUALARINIZI VE KURBANLARINIZI KABUL EYLESİN.
    SELAMLAR.

Sandy Bridge Kullanlar Kulübü
  • Merhaba arkadaşlar ben de Intel i5 2500k aldım yeni, kargonun getirmesini bekliyorum. Eski PC'deki işlemcimin Intel Core 2 Duo E6300 1,86 GHz olduğunu düşünürsek, sanırım yeni sistemi ilk kurduğumda uçacağım :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeronatis -- 6 Kasım 2011; 19:13:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

ARKADAŞLAR HEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM, ALLAH DUALARINIZI VE KURBANLARINIZI KABUL EYLESİN.
    SELAMLAR.

Sağol kardeşim senin de bayramın mübarek olsun.
  • Ben de i5 2500K + MSI Z68A GD65 ikilisini kullanıyorum. 4.5GHZ'de kullananlar sorum size. Kaç voltaj verdiniz CPU'ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Ben de i5 2500K + MSI Z68A GD65 ikilisini kullanıyorum. 4.5GHZ'de kullananlar sorum size. Kaç voltaj verdiniz CPU'ya?

i5 2500k + z68a gd80g3 kullanıyorum. işlemci soğutucusu noctua nh-d14. şu an için standart 3.3 ghz de kullanıyorum. ben de kullananlardan bu soruya yanıt bekliyorum.
  • islemciye gore degisir deger 1.25-1.35 arasi cikmasi lazim 4.5 ghz de ortalama 1.32civari cikiyor diye biliyorum stabil gunluk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

islemciye gore degisir deger 1.25-1.35 arasi cikmasi lazim 4.5 ghz de ortalama 1.32civari cikiyor diye biliyorum stabil gunluk

Hocam bendeki i7 2600k bile 1.32v ile 4.5 ghz'e çıktı. i5 2500k'nında en kötü ihtimal bu voltajda, hatta daha az voltajda 4.5'e çıkması lazım. Tabiki işlemcinin takoz çıkma ihtimali istisnadır Sizin verdiğiniz örneği dikkate alınca, acaba benmi şanslı çıktım işlemci konusunda merak ediyorum
  • Sandy Bridge Kullanlar Kulübü

1.33 voltajda, 4.2'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

1.33 voltajda, 4.2'de.

işlemci soğutucusu var mı? varsa marka, model?
  • 1,35voltaj 4.80ghz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

islemciye gore degisir deger 1.25-1.35 arasi cikmasi lazim 4.5 ghz de ortalama 1.32civari cikiyor diye biliyorum stabil gunluk

Katılıyorum...İlave edilecek bir başka noktada anakart biosları. Ben F2 bios ile 4.5 Ghz'de 1.29 ile stabilite sağlarken, F6 bios ile 1.32 volt stabilite sağlıyabiliyorum.
  • Merhabalar,
    Bir de sonuç ben ekliyeyim havaların serinlemesiyle biraz kurcalamak istedim elde edebildigim max. sonuç 5.2 ghz (biostan 1,5 volt ) stabil sonuç ise 5 ghz ( yine biostan 1,440 volt) SS lere geçelim

5,2 GHZ ( stabil deil ) çünkü sıcaklıklar çok kaçıyor

5 GHZ ( prime da yarım saat kastım ) birkaç gündür de devamlı bu ayarlarda kullanyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

1.33 voltajda, 4.2'de.

işlemci soğutucusu var mı? varsa marka, model?

Stok soğutma kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.