Şimdi Ara

Sandisk 32 GB Class 10 Micro SD Kart 29,90 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
4
Favori
1.458
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 tl kargo olmasa süper olcak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4,5 lira kargoya rağmen güzel fiyat

• Aktarma hızı 40mb olaydı iyiydi

• Daha iyi midir bilmiyorum ama aynı fiyata şöyle bir seçenek de mevcut.

http://www.hepsiburada.com/lexar-32gb-microsdhc-with-adapter-class-10-lsdmi32gabeu-p-FT130680

• Dönüştürücü ile kullanılsa hızında azalma olur mu sorun yaratır mı? Hd video çekimi yapan micro olmayan kameramda kullancağımda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 aydır fiyatı aynı. Eski fiyat 70,00 TL yazmış yanıltmasın.
  • Dönüştürücüden kastiniz sd adapter ise sorun olmayacaktir. Sd adapterlerde elektronik aksam bulunmuyor. Sadece pin uzatma ve sd soketine uyarlama.
    Dilerseniz 3-5 Tl daha koyup 48mb/s okuma hizina sahip olan Sandisk Ultra alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: maxtreme

Dönüştürücüden kastiniz sd adapter ise sorun olmayacaktir. Sd adapterlerde elektronik aksam bulunmuyor. Sadece pin uzatma ve sd soketine uyarlama.
    Dilerseniz 3-5 Tl daha koyup 48mb/s okuma hizina sahip olan Sandisk Ultra alabilirsiniz

Çok sağolun söyledikleriniz benim için yeterli, sanırım HD video kaydı için bu kartın hızı yeterli daha fazlasına gerek yok.
  • Hızını yetersiz bulanlar bu ürüne bakabilirler.
    http://m.kliksa.com/Urun/sandisk-ultra-android-32gb-48mb-sn-class10-microsdhc-haf-za-kart-sd-adapt-r-sdsdquan-032g-g4a/902196577

• sandisk extreme plus , extreme pro yada samsung pro 'da güzellikler bekliyorum ancak fiyat çok iyiymiş hakkaten
  • Peki beyler bu nasıl?
    Bunların orj veya çakma olduğu bilebilir miyiz?
    SANDiSK 64 GB Class 10 tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 29 Temmuz 2015; 0:38:33 >

• bunu almayın önermem dosya aktarımı yaparken windowsta problem çıkarıyor toshiba bu konuda çok iyi onu öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Peki beyler bu nasıl?
    Bunların orj veya çakma olduğu bilebilir miyiz?
    http://urun.n11.com/hafiza-kartlari/sandisk-ultra-64gb-class10-48mbs-microsdxc-sdsdquan-064g-g4a-P32594106

Eline geçince test ederek öğrenebilirsin.

Ben 9 dolardan 3 adet 64 gb samsung evo Microsd aldım, sahte çıktı. Allah tan paramı öncesinde geri iade almıştım.

Kartlar gerçekte 7 gb a kadar süper çalışıyor, sonrasında 2 mb/s ile yazıyor, hatta bazen hata verip yazmıyor. 67 milyar bayt gözüküyor normalde 64 olmalı iken.

• 30tl üstü kargo bedava olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Tübba

bunu almayın önermem dosya aktarımı yaparken windowsta problem çıkarıyor toshiba bu konuda çok iyi onu öneririm

Toshiba hangi modeli?
    Link?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

quote:

Orijinalden alıntı: Tübba

bunu almayın önermem dosya aktarımı yaparken windowsta problem çıkarıyor toshiba bu konuda çok iyi onu öneririm

Toshiba hangi modeli?
    Link?

http://www.hizlial.com/toshiba-32gb-uhs-1-class-10-profesyonel-micro-sd-kart-bellek/10157654

• Ben Toshiba önermem, benim telefondaki UHS 1 Toshiba kart durduk yerde bozuldu.

Bu kartı değil de bundan sonra en az UHS 1 standartında kart alın, Class 10 az geliyor artık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.