Şimdi Ara

Sandisk SSD Plus 480GB - 399₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.006
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat gayet iyi arkadaşlar. Özellikle tek disk takıp SSD'nin nimetlerinden faydalanmak isteyen ve aynı zamanda depolama alanı da olsun diyenler için.

http://urun.n11.com/hard-disk/sandisk-ssd-plus-480gb-480mb-400mbs-sata3-25-ssd-sdssda-480g-g-P103976511

400/77 çeki olanlar için daha da güzel bir fırsat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfx -- 11 Mart 2016; 22:54:19 >

• hepsiburada aynı fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arbalet

hepsiburada aynı fiyat

Evet HB de indirim yapmış, ama şu an deli gibi n11 çek satışı olduğunu düşünürsek n11'den 350 civarına rahat alınabilir yine de.

• ahmetfx kullanıcısına yanıt
    Fiyat cidden yanıyor.Kendimi zor tutuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kofonur -- 11 Mart 2016; 22:59:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya gider samsung 250 evo pro alır 10 yıl kullanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schiffsführer

O paraya gider samsung 250 evo pro alır 10 yıl kullanırım

sandiskide 9,5 yıl kullanırsınız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

quote:

hepsiburada aynı fiyat

Evet HB de indirim yapmış, ama şu an deli gibi n11 çek satışı olduğunu düşünürsek n11'den 350 civarına rahat alınabilir yine de.

Garantileri aynıysa alınır yoksa hepsiburada.com'dan şaşılmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SAT.] SIFIR NVME M.2 SSDLER
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki.

• Bizim toptancıda bile fiyatlar düşmüş ocz trion 240 gb 220 tl den satıyorlar genelde piyasayla aynı veya bir tık üstünde oluyordu fiyatları. Demek ki fiyatlar düşecek gibi beklemekte fayda var .
  • 240lik Adata'yi Amazon'dan 152-153 TL'ye mal ettim. Bu fiyatlari gorunce baya iyi kapatmisim diyorum kendi kendime.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

240lik Adata'yi Amazon'dan 152-153 TL'ye mal ettim. Bu fiyatlari gorunce baya iyi kapatmisim diyorum kendi kendime.

harbi bedava olmuş ne ara düştü 50$a kadar o kadarda bakıyorum amazona hiç raslamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

240lik Adata'yi Amazon'dan 152-153 TL'ye mal ettim. Bu fiyatlari gorunce baya iyi kapatmisim diyorum kendi kendime.

harbi bedava olmuş ne ara düştü 50$a kadar o kadarda bakıyorum amazona hiç raslamadım

59.99du; 10 promo, 5 mobil cek kullaninca 50 dolara kapattim.

• 55TL çek var sizce alayım mı. Okuma yazma hızı tatmin eder mi? Garanti durumları nasıldır?
    Notebooku da yeni aldım şimdi takarsam onun garanti yanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk Adam

55TL çek var sizce alayım mı. Okuma yazma hızı tatmin eder mi? Garanti durumları nasıldır?
    Notebooku da yeni aldım şimdi takarsam onun garanti yanacak

Yanmaz ya, garanti ne işe yarıyor zaten, yalnız sökerken tornavida ile vida arasına peçete koyun söküldüğü anlaşılmasın. 350 tl ye bedava sayılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

quote:

hepsiburada aynı fiyat

Garantileri aynıysa alınır yoksa hepsiburada.com'dan şaşılmaz.

5 sene sonra yaşayacağımız garanti değil. Ayrıca ssd teknolojisi sürekli gelişiyor. 5 sene garanti yeter sonra çöp zaten.

• Fiyat / GB oranı gayet iyi. Şu Samsung Pro 850 512GB modeli de 500 altına bir inse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.