Şimdi Ara

Sandero stepway 2015 yol bilgisayar vb özelliklerin acilmasi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selâmün aleyküm arkadaşlar sandero stepway 2015 aldım 1 ay oldu aracım la ilgili bi sıkıntım yok ama açılmayan özellikler canımı sıktı açtırmak istiyorum garanti dışı flan kalır diyorlar yinede açtırmak istiyorum Lütfen yardımcı olun nerde açtırma bilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazılımına manüpile edildiği için garanti dışı diyorlar. Aslına bakarsanız. Bu araçların ülkemize satış esnasında bir çok özelliğini kapatıyorlar. Sebeb ise devletin aldığı yüksek vergilerden dolayıdır. Bundan dolayı ki üretici firmalar garanti dışı muameleye sokuyorlar. Forumda okuduğum kadarıyla aracınızda yokuş kalkış desteğini devreye alabiliyormuşsunuz .Aslına bakarsanız bu olay sadece aracınızı 2-5 sn süre arasında aracı geçici elektronik frende tutmasıdır. Diğeri aşır yüksek hızla gidilmesinden dolayı uyarı ikazı ver ani frenden dolayı 4 lü sinyalleri yakmasıdır. Garantiniz olmasa yaptırın derim ama garantiniz devam ederken bence bu aksesuar özellikleri sonrada kullanırsınız.
  • arkadaşlar peki biz bu özellilkeri özel serviste açtırsak ileride araçta bi sorun cikarsa yetkılı servıse gıtmeden once ozel servıste tekrar kapatıp gitsek belli olurmu yanı bunu farkederlermı? :)
  • Belki belli olmayabilir. Ama size şöyle bir şey belirtmek isterim ki araçların yazılım ayarları oynamak aracınıza sorun verebilir. Eğer bu özellikleri ciddi bilerek yapan ustalar varsa sorun yaşamazsınız.
  • Evet bu çok saçma olmuş. Araçta hararet göstergesi yok bunu bile kaldirmislar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da var mı yol bilgisayarını açan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.