Şimdi Ara

Sandisk 128 GB Sata3 Standart SSD Disk 490MB/350MB Bimeks'te 189 TL'DE..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
3.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ara ben de böyle gaza gelip 80GB SSD almıştım ucuza. Memnun olmasına memnunum ama fiyatlar öyle bir düşüyor ki acele etmesem daha iyi olurmuş. 256GB gibi bir kapasite olmadıktan sonra çoğu kişi SSD almak için acele etmesin. 128GB bile olsa çok rahat doldurabiliyorsunuz uygulamalarla.
  • Enpara'sı var mıydı
  • ozan_k kullanıcısına yanıt
    Enpara var. Ayrıca Yapı Kredi %5 indiriminiz de varsa 144 TL'ye kadar mal edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hallelujah_

189TL Fiyat gibi duruyor.. Günlük fırsat..!

http://www.bimeks.com.tr/urun/126632/sandisk-128-gb-sata3-standart-ssd-disk-490mb-350mb.aspx

sağol kardeş takipteydim kaptım bi tane. umarım iyidir bu ssd
    gerçi her türlü hdd den iyidir de sorunlu bi ser ifelan değildir inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Enpara var. Ayrıca Yapı Kredi %5 indiriminiz de varsa 144 TL'ye kadar mal edebilirsiniz.

YKB %5 indirim nasıl oluyor. (ykb worldcard var)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

quote:

internet bankacılığına girip "bana özel" seçeneğine tıklayın.
  • Fazla yapikredi %5 kodu olan varsa pm atarsa sevinirim

• 150TL civarlarinda olmaliydi

• Umitbjk kullanıcısına yanıt
    nerede satıldı acaba? çok merak ettim büyük fırsatmış.
  • yarına kalırsa kapalım bir tane enparayla.
  • Tam 1 yıl önce extreme modelini 182 tl ye vatandan almışım. Bu ssdlerin ilk çıkan modeli. Ederi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hallelujah_

189TL Fiyat gibi duruyor.. Günlük fırsat..!

http://www.bimeks.com.tr/urun/126632/sandisk-128-gb-sata3-standart-ssd-disk-490mb-350mb.aspx

sıcak değil, bekleyin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: RaistlinXX

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

quote:

internet bankacılığına girip "bana özel" seçeneğine tıklayın.

12.12.2013 - 31.12.2013 tarihleri arasında üye olup giriş yapan ya da üyelik gerekmeden kredi kartı ile giriş yapan müşterilerimiz indirim kuponlarına “Size Özel” bölümünden ulaşabileceklerdir.
    Müşterilerimiz bu indirim kuponlarını Bimeks.com.tr’den yapacakları alışveriş sırasında kullanabileceklerdir. Müşteriler, seçtikleri ürünleri sepete attıktan sonra “Yapı Kredi İndirim Kuponu” bölümüne kupon kodunu yazıp “Kullan” butonuna basarak kampanyadan yararlanabilirler.
    Kampanya tarihleri arasında ilk kez giriş yapan müşterilerimizin Bimeks.com.tr’den yapacakları alışverişleri için indirim kuponları 15.01.2014 tarihinde yüklenecek ve müşterilerimiz 31.01.2014 tarihine kadar indirim kuponlarını kullanabileceklerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

nerede satıldı acaba? çok merak ettim büyük fırsatmış.

Vatandan almistim geçen yil.

• extreme 2 nin bu fiyata satıldığını sanmıyorum. 185 tl civarına extreme satılmıştı ama 2 si değil.
  • MrKhan kullanıcısına yanıt
    Bende öyle birşey hatırlmaıyorum hocam. Size katılıyorum. Şu an extreme modelini kullanıyorum 1 yıldır, gözle görülebilecek hiç bir performans kaybı yaşamadım. SSD olsun çöpten olsun lafı cidden doğru.
  • enparam var bu ay kullanmayacağım büyük itimal eğer işine yarayan olursa %15 ilndirim yapabilirim..
  • Aylar önceki fiyatlarla değerlendirmenin ne faydası var anlamak güç. Hep aynı muhabbet. Ben de aylar evvel corsair force 3 gt'yi 220 ye , extreme'i 185 e almıştım bu gün ihtiyacım olsa mecbur şimdiki fiyatlarda en uygun neyse onu alacağım zaman makinasını icat edemediğim sürece.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.