Şimdi Ara

Sandisk Cruzer u3 bir türlü açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetten SANDISK CRUZER MICRO U3 READY BOOST 4GB 2.0 USB MEMORY aldım.ancak u3 özelliğini bir türlü kendi bilgisayarımda çalıştıramadım.başka bir pcde denedim sorunsuzca kurdum hatta şifre koyduğum için şuanda kendi bilgisayarımda kullanamıyorum. ben daha önce xpnin otomatik kullan özelliğini kapatmıştım.belki bu yüzden olabilir diye düşündüm ancak; u3system 'in içinden LaunchU3.exe yi çalıştırınca saatin yanına u3 iconu geliyor.bir pencere çıkıyor orada initializing yazıyor.ne kadar beklediysem bir türlü ilerlemedi.ancak başka pcde 1 dakika içinde kurdu ve u3 özelliğini aktif etmişti.

şimdi bunu sorunsuzca kullanmak için ne yapmalıyım.(biçimlendir demeyin içersinde önemli dosyalarım var )

• Bazı programlar U3'ün açılmasını engelliyor. Nero falan mesela engelliyordu bildiğim kadarıyla. Olmazsa sandisk sitesinden girip U3 Remover'ı indirin, daha sonra silip yeniden kurun.
  • launch pad installer bir türlü yüklenmiyor. ilk pencere açılıyor continue usb diyor.usb takılı zaten.üstüne üstlük biçimlendirme istedi onuda yaptım bu yüzden dosyalarımda gitti

Edit: Pcye format attım, launch pad installer ile tekrar yüklemeyi denedim.şuanda sorunsuzca u3 özelliği çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absinthe. -- 16 Haziran 2009; 21:13:48 >
  • yeni konu acmak istemedim bisey sormak istiyorum bende de u3 destekli sandisk cruzer var fakat ben buna format atmak istiyorum. suan fat32 formatinda ve malum 4gb den büyük bisey atilmiyor icine. o yüzden ntfs yapcam ve format sart bunun icin. gelelim soruya ben bunu bilgisayarimdan girip bicimlendirirsem icindeki özel u3 yazilimi silincek. onu kaybetmeden nasil bcimlendirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

yeni konu acmak istemedim bisey sormak istiyorum bende de u3 destekli sandisk cruzer var fakat ben buna format atmak istiyorum. suan fat32 formatinda ve malum 4gb den büyük bisey atilmiyor icine. o yüzden ntfs yapcam ve format sart bunun icin. gelelim soruya ben bunu bilgisayarimdan girip bicimlendirirsem icindeki özel u3 yazilimi silincek. onu kaybetmeden nasil bcimlendirebilirim?

Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama yükleme dosyası olması lazım U3 için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_anil

quote:

Orijinalden alıntı: taken21

yeni konu acmak istemedim bisey sormak istiyorum bende de u3 destekli sandisk cruzer var fakat ben buna format atmak istiyorum. suan fat32 formatinda ve malum 4gb den büyük bisey atilmiyor icine. o yüzden ntfs yapcam ve format sart bunun icin. gelelim soruya ben bunu bilgisayarimdan girip bicimlendirirsem icindeki özel u3 yazilimi silincek. onu kaybetmeden nasil bcimlendirebilirim?

Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama yükleme dosyası olması lazım U3 için.

http://u3.sandisk.com/ sistesinde download kısmı var u3 ün ama sitede sorun var galiba acilmiyor sayfa sansıma.

• valla ben indiremedim setup dosyasını caktım formatı bide ntfs yaptım oh mis sonra diskin icine bi girdim kendi kendine u3 programını yüklemeye basladi. helal olsun adamlar yapmis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.