Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
380.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zaten o şekilde yaptım update leri Darksky tüm versiyonları denedim tek tek ama radyo iconu hiçbir şekilde yok olmadı :S
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rebellionx

    zaten o şekilde yaptım update leri Darksky tüm versiyonları denedim tek tek ama radyo iconu hiçbir şekilde yok olmadı :S

    güncellemeyi sansa updater programı ile mi yaptınız ?
  • yahu bu konuyu gorunce gazzaaaaa gelip aldım...sarkıları attıktan sonra refresh database diyo takılıp kalıyor ne iş bu iş?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: offshoot

    yahu bu konuyu gorunce gazzaaaaa gelip aldım...sarkıları attıktan sonra refresh database diyo takılıp kalıyor ne iş bu iş?

    açılmasında bir gecikme var mı,yoksa hiç mi açılmıyor??
  • hiç açılmıyor..bu süre zarfında sadece bi album attım onu actı mesela ama 2 gb doldurup acmayı denedim bi daha acılmadı degişik noktalarda takılıp kalıyor ve ilerlemiyor.
  • dostum güncellemeyi updater ile yapmadım msc modda açıp update dosyasını klasörün içine attım.. daha sonra makineyi yeniden açınca güncellemeyi yapıyo kendisi..
  • offshoot eğer denemediysen pc den format atmayı bi dene bence..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: offshoot

    hiç açılmıyor..bu süre zarfında sadece bi album attım onu actı mesela ama 2 gb doldurup acmayı denedim bi daha acılmadı degişik noktalarda takılıp kalıyor ve ilerlemiyor.

    şanssızız maalesef,bence mp3ü biçimlendirin bilgisayardan;veya versiyonunu güncelleyin.ikisi de sonuç vermesse aldığınız yere götürün durumu anlatın.bende üst mesajlarda yazmıştım farklı bir sorun yaşadım ben de;bendeki alet de 2 günde gitti vatana geri verdim pazartesi günü ya değiştirecekler ya da tamir edip verecekler bakalım ne olacak?
  • valla sans yok haklısınız.. carrefour indirim yapmıs 59 ytl ye gorunce sevindim, aldım sevincim kursagımda kaldı :) dediginiz yolları deneyeyim olmadı sabah acarım carrefour u onlarla :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: offshoot

    valla sans yok haklısınız.. carrefour indirim yapmıs 59 ytl ye gorunce sevindim, aldım sevincim kursagımda kaldı :) dediginiz yolları deneyeyim olmadı sabah acarım carrefour u onlarla :D

    çok uygun fiyat,siyah renk mi vardı sadece hangi carrefour??
  • evet siyah radyosuz 2 gb 59 tl.... radyolu 79 du sanırım yanlıs olmasın 9 lar cok kafa karıstırıyor..tepe nautilius ama hepsinde olmalı sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi offshoot -- 15 Şubat 2009; 2:20:30 >
  • 76ya radyosuz aldık vatandan
  • sans işte.. bu arada benim sans dondü :) önce aletten format attım sonrada bilgisayardan biçimlendirdim ve alet kendine gelmiş durumda suan, umarım arıza cıkarmaz ilerde, yarın yola cıkacaktım iyi oldu...

    bu arada aletin versiyonu: V01.01.18F
  • carrefourlarda radyosuzun fiyatı 59, radyolununki 79TL arkadaşlar. (gazianteptekinden aldım, carrefour expreste yok ama bu ürün, normal carrefourda var) Radyosuz olanı kalmadığından ben de radyolusunu aldım. (siyahı vardı sadece) 6 taksit + carrefour plus kartı ile aldım 3,95TL puan da kazandım üstüne. (yani 75TL 6 taksite geldi ) Şuanda cihaz şarjda. doldu şarjı ama ilk şarjın uzun tutulması mı gerekiyor? kaç saat tutuyum şarjda acaba??

    aldığımdaki versiyonu V01.01.18F idi, update yaptım 01.01.30f oldu. Şimdilik bir sorun yok, şarjı bittikten sonra bakalım artık..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanihba -- 15 Şubat 2009; 2:43:19 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: koraytugay

    Yaklaşık 2 3 hafta önce Vatan Bilgisyar'dan SANSA CLIP aldım.
    Versiyon 1.01.18E olarak geçiyor.

    Ayrıca 1 hafta önce almanya'dan bir arkadaşım geldi ve kendisinden 8 gb sansa clip getirmesini rica ettim oradan. Saturn adlı bir mağazadan aldı. (Bizdeki teknosa tarzı almanyada teknoloji market zinciri)
    yarın ya da öbür gün buluşacağız ve alacağım.

    bakalım nedir ne değildir.

    edit: sansa slip yazmışım ! clip olarak editledim.

    pazartesi ilk isim bir saturn magzasina gitmek :)
  • arkadaslar bı arkadasımdan mp3unu aldım bu sansa clip 4b mp3 yanlız bır sorun var mp3 dızusutu bılgısayarımda acılmıyor yanı acılıyor fakat dosyaların ıcındekı muzıkler resımler falan gozukmıyor.yanı 3gb verı var ıcerısınde fakat dosyların ıcı bos gozukuyor.
    ne yapabılırım yardımcı olursanız sevınırım.
    windows media player ıle alakalı bır durum olabılrmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi love this game -- 15 Şubat 2009; 16:47:06 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: utuman

    arkadaşlar 2 gün önce kardeşime vatandan sansa clip aldım,evde şarkıları attık düzgünce dinlemeye başladı.ertesi gün okuldan eve geldiğinde çok geç açılıyor dedi ve baktım ki 2 buçuk dakikada açılıyor.sonra pc ye taktım bilgisayar usb aygıtı tanınamadı dedi ama içindekiler göründü bilgisayarda yine de.ama şarkı atmaya çalışıyoruz şarkı almıyor,versiyon yükseltmeye çalışıyorum olmuyor,biçimlendir diyoruz yine biçimlendiremiyoruz,aleti açıp format atıyorum yine hiçbir şey değişmiyor.şu anda elimiz kolumuz bağlı,şimdi ben bu ürünü garantiye mi yollayayım istanbula ankarada şubeleri yok mu;yoksa vatan bilgisayara mı gideyim?daha alalı 2 gün oldu...

    benim yapmaya çalıştığım yolları dene.versiyon yükseltirsen veya düşürürsen içindeki veriler gitmez;ama diğer türlü içindeki veriler gider.sansa updater programını kullan.




  • ooo amma çok artmış CLIP kullanıcısı.. herkesin cihazı hayırlı olsun arkadaşlar.. bütün sayfaları okudum.. bazı açıkgözler ortalığı karıştırıp kendine fayda sağlamaya çalışmış galiba ama neyseki pek fazla kişi itibar etmemiş..

    almak isteyenler bu fiyata daha iyisi olmadığını bilsinler.. hatta daha yüksek fiyatlara da bu kaliteyi bulmak zor..

    herkese CLIP le mutlu anlar...
  • sonunda ben de aldım carrefour dan . radyolu 79tl ye. şu an şarjda
    edit: şimdi kullanmaya başladım. şahane bişey beklediğimden iyi çıktı radyosu ve mp3 kalitesi. yalnız kendi kulaklığı pek hoşuma gitmedi. daha önce aldığım sony mp3 player ın kulaklığıyla daha iyi ses aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ennteresan -- 15 Şubat 2009; 21:48:44 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: love this game

    arkadaslar bı arkadasımdan mp3unu aldım bu sansa clip 4b mp3 yanlız bır sorun var mp3 dızusutu bılgısayarımda acılmıyor yanı acılıyor fakat dosyaların ıcındekı muzıkler resımler falan gozukmıyor.yanı 3gb verı var ıcerısınde fakat dosyların ıcı bos gozukuyor.
    ne yapabılırım yardımcı olursanız sevınırım.
    windows media player ıle alakalı bır durum olabılrmı ?



    yardım lutfennn...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.