Şimdi Ara

Sandisk cruzer micro 8GB usb U3 bellek Carrefourda 28,90YTL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
0
Favori
12.906
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlandan sonra Realden 34.90 bir tane 8gb lık aldım.
    Çok güzel ve hızlı bir ürün.

Daha sonra Carrefour dan 28.90 bir tane daha aldım ikiside aynı ürün.

Realde biraz pahalı almış olduk.

Alacaklara tavsiye olunur...
  • carrefourdan 28,90 a aldım, alacak olanlara şiddetle tavsiye ediyorum u3 olayı çok güzel.
  • arkadaşlar ben de bu flash diski aldım istinye carrefourdan ama memnun kalmadım, torrentten film indiriyorum direk flash diske hd'de yer kalmadığı için ama torrent inerken sürekli hata veriyor, onu geçtim sonra eboostr programı ile vista'daki readyboost olayını xp'de yapmaya çalıştım ama belli bir süre çalıştıktan sonra hata veriyor program, elimde dandik başka bir 8 gb var ama onda bu tarz sorunların hiçbiriyle karşılaşmadım, flash diskimde bir arıza olup olmadığını nasıl anlarım, bu amaçla kullanabileceğim program var mı?
  • Readyboost olayı vistada çalışır.xp de çalışmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: enl600

Readyboost olayı vistada çalışır.xp de çalışmıyor

hmmm ilginç

• Ayın 26'sında Kozyatağı Carrefour'dan aldım... Fiyat 28,90 YTL
  • bir arkadaş diskin hem ntfs hem de fat32 olarak yazma ve okuma hızlarını istemişti,
    buyrun veriyorum;
    üstteki değerler ntfs, alttakiler fat32ye aittir..

Sandisk cruzer micro 8GB usb U3 bellek Carrefourda 28,90YTL

arkadaş fat32 olarak daha performanslı olabilr demişti ama görüldüğü üzere yazma hızında bir farklılık yokken,
    okuma hızında sadece 3mb/s gibi ufak bir fark var, ki bu da pek önemli değil,
    ama unutmayın fat32 disklere tek parça olarak 4gb üstü yazmak mümkün değil,
    bu sebeple ben de ntfs ye geçtim, divx playerim da bir şekilde tanıdı ve de sorun kalmadı,
    ayrıca görüldüğü üzere disk oldukça kaliteli, hdtach testi gayet güvenilirdir, diğer arkadaşlar da bununla bir denesinler,
    zira o diğer programda bir bug vardı sanırım, ayrıca bu bnm ss ini koyduğum sandisk sizin aldığınız modelden değil şeffaf kılıflı olanlardan arkadaşlar..

• Sandisk 8Gb Microskin'den ben de aldım. 30 lira electroworld'de. Test yapayım bakalım, ne kadar hızlıymış.

Fena değil:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwinterday -- 1 Aralık 2008; 18:17:05 >

• Baya zaman geçmiş ama,

Sandisk Cruzer 8GB lık modeli hala 30 Ytlye Ankara Carrefoursa' da satılıyormu yada Real-Vatan herhangi bir yerde?
  • ya basiretim bağlandı carrefourda olmama rağmen gittim daha sonra realden 34.5 a aldım halbuki bu konuyu da okumuştum. 38.5 tu carrefourda diye düşündüm...

5 lira pahalı oldu sanırım biraz ama olsun 6 taksit aldım, arada olur diyelim...
  • CARREFOURDA sandisk cruzer 8gb kampanyası bitmiş arkadaşlar.. bilginize... (satış yetkilisi kampanya süresinin bittiğini söyledi. yeni fiyatı 46YTL idi sanırım..)
  • bana 4gb lığı gerekiyor bahsi geçen fiyatlardan temin etmek mümkünmüdür hala bu flash diski?
  • adana metroda 16 ytl gibi bir fiyata vardı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhat zorlu

adana metroda 16 ytl gibi bir fiyata vardı....

sizin dediğiniz 4gb modeli arkadaşım metrolarda satışta.
  • Bugün Bakırköy / Carousel / Darty'den 39,90 YTL'ye 8 GB U3 Sandisk aldım,

İşte resimleri ve 100 mb hız testi, aleti elimdeki Kingston Traveler ile karşılaştırdığımda en güzel yanı okumadaki hız farkı, tabii fiyat performans dersek testlerden sonra, en iyi ürünün @mightywings arkadaşımızın da belirttiği gibi OCZ Diesel 8GB olduğunu kabul etmek gerek.

Hız Testi

Hatırlatma amacıyla Kingston 4 Gb Traveler'ın testini de koyayım

Sormak istediğim bir husus var, şimdi bu U3 özelliğinden dolayı ben Fat32 olan kısmı NTFS yapamaz mıyım? Keza yaparsam U3 özelliğinin gitmesinden tırsıyorum da

• şu testleri hd tach-rw den yapın arkadaşlar mümkünse zira diğer programda bug var
  • Buyrun, hd tach-rw testleri

Sandisk U3 Cruzer 8 GB vs Kingston 4 GB Traveler

Cruzer yazmada biraz geride olsa da okumadaki fark acayip fark ettiriyor kullanımda
  • arkadaşlar buda Ocz Rally2 8gb testi, 4 ay önce 55ytl bayılmıştım performansı fena sayılmaz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.