Şimdi Ara

Sanal İstanbulkart Plus ile Hepsiburada %30’u iade 23-29 Aralık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
15
Favori
7.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanal İstanbulkart Plus ile Hepsiburada’dan yapacağın alışverişlerinde tutarın %30’u dijital hesabına iade edilecektir.

Kampanya Geçerlilik Tarihi: 23.12.2024-29.12.2024

Kampanya Koşulları

Kampanya Koşulları

• Sanal İstanbulkart Plus ile Hepsiburada'dan yapacağın alışverişlerinde %30 nakit iade edilecektir.

• Kazanılan ödül 14 Ocak tarihinde dijital hesaba yatırılacaktır.

• Kampanya süresince bir kullanıcı en fazla 300 TL ödüllenebilir.

• İptal/iade olan işlemlerden ödül kazanılamamaktadır.

• Kazanılan ödülün nakit karşılığı talep edilemez.

• Blokeli hesaplara kampanya yüklemesi yapılmayacaktır.

• İptal/iade süreçleri için alışveriş yapılan ilgili e-ticaret firması ile görüşülmelidir.

• Kampanyadan faydalanabilmek için kampanyaya katılmadan önce İstanbulkart’ın açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin verilmiş olması gereklidir.

• Açık rıza ve ticari elektronik ileti izinleri İstanbulkart Mobil’den ya da https://bireysel.istanbulkart.istanbul adresindeki profil sayfasından düzenlenebilir.

• Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi ya da SMS olarak yapılacaktır.

• Sistemsel gecikmelerden kaynaklı ödül TL yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda BELBİM müşteri memnuniyeti kapsamında TL ödül yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecektir.

• BELBİM kampanyayı durdurma ve değişiklik yapma hakkını saklı tutar

"• Kampanyadan faydalanabilmek için kampanyaya katılmadan önce İstanbulkart’ın açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin verilmiş olması gereklidir." bu maddeye dikkat edin.

İstanbul kart yükleme kampanyaları ile kombolanabilir sanırım.

* Anakonu çöplüklerinden dolayı fırsatların kaçmaması için ayrıca konu açtım.

• Nays' dan İstanbulkart' a yüklemede de 10% iade var ancak günlük 300 TL limiti var sanırım yani 1000 TL yükleme için 4 gün beklemek mi gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daramdrum -- 24 Aralık 2024; 12:20:0 >
  • Faydalandım teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pos hepsipay geçince de sayılır mı acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daramdrum kullanıcısına yanıt
    O günlük değil tek seferlik olması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daramdrum kullanıcısına yanıt

günlük limit 500 olması lazım. 300+200 şeklinde bir günde yükleyip diğer günde de aynı şekilde yapabilirsiniz.

• 2 ayrı alışverişle toplam 300 kazanılabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emrahakt E kullanıcısına yanıt
    Evet max 300 demek parça parça da kazanım sağlanabilir demek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nays hesabımdan bu ay 1000 TL'lik İstanbul Kart yüklemesi yaptığım ve kazanç üst sınırına ulaştığım için, eşime yeni bir Nays hesabı açtık ve kendi adına kayıtlı maaş hesabından Nays hesabına 1000 TL gönderdik.

300 TL'lik ilk İstanbul Kart yüklemesini yaptım, devam etmek istediğimde "günlük/aylık İstanbul Kart yükleme limiti dolmuştur" gibi bir mesajla ikinci yüklemeye izin vermedi.

Onaylı Hesap olmadığı için böyle yapabileceğini düşündüm ve yönergelere uygun olarak bir 100 TL daha gönderip hesabın onaylı hesap olmasını sağladım.

Onaylı Hesap olma sonrası yeni bir yükleme denemesinde bulundum fakat durum değişmedi.

Sanırım bu 300 TL limit günlük olarak belirlenmiş, limitin arttırılması mümkün müdür bilmiyorum ama 1000 TL'ye ulaşmak için birkaç tur uğraşmak durumunda kalacağım gibi duruyor...

• Tamer306 T kullanıcısına yanıt
    İstanbul kart günlük 500 TL yüklemeye müsade ediyor.

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt

Kayıtlı bir İstanbul Kartım daha vardı, ona da 300 TL'lik bir yükleme yaptım.

O işleme izin verdi.

Sonra İstanbul Kartlarım arasında bakiye transferi yöntemiyle tek kartta 600'lük bakiyeye ulaştım.

Bu şartlarda saat 12'den sonra yeni gün mantığıyla, benzer işlemleri tekrarlayıp bakiyeyi 1000 TL'ye ulaştıracağım.

Sonrası HB alışverişini de yapabilmek mümkün olacak...

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt
    Ben fazla yükleyebildim

• deepbluee61 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapabildiniz? İstanbul kart aynı gün içinde 500 TL'ye kadar oluyor normalde.

• Ben Papara ile 250 tl yüklemiştim. Bu ay Naystan yüklememiştim, denemek için 250+20 tl yükledim, yüklendi ve sonrasında dijital hesaba aktardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naysdan 500 tl yükledim İstanbul karta ama cashback galmedi.

Sadece sanal istanbul kartım var. Ondan mı acaba

Edit. Nays uygulaması içinden yüklemeleri cashback varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagala -- 24 Aralık 2024; 20:41:50 >
    • Hediye para tutarları 3 iş günü içerisinde Nays hesaba geçecek olup, yükleme işleminin iptal ve iadesi durumunda iptal edilen işlem oranında verilen hediye para geri alınır.

Şeklinde bir bilgilendirme var.

Kendi yaptığım yüklemeler sonrasında bazen ertesi gün de yüklendiği oldu ama, maksimum 3 iş günü geçmesi gerekebilir...

• Wsscx W kullanıcısına yanıt

denediniz mi hocam

• İstanbulkart ile alışveriş yaptırmıyor ki

• Çözümünü bilen varmı?
    Sanal İstanbulkart Plus ile Hepsiburada %30’u iade 23-29 Aralık

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.