Bildirim
Sanalmarketim.com Güvenilir mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2000tl Civarında alışverişim oldu sıkıntı çıkmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: InsurMounTabL3
bende msi gt70 835tr almak ıstıyorum temmuza dogru fıkırlerınızı alalım..
Aslında bende gt70 düşünüyordum ağırlığı beni caydırdı kendisi 4 kilo adaptörüde 1 kilodan fazlaymış 5 kilo pek taşınabilirlik açısından beğenmedim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: In Time
quote:
bende msi gt70 835tr almak ıstıyorum temmuza dogru fıkırlerınızı alalım..
Aslında bende gt70 düşünüyordum ağırlığı beni caydırdı kendisi 4 kilo adaptörüde 1 kilodan fazlaymış 5 kilo pek taşınabilirlik açısından beğenmedim
Komik birşey mi söyledim 5 kilo laptop mu olur :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
daha önce bir iki alışverişim oldu, bir sorun yaşamadım. hakkında olumlu yorumlar okudum.
http://eksisozluk.com/sanalmarketim-com--1523315
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanalmarketime güven, Babana güvenme -
güvenlidir.
mouse aldım 1 veya 2 güne gelmişti. -
kapıda ödeme var mı bu sitede? -
Bende msi ge70 20e almayı düşüyorum bir sorun olur mu? Birde kapıda ödeme var mı?
Migrosa ait bir sayfadır. Kapıda da ödeme yapabiliyorsun. gayet güvenlidir. Bir kaç kez alışveriş yaptım.
dostum aldın mı ge70?
ben de gx70 almayı düşünüyorum:
http://www.sanalmarketim.com/msi-gx70-3be081tr-amd-a105750m-16gb-128gb-ssd750gb-hd8970m-2gb-173-full-hd-bluray-win-8-crysis3-edition-gaming-pack-hediyeli/p_51367/
aldıysa memnun kaldın mı siteden? -
Siteyle ilgili kafanızda bir soru oluşmasın. Gerçekten kaliteli hizmet veriyorlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X