Şimdi Ara

Sanal dünyanın karanlık yüzü 'Hackerlar' özel belgesel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
6
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • norton'un bunlara ulaşması bence zor. eğer ulaşıyorsa o zaman norton dan şüphelenmek gerek. program satmak için birşeyler mi yapıyor diye insanların aklına gelebilir.

  • Türkiyede adam gibi sözüm ona "hacker" mı var? Hepsi java downloader, binder, fud ve exploit kullanarak internette ki masum kullanıcıların bilgilerini çalmak ve makinelerini bot olarak kullanmaya yönelik takılan lamerler. Zaten hackerlık saçma sapan bir tanım. Asıl ters mühendislik ve coderlık ile uğraşılması gerekli eğer birşeyler yapmak istiyorsa kişi. Bunun için de C# den tut SQL ve java ya kadar bir çok kodlamayı çok iyi bilmesi gerekir. Yaklaşık 10 senedir hiç bir antivirüs yazılımını kullanmıyorum çünkü hepsi gereksiz. Biraz bilgi ve uyanıklık ile firewall kullanırsanız bile sizi bir çok tehlikeden korur. Tabi eğer saçma sapan sitelerde takılıp her gördüğünüz linke tıklarsanız bu adamların sizden faydalanmasınıda göze alıyorsunuz demektir.

  • bizim cyberwarrior,turkhackteam da kendini birşey sansın birşey bildikleri yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: joven

    Virüs programları kendi içerisinde virüs

    Bende buna yakın bir cümle diyecektim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • demek ki zenmate ondan hep romanya ya bağlanıyor

  • DH'nin en elma seven editörü bile benim twitter hesabımı hacklemeye çalıştıktan sonra böyle hackerların olması çok normal (bi daha denerse mahkemede hesabını verir)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 30 Haziran 2015; 19:24:05 >
  • Ben bir virüs taraması yapıp geliyorum beyler

  • Sanal dünyanın karanlık yüzü 'Hackerlar' özel belgesel


    Videoyu izlemedim ama aklıma direk Hacker Okan geldi, bu eli öpüceksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 30 Haziran 2015; 2:14:43 >
  • lisanslı norton 360 kullandım çuvalladı mecbur format.
    yapımı beğendim. kontor doland. burayada baya dadanmışlardı.

  • Fingolfin. kullanıcısına yanıt
    O ne la öyle ütopyadaki semih gibi
    Abidinmiyiz biz el öpelim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redoracle

    O ne la öyle ütopyadaki semih gibi
    Abidinmiyiz biz el öpelim?

    eski bir internet dalgası bu arkadaş, kendi açtığı blogları falan hacklerdi.

    Sanal dünyanın karanlık yüzü 'Hackerlar' özel belgesel

    bu tarz şeyler işte.




  • İnsanlar hala hackerların çok özel kişiler olduğunu düşünüyor.
    Hacker'lığın güzel birşey olduğunu, Yazılımcı olmanın iyi birşey olduğunu sanıyorlar.
    Bütün yazılımcılar bilgisayardan nefret eder! Çünkü bu hayatlarının çoğunu boş yere geçirmelerine sebep olur ve sağlıklarıyla birlikte hayat enerjilerinide sömürür. Bende bir yazılımcı daha çok sistemciyim ve her gün yeni birşey öğrenmekten, her gün gelişen teknolojiyi takip edicem diye uğraşmaktan, dandik bir maaşa kafalarının içinde beyin taşımayan adamlar için çalışırken sinirden ölüyorum!!!
    Bir kırmızı çizgi var ve üzerinde yürüyorum. Her teknoloji çalışanının elinde kendi çalıştığı şirketi hackleyebilecek anahtarı vardır. Asıl tehdit her zaman içeridedir bu yüzden.
    Fakat koduğumun beyinsizleri onları koruyan kişilere it muamelesi yapıp adam gibi para vermedikleri için her an tehdit altındadır. Buna bankalar dahildir. Şuan bir kaç sunucuya erişimi olan bir banka IT çalışanı memleketin anasını ağlatabilir. Nispeten bu kişilere iyi para verilir gerçi orası ayrı. Mesela Ziraat 10 bin lira maaş veriyor bir tanıdığıma. Fakat bu bir pilotun aldığı maaş'a eşdeğerdir. Ve pilot sırtında bu kadar yük taşımaz. Pilotluktan daha zor ve daha çetrefilli bir işte aldığı değer adaletsizliktir.
    En çokta hafif güzel olduğu için salak olsa bile 5 bin lira maaş alan insanlara sinir olurum. Hiç azınlıkta değildir bu inanın. Geçenlerde bir eğlenceye gittim. Bir bankanın yönetici kesimi diyelim en düşük maaş 5 bin. İçlerindeki kızların hepsi ama hepsi dehşetül vahşet güzellikte. Birisiyle muhabbet ettim ve beyinsiz olduğunu ilk 2 dk içerisinde teyit ettim. Böyle birisi sırf güzel olduğu için benim yöneticim olup benden fazla maaş alacaksa böyle düzenin içine molotof atarım ulan!

    Video'da söylediği gibi savaşa asker ile gidilir. Savunma ise asker ile yapılır memur ile değil... Bu gün güzel ülkemin her belediyesinin exchange sunucusu çok çok çok kolay bir şekilde hacklenmeye müsaittir. Mail demek bilgi demektir. Şifre bilgisi demektir. Fakat bütün belediyelerin IT ekipleri 2 bin liraya çalışan teknikerlerden oluşur. Ve bu kişiler torpil ile gelir hiç bir halt bilmezler.
    Bilgi işlem müdürü eski zabıta amiri olan belediye biliyorum! Bu kişiler çekinmeden teknolojiden anlamadıklarını belirtirler üstelik. Sizde kpss ile uğraşır yinede bu pozisyonlara gelemezsiniz.

    Şimdi bana bu tip insanların hiç bir halt bilmeden çok güzel para kazandığı bir ortamda deli gibi bilgisi ve zekası olan bir adamın toplumdan sırf zeki ve dış görünüşü pek iyi olmadığı için dışlanmasını açıklayın?

    Haliyle görürüz ki bu insanları bu suçları işlemeye iten Ülkeler, Şirketler ve insanlardır. Bu kurumlar aynı güzel ve aptal kız gibidir. Gider aptal, yakışıklı, zengin erkeklere verir ama düzgün, zeki, kabiliyetli insanları aşağılar şans bile vermezler.
    Bilirsiniz orta-üst seviye kızların tamamı bu sakın bana aşık olmasın diye bazı erkeklerden gözlerini kaçırır hatta konuşmazlar bile. İşte tam olarak hackerlar bu insanlardan oluşur ve yapılan bu zulme karşılık zekalarıyla intikam alırlar. Halbuki tek istedikleri orta halli bir hayat ve sevilmektir.

    Hacker'lar ve gerçek yazılımcılar çok tuhaf insanlardır. Basit ve ucuz şeylerle mutlu olmaz, en çok bilgisayardan onlar nefret eder. Bu kadar çok nefret etmesine rağmen hayatlarını pc başında geçirirler çünkü insanların muhteşem bir çoğunluğu aptaldır onlara göre. Tipleri nedeniyle genelde toplumdan dışlanan kişiler bu işe yönelir çünkü pc başında herşey 0 ve 1 den oluşur kim olduğunun bir önemi yoktur.

    Yazılım çok zor bir meziyettir. Öğrenmek yıllar alır ve sürekli değişir.
    Aynı yeni bir dil öğrenmek gibidir. Öğrensen dahi konuşmadan geliştiremezsin. Hata yapmadan tecrübe edinemezsin.
    Yazılımda herşeyi bilmek, dünyadaki her şeyi bilmek gibi zor ve imkansızdır.
    Hackerlık ise hiç bilmediğin bir dili ilk önce kendi kendine öğrenmek gibidir, üstelik çeviri klavuzu olmadan!
    Bu nedenle çok zordur.

    Hacker olmak için aşağıdakilere sahip olmanız gerekir;
    1- İşletim sistemlerini çok iyi bilmelisiniz. İşletim sisteminin üzerinde çalışan her bir node'u bilmeli ve tüm giriş çıkışları takip edebilmelisiniz.
    2- Network sistemlerini çok çok çok iyi bilmelisiniz.
    3- Birden fazla yazılım dilini çok iyi bilmelisiniz.
    4- Hackleyeceğiniz sistem için kullanılan yazılım dilini bilmekle beraber yazılmış programların çalışma mantığını bilmelisiniz.
    5- Harddisk, Ram, CPU ve network kartının nasıl çalıştığını, nasıl yönetildiğini, yapılan taleplere nasıl cevap verdiğini bilmelisiniz.

    Şuan Dünya'da bulunan bütün yazılımcıların %90'ı bu saydığım maddelerin tamamını kesinlikle ve kesinlikle bilmemektedir. Çünkü bunların tamamını öğrenmek kişinin kendini geliştirmesi ve müthiş bir azimle yıllarca çalışmasıyla olur!
    Bu hiç ama hiç kolay bir iş değildir! Bu nedenle yazılımcılar pc'den en çok nefret eden kişilerdir!

    Yinede ne olursa olsun bir şey yazıp derleyip çalıştırdığınızda hata vermeden düzgünce çalışırsa eğer; "EVETT!!!!" "İŞTE BU"" "Sen busun be oğlum" diyerek sevinç nidaları atmanın mutluluğu bir başkadır. İşte o an kendini HERO ilan edersin. Fon müziği ise budur;
    Bknz: we are the champions!




    [DHTUBE=]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 30 Haziran 2015; 6:21:08 >




  • Bütün yorumları okumuşum ya la.

  • Video biraz daha uzun olsaydı keşke. Tadımlık olmuş...
  • Belgesel ne alaka

  • He bu kadar reklam filmi çekecek birde reklam yapmayacak, Ne olacaktı ya Şirket bir belgesel filmi çekmiş milletin ilgi duyduğu şeylere bizimkilerde reklam kokuyor diyor kokacak tabi o zaman mail atın discovery ve nat a da reklamsızını izleyin.

  • Bu belgesel buram buram amerikan propagandası kokuyor ayrıca romanyalıları birer amerikan özentisi kenar mahalle çocuğu gibi göstermişler onu geçtim sanki tek hackerlar romanyada onu da geçtim fiber bağlantı da sadece romanyada hadi hepsini geçtim ne amerikaymış arkadaş hep aynı hikaye

    Not: sanki bi nane varmış gibi herkesi sigara içerken çekmişler sigara reklamı mı belli değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi hemen orjinal antivirüs alalım
  • Antivirüs program reklamı ^^

  • Ajan simit virusse neo antifurus mudur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.