Şimdi Ara

SANDİSK mi KİNGSTON mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 8 gb flash bellek alacağım ama şu iki modelden hangisini tavsiye edersiniz.
    çeşitli yerlere baktım sandisk in yazma hızını 5-7 mb/sn,kingston yazma hızını 20 mb/sn olduğu yazılmış.açıkçası kingston a pek inanmadım.
    deneme şansı olan arkadaş varsa ve paylaşırsa sevinirim.
    sandisk bu model:
    https://www.esabilgisayar.com.tr/site/page.asp?dsy_id=29266
    kingston da bu:
    http://www.esabilgisayar.com.tr/site/page.asp?dsy_id=23106

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scob -- 24 Kasım 2008; 16:27:32 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sandisk mi Kingston mu: Flash Bellek ve USB Karşılaştırması

Flash bellek ve USB depolama aygıtları söz konusu olduğunda, Kingston ve SanDisk sektörün önde gelen markaları arasında yer alır. "Sandisk mi Kingston mu" ve "Kingston mu Sandisk mi" sorularına yanıt arıyorsanız, aşağıdaki karşılaştırmalı analiz size yardımcı olacaktır.

Flash Bellekler

• Kingston veri depolama kapasitesi aralığında geniş bir seçenek sunar.
    • SanDisk, yüksek dayanıklı flash bellekler ile bilinmektedir.
    • Her iki marka da USB 3.0 ve USB-C gibi yüksek hızlı bağlantı standartlarına sahiptir.

USB'ler

• Sandisk, geniş bir USB yelpazesi ile tanınır, USB 2.0'dan USB 3.2'ye kadar farklı hız seçenekleri sunar.
    • Kingston, veri aktarım hızları konusunda güçlü bir üne sahiptir, özellikle de USB 3.2 Gen 2x2 USB'leri ile.
    • Her iki marka da dayanıklı ve taşıması kolay USB'ler üretir.

Kingston vs Sandisk USB

• Hız arayışındaysanız, Kingston USB'leri daha yüksek aktarım hızları sunar.
    • Kapasite ve dayanıklılık sizin için daha önemliyse, Sandisk USB'leri uygun seçimlerdir.
    • Fiyat açısından Kingston genellikle daha uygun fiyatlı seçenekler sunar.

Kingston vs Sandisk Flash Bellek

• Büyük depolama kapasitelerine ihtiyacınız varsa, Kingston flash bellekleri daha fazla seçenek sunar.
    • Dayanıklılık ve uzun ömür beklentiniz varsa, SanDisk flash bellekleri daha iyi seçenekler olabilir.
    • Her iki marka da benzer fiyat aralıklarında flash bellekler sunar.

Sonuç

Kingston ve Sandisk, hem flash bellekler hem de USB depolama aygıtları için mükemmel seçeneklerdir. İhtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi göz önünde bulundurarak en iyi markayı ve ürünü seçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tabiyki kingston
  • al birini vur ötekine

kağnı gibi aletler

ben zaten depolama için kullanıyorum

çok bişey yazdırmam sürekli

yavaş olsada olur diyosan farketmez

istediğini al
  • arkadaşım verilen okuma ve yazma değerlerine pek inanma tek kafalı usb belleklerin okuma ve yazma hızları arasında çok belirgin bir fark yoktur saniyelerle ölçebileceğin bir fark ortaya çıkar ki bu da benim için çok önemli değildir. çift kafalı usb bellekler var bunların okuma ve yazma hızları yüksektir ancak fiyatları da pahalıdır. bu iki marka arasındaki tercihimi sorarsan şahsi fikrim sandiskten yanadır. ancak aynı modelin titanium serisi var fiyat olarak da belki 10ytl daha pahalıdır ancak titanium kaplama olduğu için fiziksel olarak çok sağlamdır.
  • Eğer dediği gibi 20 mb hızı varsa kingston.
  • 20 mb olduğuna dair kaynak belge kuıllanım kılavuzu
    vs varmı
  • arkadaşlar yardımlar için teşekkürler.
    benim iki markayıda test etme olanağım oldu.sandisk kesinlikle daha hızlı.ayrıca kingston 6 gb veri yüklüyken 200 mb daha ilaveyi yaklaşık 10 dakikada yaparken sandisk sanki boşmuş gibi kısa bir sürede yaptı.
    ocz gibi falan olamaz ama fiyat/performans açısından sandisk çok iyi diyebilirim.u3 te fazladan bir özellik üstelik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende geçenlerde flash alacaktım ufak bir araştırma yapmıştım.Herkesin ortak görüşü sandisk'in kingston'dan daha iyi olması,marka olarak.Yinede sen bilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: scob

arkadaşlar yardımlar için teşekkürler.
    benim iki markayıda test etme olanağım oldu.sandisk kesinlikle daha hızlı.ayrıca kingston 6 gb veri yüklüyken 200 mb daha ilaveyi yaklaşık 10 dakikada yaparken sandisk sanki boşmuş gibi kısa bir sürede yaptı.
    ocz gibi falan olamaz ama fiyat/performans açısından sandisk çok iyi diyebilirim.u3 te fazladan bir özellik üstelik.

Bu paylaşımın çok iyi olmuş. Ben hiç karşılaştırma yapmadım ama Kingston daha hızlıdır diye tahmin ediyordum.
    Tşk.ler.
  • Kesinlikle sandisk
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orjinalden alıntı: scob

arkadaşlar yardımlar için teşekkürler.

Bu paylaşımın çok iyi olmuş. Ben hiç karşılaştırma yapmadım ama Kingston daha hızlıdır diye tahmin ediyordum.
    Tşk.ler.

rica ederim.benimde katkım olduysa ne mutlu bana.

• bu sandisk sanıyorum carrefourun 28.90 a verdiği ile aynı.testleri orda vardı fiyatına göre performanslı bir usb bellek
  • 2 yıldır Kingston flash bellek kullanıyorum, şimdiye kadar hiçbir sorun çıkartmadı. Yazım hızı da oldukça iyi, ama 20 mb/sn biraz uçuk geldi.
  • Sandisk in U3 olmayan modelinde 10MB/s yazma hızı var,
    bizzat kendi kullandığum bellek te test etmiştim ve U3 de sitesindeki programı indirerek sonradan yüklenebiliyor.

Kingston un ise 20MB/s olacağını hiç sanmıyorum, tavsiyem Sandisk tir.
  • her ikisini de kullanan birisi olarak sandisk diyorum. pqi alma da ne alırsan al.
  • kingston kendi sitesinde 20 mb/s olarak vermiş.bende bizzat test ettim.20 mb/s ile alakası yok.
  • Kingston un ise 20MB/s olacağını hiç sanmıyorum bana kalırsa sandisk.benim önerim bu
  • Bence KİNGSTON
  • Ben olsam SanDisk alırım..
  • Ben Ocz Diesel almanı tavsiye derim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.