Şimdi Ara

Sandık başında beklemek hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RTE'nin parti yetkililerine "işi başlamadan bitirmeyi" emrettiği sızan konuşması sonrası eminim her muhalif seçim sandıklarına daha çok sahip çıkmak istemiştir. Bu yüzden bu konuda bir deneyimimi anlatmak istedim.

https://www.google.com.tr/amp/amp.ilerihaber.org/icerik/avcilarda-oylar-mi-calindi-oy-cuvallarini-supheli-bir-aracla-goturduler-70618.html

Bu haberde gördüğünüz olayı haber sitelerine ben taşıdım. 16 Nisan referandumu sonrası bu okulda sandıklar açılıp sayıldıktan sonra binadaki tüm sandık müşahitleri polis eşliğinde binadan çıkmaya zorlandı. 1.5 saat boyunca binaya polisler tarafından kimse alınmadı. Bu süre geçince binadan polislerle beraber çıkan sivillerin kim olduğu açıklanmadı. Bu 1.5 saat boyunca aradığımız tüm barolar ortada suç olduğunu söylese de kimse hiçbir şey yapamadı. Pusulaları taşıyan plakası haberde yer alan aracın takip edilmesi bile olanaksızlaştırıldı (polis araçları eşliğinde e5 kenarında bekletildi).

Bunu neden mi anlattım? Bu ülkede iktidar kaynaklarını seferber ettiği vakit (bu olayda polis; başka olayda savcı, hakim vs...) hiçbir şey yapamayacağımızı düşünüyorum. O kapıyı daha da zorlasam bu polisler beni linç eder, belki de vururdu. Ertesi gün 20 gazetede de elimde bıçak olduğu, polislere saldırdığım söylenirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir şey yapmasak da elimizde sosyal medya var. Ben de durmayı düşünüyorum ama sabahlar mıyım bilemem pek sabahlayabilen biri değilim.

Esas olay bizim gibi İstanbul'da bulunanlara değil de tenha il ve ilçelerdekilere düşüyor. Onların özverisiyle ancak düzelir seçimler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.