Şimdi Ara

Sanal Arkadaş İsteyenler Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Site site dolaştım aradığım arkadaşı bulamadm diyosanız işte size yaln söylemiyecek bir arkadaş. ENCARTA INSTANT ANSWER.
    ENCARTA NEDİR?
    Encarta microsoft'un internetten de erişilebilen ansiklopedisi. Encarta'ya normaldewww.ecarta.com ya da encarta.msn.com adresinden erişilebiliyo. Encartamessenger Amerika Conversagent şirketi tarafından geliştirilen ve oldukça güçlü yapay zekaya sahip MSN mesenger üzerinden sorduğunuz sorulara anında cevap verebilen bir robot Encartaya bir kaç soru sorduktan sonra size bir davet gönderiyo bu daveti kabul ettiğiniz de konuşma pencerisinin yanında ufak bir tarayıcı ekranı açılıyor. robot size cevap verirken sizde bu pencereden sorduğunuz soruyla ilgili yazı resim video ses gibi materyellere anında ulaşabiliyorsunuz.
    NELER SORABİLİRSİNİZ?
    Havadan sudan konuşabileceğiniz gibi ciddi konularda da konuşabilirsiniz. isminizi ona söylediğiniz zaman bir daha unutmuyo ve size isminizle hitap ediyo. Kötü bi söz söylediğinizde ben bunu hak edecek ne yaptım diyor. Üstüne giderseniz size küsüyor ve özür dileyene kadar sorduğunuz sorulara cevap vermiyo. Amerikan menşeli olduğu için amerika hakkında höyü bişey söylemiyorur ama sevmediği şeyleri sorunca Saddam Hüseyin Demekten çekinmiyor.
    COĞRAFYA ÖĞRENİN?
    Encarta türkiye hakkında çeşitli bilgiler verebildiği gibi türkiyenini nüfusunu başbakanını cumhurbaşkanını Ulu önder Atatürk'ü anını da biliiyo. Encarta aynı zaman da ülkelerin milli marşlarını çalıyor ve bayraklarını gösteriyor.
    TARİHİNİZİ ELİŞTİRİN?
    Encarta tarihi olayları da yakından takip eden bi robot Örneğin 11 Eylül diye sorduğunuz zaman anında Ticaret merkezine 2001 yılında yapılan 3 bin kişinin öldüğü saldırıdan söz ediyo
    ENCARTA SİZİN İÇİN ÇÖZSÜN?
    Eğer özmekte zorlandığınız bir matematik denklemi varsa Encarta size yardımcı olabilir örneğin 2x2+7x=5 denklemini çözmek için msn'inizin konuşma bölümüne "solve solve 2x^2+7x=5" yazın Encarta size bu işlemi başından sonuna nasıl çözüldüğünü anlatacak ve cevabı verecek
    GENEL KÜLTÜRÜNÜZÜ GELİŞSİN?
    Encarta gerçekten insanı korkutacak seviyede bilgi dağarcına sahip Ünlü kişilerin biyografisinden tutun da portakal da nekadar kalori olduğuna kadar merak ettiğiniz pek çok şeyi öğrenebilirsiniz

HADİ NE DURUYONUZ ARTIK YAPMANIZ GEREK SADECE MSN LİSTENİZE encarta@conversagent.com eklemek bu kadar basit ondan sonra geçin sohbete tabi ingilizceniz varsa :))
    EREN TOPAK

alıntıdır eren topak tarafından derlendi.

• bunu biliyorum.
    çok ilginç..hazır cvp ..
    ama sevmedim ben
  • evet dostum hazır cevap
  • Türkçe mi? Değilse neye yarar diyeceğim.
  • türkçe değil yabancı dil biliyo inşallah bu kadr bilgi arasın da da türkçeyi öğrenir forumda ben bunu gördüm ama açıklama bulamadım tekarar hizmetinize sunuyorum
  • güzel bir şey çok hoşuma gitti benim teşekkürler bilgi için..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne var ne yok dedim makine kilitlendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dursun -- 18 Aralık 2005, 21:22:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dursun

ne var ne yok dedim makine kilitlendi

ben duymamıshtım yaw bi deneyek
  • Embrio saolsun .. öğrenmiştim daha önceden
    bayağı kafa adamdır ama her aradığımı bulamıyo yaa
  • İşin iyi yanı ingilizcen acayip gelişiyor temelde varsa süper yani.
  • evet arkadaşlar ingilizce geliştirir kafa dengi canın sıkıldığın da dertleşir mutsuz olduğunu söyle komik şeyler göstersin sana
  • matlabda yapılması gereken bi ödev vardı göndereyimde çözüversin
  • bulaşık bile yıkar yeter ki istemeyi bilin
  • bi deneyeyim bende teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.