Şimdi Ara

Sanal gerçeklik için Need for Speed No Limits çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanal gerçeklik için Need for Speed No Limits çıktı

Google’ın mobil sanal gerçeklik sektöründe bir standart oluşturmak için başlattığı Daydream programı yavaş yavaş yaygınlaşmaya başlıyor. Electronic Arts da Need for Speed No Limits oyununu Daydream için optimize etti.

Sürücü Koltuğuna Oturun

Oyun severleri yarış atmosferinin içerisine çekecek ve sürücü koltuğuna oturtacak olan yapım sadece Daydream VR ile uyumlu akıllı telefonlarda oynanabiliyor. Bu telefonlar da Pixel, Pixel XL, Moto Z ve Moto Z Force şeklinde sıralanıyor.

4 adet gerçekçi atmosfer içerisinde 12 pist ve 60 civarında yarışa ev sahipliği yapan oyunda etkileyici görsel efektler ile SFX surround ses teknolojisi kullanılmış. Oyuncular Subaru WRX STI, Lamborghini Aventador LP 700-4, BMW M4 Coupe ve Porsche 911 gibi pek çok popüler aracı kullanabilecekler.

Ayrıca Bkz.Super Mario Run koşuya hazır

Sürekli oynayarak şöhretinizi arttırdığınız oyunda Flaming Skulls, Marcus King ve The Royals gibi rakip gruplarla da mücadele edebiliyorsunuz. Kontrol noktasında Daydream gözlüklerinin kablosuz kumandasının biraz yetersiz kaldığı ifade ediliyor. Oyun 40TL fiyat etiketine sahip.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=mya7GJC5J9o]

• "Pixel, Pixel XL, Moto Z ve Moto Z Force" ile uyumlu. Daydream iyi güzel ama sadece bu cihazlarla çalışıp galaxy S7 edge gibi son model cihazlarla bile çalışmayacaksa ne anlamı kaldı bu işin.... Balon gibi geliyor bana bu muhabbet, Google kendi markasını yaratmaya çalışıyor eyvallah ama bir anda bu kadar içine kapanık olursa bu işin başarıya ulaşacağından emin değilim. Ha eğer sadece bu cihazlarda olan bir donanım var ve bu nedenle daydream bunlarda çalışıyorsa biri beni aydınlatsın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 17 Aralık 2016; 12:00:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

"Pixel, Pixel XL, Moto Z ve Moto Z Force" ile uyumlu. Daydream iyi güzel ama sadece bu cihazlarla çalışıp galaxy S7 edge gibi son model cihazlarla bile çalışmayacaksa ne anlamı kaldı bu işin.... Balon gibi geliyor bana bu muhabbet, Google kendi markasını yaratmaya çalışıyor eyvallah ama bir anda bu kadar içine kapanık olursa bu işin başarıya ulaşacağından emin değilim. Ha eğer sadece bu cihazlarda olan bir donanım var ve bu nedenle daydream bunlarda çalışıyorsa biri beni aydınlatsın lütfen

Çok Haklısın Kardeş, benim bildiğim ekstra bir donanım yok.
  • aynı donanımı kullanıp birinde iyi çalışıp diğerinde kötü çalışan oyunlarda gördüm dediğim işlemcide snapragon 820 yani öyle bi dandik işlemcide değil

• güzel oyun

• Bu güzel

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Vay anasını, S8 ile bile çalışmıyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need For Speed: Shift (Ana Konu)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider_hip

Vay anasını, S8 ile bile çalışmıyor mu?
    Güzel hort

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.