Şimdi Ara

SANDIK GÖREVLİSİ OLANLAR GELEBİLİR Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben ilçemde açık olması sebebiyle bir akrabam aracılığıyla CHP'ye sandık görevlisi başvurusu yapmıştım. Bugün İyi Parti'den mesaj geldi. Sanırım CHP'de yer olmadığı için İyi Parti'ye yazmışlar. Sandık görevlisi nedir, ne yapar hiçbir fikrim yok. Bilenler anlatabilirler mi ?

• Sizin gibi, cahil cesaretine sahip insanlar yüzünden seçim tekrarlanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alaka ?
  • İnternette YSK'nin geçmiş seçimlere yönelik olarak hazırladığı sandık eğitimi videoları var. Onları bulup izlerseniz kafanızdaki bütün sorulara cevap bulmuş olursunuz.
  • Hiç seçim görmedin mi dostum.

Bir şey yaptıkları yok, sandık kurulu başkanı çeşitli parti temsilcilerine görev taksim eder.

Birisi gelenlerin seçim kağıdı ve kimliğine bakar mesela. Birisi doğru kişinin doğru yere imza atmasını sağlar. Bir diğeri zarf ve oy pusulasını verir, atıyorum öteki mührü verir ve alır gibi gibi.

Basit iş, heyecan yapma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 14 Haziran 2019; 20:9:31 >
  • Sorman gereken sorusu şu. Sandıktan bir akp birde chp oyu çıkar. Buraya kadar sorun yok geçersiz oy pusulası çıktımı, geçersiz dersek fetöcümü oluruz pkk lımı

• İlgili partinin üyesi, aynı zamanda sandık kurulu üyesisiniz. Sandık başkanı ve resmi görevlisinin (memurunun) işini aksatmayacak şekilde seçimin adaletli bir şekilde yapılmasını sağlayacaksınız. Pusulaların paketleri açılmadan namus, şeref sözü veriyorsunuz. Sonrasında paketleri açıp sayacak ve mühürleyeceksiniz. Başkanın direktifiyle. Ezberden yok. Sandık başkanının dediğini yapmak zorundasınız.

Nette bir sürü bilgi var. Faydalanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

İlgili partinin üyesi, aynı zamanda sandık kurulu üyesisiniz. Sandık başkanı ve resmi görevlisinin (memurunun) işini aksatmayacak şekilde seçimin adaletli bir şekilde yapılmasını sağlayacaksınız. Pusulaların paketleri açılmadan namus, şeref sözü veriyorsunuz. Sonrasında paketleri açıp sayacak ve mühürleyeceksiniz. Başkanın direktifiyle. Ezberden yok. Sandık başkanının dediğini yapmak zorundasınız.

Nette bir sürü bilgi var. Faydalanabilirsiniz.
    Hocam teşekkürler ama parti üyesi değilim. Sadece sandık görevlisiyim.

Herkese teşekkürler.

• İlk mesajda partiden üye olduğunuzu söylemişsiniz. Ona ithafen öyle dedim. Yani partinin görevlisisiniz.

• Sandık başkanı deneyimliyse hiç bi iş kalmaz. Başkan biraz acemiyse, oy çalmak için cazgırlık yapabilecek elemanlara fırsat verme yeter. İyi parti veya chpye bi uğra anlatsınlar.

Yanındaki adamlara bak, akpnin elemanları çamura yatıp, oldubittiye getirilebilecek bi durum yaratacak gibi hissedersen öğleden önce birilerine haber ver mesajla, sayım olacağı zaman bi avukat falan göndersinler sandığa.

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir şey söylememişim. Şimdi yeniden okudum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

Sizin gibi, cahil cesaretine sahip insanlar yüzünden seçim tekrarlanıyor.
    Emin misin?
  • :...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 12:4:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Eminim kardeşim. Adam bir görev almış, aldığı görev nedir onu bilmiyor. Sonra tutanaklar imzasız çıkıyor, geçersizler neden geçersiZ belirtilmemiş çıkıyor,herşey düzgünce paketlenmemiş çıkıyor, hatta bazi çuvallarda eksik oy çıkıyor. Sandık görevlilerinin bu ciddiyetsiZliği yüzünden de Birileride seçimi iptal ediyor.
    Adam olayın ciddiyetinde olsa, önce başvurduğu iş be onu bir araştırır. Sorumlulukları nedir onu araştırır sonra o işe kalkışır. Ama ilk mesaj ortada işte.

• Sandık üyeleri memur olsa bugün seçim yenilenmezdi. Birilerinin ciddiyetsizliği yüzünden değil birilerinin işine öyle olması geldiği için seçim iptal oldu ve tartışmalar bu yüzden.
  • Seçimin hala geçersiz oydan iptal edildiğini sanıyorsun. Sana verecek cevap yok. Seçim Erdoğan istediği için iptal edildi. Meydanı boş bırakalım da kolay kolay işlerini görsünler mi? Açık var ki başvurduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofpotatoes -- 15 Haziran 2019; 9:31:51 >
  • Haklısınız...

• Hocam hiç sıkıntı etmeyin, sabah gittiğinizde sandık başkanı görev dağılımı yapıyor hangi görevi verirse o işi yapıyorsunuz. En sonunda da imzalarınızı atıyorsunuz oluyor bitiyor. Büyütecek bir şey yok, bazı işler zor onun için ilk defa duracağınızı söylerseniz sizi kolay işe verirler

• telas yapmana gerek yok.

birsey bilmenede gerek yok. butun kagitlari say ilk basta telefonuna kaydet.

imza attirma kismina yada pusula verme kismina gecebilirsin.

• Partiye üye değil bakın, partiden sandık üyesi. İyi partiden mesaj geldiğini söylediniz ya. İyi parti adına görevli olursunuz :)

Düzeltiyorum, ben illa şu partidensiniz demiyorum :) Hangi parti size ücret karşılığı görev verirse o partiden görevli olursunuz :) Bunu demek istemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 15 Haziran 2019; 15:13:27 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.