Şimdi Ara

Sanatçı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiyede bu adam /kadın sanatçı dediğiniz şarkıcılar kim?

Benim fikrime göre:
    Kayahan,Sezen Aksu,Ahmet Özhan,İbrahim Erkal,Yavuz Bingöl,Hüseyin Turan,Barış Manço,Candan Erçetin,Tarkan,Kenan Doğulu

• alt yapısı olan önceki hayatını barlarda şarkı söylerek oturmuş şarkıcalara vokalistlik yaparak sonrada kendi albümünü yapıp kendini kanıtlamaya çalışan arkadaşlara sanatçı diyebiliyorum şahsen.son bir ay içinde çıkıp şan dersleri aldım çok iyi hocalardan dersler aldım deyip albüm yapan arkadaşlara ne kadar iyide olsa demem
  • magazinlere çıkmayan, polemiklere girmeyen ve reklam için ugraşmayan herkes benim gözümde gerçek birer sanatçıdır
  • Yeşilçam sanatçıları...

Filmleri hergün çıkmasına rağmen izleyeni çok.Ama yeni filmleri hiç kimse izlemiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Yeşilçam sanatçıları...

Filmleri hergün çıkmasına rağmen izleyeni çok.Ama yeni filmleri hiç kimse izlemiyor..

şarkı türkü söyleyenler olarak baktım ben olaya ama onlarda var tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver Shadow -- 2 Ekim 2007; 0:51:55 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=uVslhKq5B4k

amatör de olsa sanat yapmış arkadaşlar bence
  • senin yazdıklarının dışında Zeki Müren(Allah rahmet eylesin) büyük sanatcıydı.sagopa kajmer de büyük bi sanatcıdır anlayana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüzyılın Şarkısı & Klibi.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lloyd Banks

senin yazdıklarının dışında Zeki Müren(Allah rahmet eylesin) büyük sanatcıydı.sagopa kajmer de büyük bi sanatcıdır anlayana

bencede..Sagopa Kajmer.. Ama olaya pek objektif bakınca rap müzik oldugu için sanatcı olarak görmeyenler var.
  • eğer şarkı-türkü olarak bakıyosak Zeki Müren,Orhan Gencebay ve Bülent Ersoydan başka sanatçı tanımam adamlar işin hakkını veriyo bence

edit: Muazzez Ersoy,Sezen Aksu gibi sanatçılarda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisiko__ -- 2 Ekim 2007; 1:01:31 >
  • Sezen aksu, orhan gencebay, İbrahim tatlıses, şebnem ferah, sagopa kajmer
  • ŞEBNEM FERAH
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.