Şimdi Ara

sanayide dişli yaptıracam yardııımmm!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar acme marka nitrolu monster t aracım spur dişlisi sıyırdı kutudaki servisi aradım insafsız adam plastik dişliye 44$ dedi bide değiştirirse işçilik olarak "100 tl" alacakmış ben zaten aracı 550 ye aldım 180tl tekrar sıyırma ihtimali olan dişliye vermem diye düşünüyorum o yüzden sanayide çeliğini yaptırmak istiyorum ankarada nerde yaptırabilirim birde özellikle fiyat konusunda büyük soru işaretleri var kafamda ne kadara mal olur bana bilen birileri yardımcı olabilir mi? (bi yerde 57tlye buldum plastiği ama çelik daha mantıklı geliyor)

• tornacılar yapar. ankarada ikamet edip tornacı bulamamanıza yanıyorum. ama tornacı da 20-30 lira falan ister. spuru çok rahat takarsn. ya da yolla birisine takıp göndersin bedavaya
  • valla hocam hiç araştırmadım nerde yapılacağını bilmediğim için, tornacılara gidip direk plastiği versem yapabilirler mi acaba yoksa çizim döküm bişi lazım mı tam bilmiyorum? bide eğer 20-30 falan toplu yaptırırım ben 80-90ı gözden çıkarmıştım plastiğe 44$ deyince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polott -- 15 Ağustos 2014; 21:15:47 >
  • Olmadi bir vida basi bulursunuz. Onu isler. Plastigi goturun siyrildi bu diyin. Olmadi motor pinyonunu da goturun ki dislilerin pitch degerlerini bilsin. Dislilerin birbirlerine oturmasi icin. Iyi bir tornaciysa yapamam derse 50 lira helalinden diyin yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hocam çok sağol iki haftadır servisi arıyom açmıyordu açıp bunu dedi ilk fırsatta gidip ostim ivedik dolanıp biyerde yaptırırım artık bu fiyat olduğunu bilsem ilk gün giderdim şimdi zaten gözden çıkardığım parayla pinyonuda mı yaptırsam daha dayanıklı olur çevremdekiler hep 100- 150 yapar kimse uğraşmaz falan demişti
  • bide kafama takılan bi şey var bu ortadaki bağlantı yerlerini vida delikerini yapabilirler mi
  • Bir metalin ortasini delmek en basitidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir rot balans tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dur hocam bu gun birkac yazici parcaladim ve icinde spur ve pinyon yerine gecebilecek birsuru disli var. Plastik ama ise yarar. Mesela resimdeki dislilerin icinde dolu . Ordan boyutuna uygun bir disli secip ortasina uygun delik deldirip cok rahat spur cikarabilirsiniz. Her yazicida onlarca var. Bilgisayarcilar da her hafta bir yazici atiyor cope. Bedavaya halledebilirsiniz.

• Ya da lazim olan dislinin tam ölçulerini soyle , dislerinin uzunlugunu ve dis aralarini milimetrik olc, bende varsa sana kargoliyim

• eyvallah hocam dediğiniz çok mantıklı önceliğim tornacıyla konuşmak ama duruma göre bunu değerlendireceğiml sonuçta türk kafası metal olsun sağlam olur bi kaç kişiden metal zararlı falan diye duydum ama yinede metal denicem bu denli ilgilendiğin için gerçekten çok teşekkür ederim
  • Eee hani sonuç ? Bosuna mi yardim ettik ? Sonucsuz kalacaksa hic ugrasmasaydim daha iyi. Oldu veya olmadi biseyler soyle , olduysa fotografla

• İnsan 2 şeye muhtaç kalmasın doktor ve sanayici

ben bu sanayiciler kadar asabi adam görmedim müşteriye resmen çalışan eleman gibi davranıyorlar. Heleki cnc gibi işlerle uğraşanlara gitmeyin bile adamın soracağı ilk soru şu olur bu elindeki dişliden kaç bin tane istiyorsun? Asla 1 tane dişli yapmak için uğraşmazlar emin olun gerçi sanayide hiç kimse uğraşmaz.

Bu arada çelik yapacakmışsınız ancak buda çeliğe temas eden diğer plastik dişlileride aşındıracaktır.
  • 20playback kullanıcısına yanıt
    Harbiden bayağı uğraşmış, resim falan atmışsın.
    Adamın umrunda bile değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamSoldier61

Harbiden bayağı uğraşmış, resim falan atmışsın.
    Adamın umrunda bile değil

Hocam bu konuya cevap yazdıkça aklıma fikirler geldi , mesela aracımın spur ve pinyonunu hız için tekrar imal ettim yazıcılardan bedavaya . hızı 10-20 km arttı ölçtüm de...
    Valla helal olsun aracınız neydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamSoldier61

Valla helal olsun aracınız neydi ?

bunun aynısı , 3300 kv fırçasız motor ve 2s ile 40 ı zor gördürdüm . neden bilmiyorum

şimdi kaç gördünüz ?
  • 30 du 39 oldu

• arkadaşlar çok özür dilerim pc bozulduğundan dh e giremedim spuru 50 liraya yaptılar taktım 3 depo iyi gitti araya ince makine yağı koymuştum yavaş yavaş metali toz haline getirerek aşınıyordu sonunda pinyonu sıyırdı onuda bi ara çıkarıp yaptıracam artık. sanayiden bi arkadaşa akıl danıştım arabalar için olan motor katkı maddelerinden koy arasına metale tutunup aşındırmaz dedi grase arada kalmıyormuş. artık aktif olarak yazabilirim pc servisten geldi tekrar kusura bakmayın..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.