Şimdi Ara

Sandisk cruzer micro 8GB usb U3 bellek Carrefourda 28,90YTL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
12.906
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tas7035

Ben de bugün İçerenköy carrefourdan 8gb sandisk micro cruiserı 28,90'a aldım.

Güle güle kullanın, mümkünse resmini ve hız testlerini yukarıkdaki programlarla yapıp bilgi aktarabilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: teski

fiyat guzelde bu surgulu uç hakkında ne dusunuyorsunuz ?
    ac kapa ac kapa iki gunde bozulmasin

1 yıldır 2 gb olan modelini kullanıyorum. Sürgülü uç çok sağlam ve kolay kolay bozulacağa benzemiyor.. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: >sCoRPion<

quote:

Orjinalden alıntı: teski

fiyat guzelde bu surgulu uç hakkında ne dusunuyorsunuz ?
    ac kapa ac kapa iki gunde bozulmasin

1 yıldır 2 gb olan modelini kullanıyorum. Sürgülü uç çok sağlam ve kolay kolay bozulacağa benzemiyor.. :)

umarim oyledir. aldim ama ole acip kapatmiyorum genelde acik duruyor.en azindan biraz daha omrunu uzatirim :)
  • malltepe avmdeki carefourdan 29,90 a aldım çok güzel bi ürün ... 700 mb lık bi filmi 70-75 sn civarında atıyo daha ne olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: deepzelan

karfursa ekısperlerde de geçerli midir bu kampanya ?

arkadaşım ekspress de 3 ytl daha fazla olduğunu söyledi.. ayrıca 50 ytl ve üstüne taksit yapmıyorlarmış..

• 7 8 aydır 4 gb olan modelini kullanıyırum bende
    bide 16 gb olanına kampanya yapsalarda alsam ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GitarxtanbuL -- 23 Kasım 2008; 0:35:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: taz333

7 8 aydır 4 gb olan modelini kullanıyırum bende
    bide 16 gb olanına kampanya yapsalarda alsam ya

electroworld 16 gb lık versiyonu 59,90 dan vermişti bugün gezdim gene aynı fiyattu astorio daki electroworld de carrefourda da 16 gb lık versiyon 60 küsur fiyatlarlardaydı aklımda o zaman 8 gb lığı almak olduğundan pek dikkat etmemişim hala ilgileniyorsun iki yere de bakabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

@eozen81:

bendeki bu model:

Sandisk cruzer micro 8GB usb U3 bellek Carrefourda 28,90YTL

bendeki üründe bu en iyilerden diyebiliriz özellikle vistada vistanın özelliği flaşbellekler vistada daha hızlı okuma yazma hızına sahiptirler

ve bir bilgi daha sandisk flasdisk teknolojiisni bulan patent sahibidir diğer firmalarada o üretir aslında

u3 desteği olan bellek ise vistada aynı ram gibi kullanılabilir ve performans artırır

• o fiyatlar hala gecerli mi arkadaşlar
  • cumartesi aldım...cok guzel bır alet..fırsatınız varken alın bedava ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemtuna
    o fiyatlar hala gecerli mi arkadaşlar

Evet geçerli.

Carrefour
    20 kasım-1 aralık broşürü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga64 -- 24 Kasım 2008; 11:43:17 >
  • Uzun zamandır A-data pd9 -2gb modelini kullanıyordum;Cuma günü carrefourdan sandisk cruzer micro 8gb aldım.. gerçekten yazma hızı çok iyimiş.. Ayrıca usb girişli divx player'da film seyrederken eskisi gibi donmalar olmuyor.. u3 desteği de çok güzel.. Sanırım flash bellekler daha da ucuzlayacak..
  • Arkadaşlar bu Carrefour'da dediğiniz indirimdeki Sandiskler Carrefour Express'lerde oluyor mu, oluyorsa kim hangi semtteki Express'den aldı belirtebilir mi acaba?
  • Bende dün aldım ama 31 ytl olmuş carreforda

Hızı yeterli geldi,önceki 4gb kingston ile karşılaştırdım sandisk daha hızlı çıktı

Kingston

Sandisk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperActive -- 24 Kasım 2008; 16:47:56 >

• KORSAN GİRİŞTİR…
    Başlık için çok teşekkürler.
    Yetkim olmadığı için BURATA YAZIYORUM...
    % 5 indirimli günleri de tercih edince ek indirim de olur.

CARREFOURSA KAMPANYASI
    25 KASIM- 30 KASIM
    (tüm ürünler tavuk hariç 12 taksi vade farksız)
    Datron 82 LCD ve plazma (40 ar adet stok) 699 YTL
    120 ekran full hd lcd 2.477 YTL Samsung s760 foto mak. (100 adet) 159 YTL
    Fakir viper 2000 w. Elekt. Süpürgesi 129 YTL
    Siemens SE22E230EU bulaşık makinesi 499 YTL
    Siemens WT44E100TR Çamaşır makinesi (B sınıfıymış) 699 YTL
    Kızarmış piliç adedi 4,90

• Ben başlığı yeni gördüm. Tamamen okudum. Sandiskin o içine kaçan usb kısmı kolay kolay bozulmuyor aklınızda olsun :)
    Birde Comiser sen Tgar dan nasıl aldın 8 gb usb yi o kadar uğrastım bana da yoolayın diye yollamadılar
  • ben de burdaki (antep) CARREFOURSAya baktım (express değil) ama orda bu ürün yoktu ve görevliye sorduğumda da haberi yoktu elemanın, bi cevap veremedi.. yalnız yine sandiskin cruzer tag diye bir modeli vardı, 8GBlığı 44YTL idi.. ben de almadım tabi bunu.. Bu ne iş ya, kampanya yapıyorlar bazı mağazalara hiç gelmiyor malesef...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucandeve

Ben başlığı yeni gördüm. Tamamen okudum. Sandiskin o içine kaçan usb kısmı kolay kolay bozulmuyor aklınızda olsun :)
    Birde Comiser sen Tgar dan nasıl aldın 8 gb usb yi o kadar uğrastım bana da yoolayın diye yollamadılar

saolsun istanbuldan bir arkadaş aldı benim için,

bu arada electroworld de benim test sonuçlarını verdiğin sandisk in, karfurda satılan değil, 29ytl olduğunu hatırlatayım daha bugün gördüm bilginize arkadaşlar kaçırmayın bence

• Haber veren arkadaşlara teşekkür ederim,8gb. Sandisk Cruzer Micro U3'ü 28.90 ytl'ye Beylikdüzü Carrefourdan dün itibariyle aldım ve laptopumda ram niyetine kullanıyorum.Hızım ikiye katlandı,eski 4gb.'lık kağnı Kingstonu da bir arkadaşıma hediye ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemtuna

o fiyatlar hala gecerli mi arkadaşlar

Elektroword 16gb modelini 59 Ytl ye satıyor.
    Pazar günü aldım stok baya vardı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.