Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
68
Favori
139.351
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dönüş yaptılar kargo bilgilerini girdim bakalım ne olacak sonuç
  • Bunlar resmen dolandırıcı. Eğer Express ödemeyi tıklarsanız paranızı ödüyor. Tabi bu seferde komisyonu fazla kesiyor. Express ödemede tıkır tıkır çalışan sistem normal komisyonda entegrasyon palavrası yok teknik sorun o da olmadı bankalar ile anlaşma gibi palavralarla paranızı işletiyor.

Elin gavuru İNSANLARIN GÜVENİNİ KAYBETMEKTENSE PARA KAYBETMEYİ TERCİH EDERİM derken bizdeki sahte müslümanlarda para için faiz yemekten hiç ama hiç çekilmiyor. Sorsan Müslümanlığı da kimseye vermezler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayetlerinizi ve paylaşımlarınızı kesinlikle eksik etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varan22 -- 18 Eylül 2017; 15:57:33 >
  • Şu konuyu bile göre hala kullanan hakediyor kusura bakmasın arkadaş. Ne kumar sever milletmişiz yahu.

• tübis ten şikayeti oluşturduk. Bundan sonraki süreç nasıl işliyor hocam? hakem heyetine gitmeye vs gerek var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş şok içerisindeyim yahu, kafama tüküreyim gerçekten seneler önce kullanmıştım bu siteyi ve hiçbir problem ile karşılaşmamıştım. Paraya o kadar sıkışık olduğum bir dönemdeyim ki elimdeki kahve makinamı sattım 880 liraya ve 15 gün oldu ödeme yapılmadı. İletişim kuruyorum oyalamaktan başka bir şey yapmıyorlar. Burayı okuyunca şok oldum resmen, adamlar aleni bizi yoluyorlar ve devlet göz göre göre bu siteye hala izin veriyor bu kadar şiklayet olmasına rağmen. Gerçekten şaka gibi ülkeyiz. Ama adamlara değil kendime kızıyorum çok araştırırım halbuki bu işleri ama insan paraya ihtiyacı olunca düşük komisyonu da görünce tabiri caiz ise atlıyor hemen.

Burayı okuduktan sonra iyice ümidimi yitirdim. 5-6 ay sonra alabilenler var parasını :s Şu yoklukta cinayet işlenir yemin ederim, apaçık dolandırıcılık bu...
  • Arkadaşlar ben almam gereken 1300 tl ödemem bugün yattı. Tam 22 gün oldu. Sizde durum nedir?

• varan22 kullanıcısına yanıt
    Sevindim, kurtarmışsın hocam.

1,5 ay oldu ödeme yapılmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de o gaflette bulundum dün golddan laptop aldım bugün aldığım kredi kartına bilgim dahilinde olmayan işlem yapılmış diye form doldurdum bakalım geri alabilecek miyim parayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Sürekli mesaj atarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varan22 -- 18 Eylül 2017; 15:59:12 >
    Hocam sanalpazar haricinde bir çok kişi de gold.com.tr mağduru. Araştırmadan alışveriş yaptık ürünler kargoya verilmiyor, iptal ettirsek para iadesi yapmıyorlar. Bir çözümünüz var mı bunun ile ilgili. Bankaya harcama itirazında bulundum. Ayrıca Bimer'e şikayet ettim. İstanbul Ümraniye'de merkezleri var galiba arkadaşımdan rica ettim gidip bir sorması için. Kimse sipariş ettiği ürünü alamıyor. Sipariş tedarik aşamasında diye yazıyor. Bazı kişilere ürününüz tedarik edilemiyor yüksek fiyatlı başka ürün ile değiştirelim diye hala çıkarcı dolandırıcı bir tavır ile yaklaşılıyor. Telefonlar açılmıyor maillere geri dönüş yapılmıyor. İptal isteğinde para iadesi en az 2 ay içerisinde gerçekleşir diye adeta tehdit gibi söylüyorlar. Nasıl kurtulacağız bu durumdan acaba.
  • xreaLy kullanıcısına yanıt
    Bu siteler sosyal medya aracılığıyla tanındı. Öyleyse sosyal medyada şikayetlerinizi paylaşmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varan22 -- 18 Eylül 2017; 15:54:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: varan22

quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Hocam bu adilerden paranızı almanın tek yöntemi sürekli şikayette bulunmaktadır. Ben aşağıdaki videoyu hazırlayıp bir çok üyelerine mesaj olarak attım. Hatta kendi müşteri hizmetlerine de ödeme yapılana kadar tüm üyelerinize sizin ne cacık olduğunuzu anlatacağım dedim. Bana hukuk dersi vermeye başladılar. Çok enteresan insanların parasını gasp eden kişilerin sırf doğruları yazıyorum diye. Ama hiç önemli değil dedim. Benim parayı istersen hiç ödeme ben tüm üyeleri bilgilendirmeye devam edeceğimi söyledim. Üyelerin bir çoğundan da teşekkür mesajları aldım. Bir gün sonra para hesabıma yattı.

Kendilerini adam yerine koyup güvenen insanların paralarını hangi cesaret ile işletiyorlar burası da ayrı bir muamma. Kesinlikle şikayet etmekten çekinmeyin. Sizler sonuna kadar haklısınız. Haklarındaki şikayetleri paylaşınki herkes kısa sürede ne halt olduklarını anlasın. En basitinden bu video linkinde yorum atın.

https://youtu.be/8I4Wtk1FNjc

Site uçmuş bugün gelecek gibi de durmuyor, benim 800 Liranın üzerine bir soğuk su içmem lazım zannedersem. Şerefsiz herifler en ihtiyacım olduğu zaman bayram öncesi nasıl mağdur ediyorlar insanları. Ahlaksız dolandırıcılar...

• noleaf kullanıcısına yanıt
    Ben de anlamıyorum açıkcası. Ödemesi gereken parayı hangi cesaret ile kendi hesapların da aylarca bekletebiliyorlar. Hadi onuda geç madem teknik sorunun var neden hala satışlara devam ediyorsun. Neden bunu satış öncesi değil de sonrasında insanlarla alay eder gibi otomatik mesajlarla başından savıyorsun. Bu nasıl bir rahatlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varan22 -- 18 Eylül 2017; 15:59:57 >
  • bi ara düzeldi gibiydi bende ordan bir kerelik satış yapayım dedim 600tl mi 1.5 aydır yatırmadılar şimdide site gitti buda mavibilgisayar olayına döndü sanırım. kasa toplamıştım teknik servise götürdükten 1 gün sonra herşeyi tırlara yükleyip yok oldulardı. bundada yine denk getirdik aynı zihniyeti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

bi ara düzeldi gibiydi bende ordan bir kerelik satış yapayım dedim 600tl mi 1.5 aydır yatırmadılar şimdide site gitti buda mavibilgisayar olayına döndü sanırım. kasa toplamıştım teknik servise götürdükten 1 gün sonra herşeyi tırlara yükleyip yok oldulardı. bundada yine denk getirdik aynı zihniyeti.

Ara ara gidip tekrar geliyor. Ödemenizi illaki alırsınız. Ama ne zaman belli değil. Bu da gerçekten çok sinir bozucu.
    kayyum atanmamışmıydı bi ara o yüzden tekrar satış yaptım burdan düzelmiştir diye
  • Çüş 1-3 ay bekleyenler varmış ! Len GG den daha az komisyon alıyorlar diye burayı tavsiye ettim ne bileyim ben geç yatırıdıklarını..

Para yatsın bir daha ancak ürün alırım o kadar.2 gün oluyor daha yatmadı.

Her gün siteye düzenli girer dolaşırım ilk defa bugün site göçtü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 24 Ağustos 2017; 22:24:3 >
  • Site sadece bende mi kapalı? 2016 senesinde birden fazla sorunsuz satış yaptım. 1 hafta önce bir defa daha satış yaptım ve bu durumu daha yeni farkettim. Her mailime nerdeyse bir saat içinde cevap geliyordu şimdi ödeme ile ilgili mail attım 2 gündür dönüş bile yapılmıyor. Miktar da fazla deği 50TL. Tamamen rezillik.

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Ürün almakta sıkıntılı. Neden derseniz. Gelen ürün arızalı veya seçtiğiniz ürün değilse veya da satıcı göndermez ise normal olarak siz alışverişi hemen iptal edeceksiniz. Ama onlar sizin paranızı hemen geri iade etmeyecekler. Mazeretleri hazır teknik sorun veya entegrasyon diye aylarca yine beklemek zorun da kalacaksınız. En güzeli ödemenizi aldıktan sonra
    ürün almayı bırakın siteye dahi girmemek.. Bu saatten sonra bunlardan bir film olmaz..
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.