Şimdi Ara

Sandy bridge anakart değişimi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 hafta önce aldığım msi p67a-c45 anakart bildiğiniz gibi sorunlu seriden. Eksende sanırım yenileri gelmiş ancak ben değiştirmeye üşeniyorum açıkçası. Çok sancılı bir süreç göndermesi, gelmesi, parçalarıdır macunudur formatıdır birdaha uğraşacağım. Sata2 portlarını kullanmadan bu anakartı kullanmaya devam etsem acaba sorun çıkarmı? Çünkü sadece 1 hdd ve 1 optik sürücü kullanıyorum. Bazı yerlede sorunun sata3 portlarına ve işin ilginci pci girişine sıçrayabileceği yazılmış ne kadar doğru bilemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum, kesinlikle değiştirmelimiyim yoksa idare edermi sata3'le?

• Ücretsiz bir değisim olduğundan kesinlikle değistirmelisiniz. Neden sorunlu bir anakart kullanasınız ki. İlerde ne olucağı belli olmaz.
  • SATAIII'lere sicrama gibi bir durum soz konusu degil, eger ugrasmak istemiyor iseniz, SATAIII'leri kullanin. Fakat gun gelir de yeni bir HDD alirsaniz, ve tum SATAIII portlari dolu olur ise, o zaman sorun kendisini belli eder. Ayrica bir gun sistemi yenilemek icin 2. el olarak satmaya kalkarsaniz anakarti, alici bulmayacaktir sorunlu olmasi nedeni ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.