Şimdi Ara

Sandero Stepway 1.5 dCi 70 HP ~ Test - İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
32.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taş gibi araba, idda ediyorum diğer b sınıfındaki arabaları cebinden cıkarır.
    laf söyleyen arkadaşlar, diğer araclarında donanımlarına vs baksınlar test sürüsü yapsınlar ondan sonra yorum yapsınlar görmediğin binmediğin arabaya yorum yapmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_60

Taş gibi araba, idda ediyorum diğer b sınıfındaki arabaları cebinden cıkarır.
    laf söyleyen arkadaşlar, diğer araclarında donanımlarına vs baksınlar test sürüsü yapsınlar ondan sonra yorum yapsınlar görmediğin binmediğin arabaya yorum yapmayın...

Sandero'muz var galiba

Konu Sandero olduğu için buraya yazıyorum ama lafım tüm aynı zamanda tüm benzerlerine. 2010 yılında hala yolcu hava yastıksız, ABS'siz, elektrikli ve ısıtmalı aynasız araba yapmak ayıptır. Amaç ucuz olması bile olsa ayıptır. Şahin mi alıyoruz? Dışta iki şekil yapılmış; istenen para da 17 bin falan değil, tam 27 bin TL. Durum böyle olunca binmeye falan da gerek yok çünkü görünen köy kılavuz istemez. Bence yazık o paraya...

• quote:

Abartmayalım :)
  • Görünüş olarak güzel bir araç.
    Benzinli tavsiye ederim.

90 Hp benzinli motor bence iş görür.
    Ayrıca Dacianin turboşarjı ne kaliteli ve sorunsuzdur bilemiyorum.
  • Bu kasa için 70 beygir az şöyle 110 olsa neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

resimlerde iç mekanın malzemesi çok vasat duruyor... sanki geri dönüşüm plastikten yapılmış gibi bir havası var...ayrıca motor 1.5 olmasına karşın 70 hp çok vasat bir değer...

İntercooler mevcutmuş,Clio 65hp ile aynı motor sanmıştım.Evet,gerçekten düşük bir güç olmuş.Saçma bir satış stratejisi,85hp ile tek farkı turbo basıncı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 15 Nisan 2010; 23:04:22 >
  • Sandero Stepway alalı 1 ay olmak üzere gerçekten mükemmel biaraç en azından benim beklediğim performansı veriyor
    şuanda 3700 km filan uzun yoldada oldukça keyifli ve atik =)aracı alırken motor açmaya filan uğraşmanıza gerek yok diyolar ama 3000 km kadar düşük viteste kullanmada fayda var ilk aldığımız zamanın haftasında en son hız150 iken 1.5 70 BG için söylüyorum şuanda en son 160 km ye çıkıyo.araçta tek hoşuma gitmeyen paspaslar oldu onuda söylemeye gerek yok aslında 15-20 tl bişey yeni paspas=)onun haricinde araç oldukça havalı bunu söylenmeden geçemicem yani=)birçok arkadaş yanıma bindiğinde jeep e bindiklerini zannetmişler buda insanın hoşuna gitmiyo değil yani merak ettiğiniz bişeyler olursa bilgim doğrultusunda yardımcı olabilirim.

YALNIZ ARAÇ YENİ OLDUĞU İÇİN YAKIT HESABI TAM OLARAK YAPAMADIM BUNU TAM ANLAMIYLA YAPMIŞ OLAN VARSA BİZİMLE PAYLAŞABİLİR Mİ????

• stepway veya sanderolarda otomatik vites seçeneği yok sanırım..?
  • Sandero stepway bence şık bir otomobil. Ülkemiz yolları için ideal, Clio III segmentinde mazotlu bir şekilde tam bir ulaşım aracı.
  • Hocam ülkemiz yollarında ne var anlamıyorum sonuçta çoğumuz köyde yaşamıyoruz sizin şehrinizi bilmem ama ben Konyadayım hiç bir sorunum yok yol kötü diyorsanız alın bi eşşek dağa taşa vurun ne diyim yani Toros un biraz gelişmiş hali bence bu araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taneru

stepway veya sanderolarda otomatik vites seçeneği yok sanırım..?

Evet yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerSeriZa.

Hocam ülkemiz yollarında ne var anlamıyorum sonuçta çoğumuz köyde yaşamıyoruz sizin şehrinizi bilmem ama ben Konyadayım hiç bir sorunum yok yol kötü diyorsanız alın bi eşşek dağa taşa vurun ne diyim yani Toros un biraz gelişmiş hali bence bu araç.

İstanbul şehiriçinde yaşıyorum. Önceki gün 85bin km'deki VW Caddy aracımın sol ön aks kafası dağıldığı için değiştirmek zorunda kaldım.
  • Fabia almadan önce bayide incelemiştim

iç mekanı hiç hoşuma gitmedi, hele o sinyal kolundan çalan kornayı görünce iyice soğudum dıştan güzel gözüküyor

duster da aynı şekilde. dıştan heybetli ama iç mekan sert plastik ve çapaklar göze çarpıyor

fena araç değil amacı belli ama alternatifler değerlendirilmeli diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerSeriZa.

Hocam ülkemiz yollarında ne var anlamıyorum sonuçta çoğumuz köyde yaşamıyoruz sizin şehrinizi bilmem ama ben Konyadayım hiç bir sorunum yok yol kötü diyorsanız alın bi eşşek dağa taşa vurun ne diyim yani Toros un biraz gelişmiş hali bence bu araç.

konyayı bir tutmayın.. Battı çıktı dan başka rampa yok nerdeyse

yollar 3 şeritli ve düzgün asfaltı var.... Bozuk değil gerçekten .... Konya çok rahat bir şehir.. Sürücüleri biraz da saygılı ve düzgün kullansa çok daha güzel olur ama bu konuda istanbuldan bile geride malesef...

yeni yollar çok güzel olmuş bu kış gelmiştim inş yaz sonu tekrar gelicem

• Tip olarak fena değil ama iç kısmını bende beğenmedim pek.Kırsal kesimde kullanışlı olabilir ancak..
  • bazı arakdaşalr arabaya binmeden sallıyorlar ben dıştan görünce dedimki işte araç bu almaya kararlıydım taki içine binene kadar tam bir hayal kırıklığı o ne öyle yaa bu kadarmı kalitesiz bu kadarmı zevksiz bir ön konsol malzeme kullanılır inanın binmemle inmem bir oldu ya biraz daha güzelçekici bir konsol ile biraz daha kaliteli malzeme ile ne güzel olurdu ama gel görki işte yok yani bir fiyasko bana göre
  • o parayı bu araca vermem kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: oflazca

quote:

Sandero'muz var galiba

Konu Sandero olduğu için buraya yazıyorum ama lafım tüm aynı zamanda tüm benzerlerine. 2010 yılında hala yolcu hava yastıksız, ABS'siz, elektrikli ve ısıtmalı aynasız araba yapmak ayıptır. Amaç ucuz olması bile olsa ayıptır. Şahin mi alıyoruz? Dışta iki şekil yapılmış; istenen para da 17 bin falan değil, tam 27 bin TL. Durum böyle olunca binmeye falan da gerek yok çünkü görünen köy kılavuz istemez. Bence yazık o paraya...

Bilmeden yazan kişilerden olmak istemem. Araç özelliklerine baktığımda. ABS - Elektrikli Ön camlar - Klima görüyorum. Bence de ABS siz araç bu zamanda olmamalı hatta ESP bile yavaş yavaş standart oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: crepis

diğer özelliklerini bilemem ama 70 beygir beğenmediğiniz motor albeada palioda clioda kullanılan motor gayet başarılı bir çoğu 1.6 benzinlilerden özellikle ara hızlanmada ve rampada daha seri ve oldukça az yakıyo

aynen doğrudur
  • güzel ama işin içine dizel vs girince dacia da olsa fiyat şişiyor sağlamlığa gelince renonun boş araçlarından korkmamak gerek iş görür

ikinci araç olarak muhakkak boşline bir logan mcv alacağım ama bakalım kısmet
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.