Şimdi Ara

**** SAMURAY__ALMANCI NİCKLİ ŞAHIS BANA ÇALINTI TELEFON SATTI ****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 8-9 ay önce yine bu forumdan @modifiyem nickli arkadaştan aldığım N71 ve 50 ytl nakit karşılığında SAMURAY__ALMANCI nickli şahsiyetle elindeki N70 ME ile takaslamak üzere 1 ay önce anlaştık ve takas işlemini gerçekleştirdik(gerçi telefon Me değil normal N70 çıktı ama neyse sorun değil dedim kullanmaya devam ettim).3 gün önce bu şahıs bana ona verdiğim telefonun içinin açıldığını ve kamerasının tamir gördüğünü ayrıca trcell'lede az çektiğini telefonu iade almam gerektiğini belitren bir mesaj attı.Bende kendisine takas olayının üzerinden 1 ay geçtiğini böyle bir durumdan haberim olmadığını telefonu forumdan aldığımı ve 8-9 ay avea ile hiç sorunsuz şekilde kullandığımı ve şikayetini telefon eline geçtikten hemen sonra yapsaydı telefonu geri alabileceğimi belirten bir mesaj attım.Zaten telefonu satarkende foruma telefonun gerçek resimlerini çekerek koymuştum.Her neyse bu şahıs telefonu aynı gün bir başkasına sattı ve beni bir daha aramadı.Ertesi gün ise bu takasla aldığım N70'in çalıntı olduğuna dair telefonuma mesaj geldi ve akşamına kullanıma kapandı.
    Kendisine durumu anlattım ve paramı vermesini ve telefonu almasını yoksa savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı belirttim.Kendisi telefonumu 210 ytl'ye sattığını söyledi.Yİne üstelemeyerek 210 ytl+ takasta verdiğim 50 ytl ile bana 260 ytl ödemesinin yeterli olacağını bütün iyi niyetimle belirttim.Kendisi bana mpx220 telefon vereceğini verdiğim 50 ytl'yi ise telefonu 1 aydır kullanmış olduğumdan dolayı vermeyeceğini belirtti.Ben ise kabul etmedim.
    Bu şahıs ile yaptığım bütün yazışmalar pm kutumda olduğu gibi durmaktadır.Size konuyu buraya aktarırken en uygun dil ile aktarmaya özen gösterdim çünkü gelen pm. lerin çoğu hakaret dolu bir yazım tarzına sahiptir.Yönetici arkadaşlar bu şahısla aramda gecen yazışmaları benim pm. kutumdan buraya aktara bilirlerse çok memnun olurum.Böylece kimin haklı kimin haksız olduğuna sizler çok daha kolay karar verebilirsiniz.Telefonun çalıntı olduğuna dair ispatını aşağıya ekledim.Şimdi çıkmam gerekiyor savcılıkta çalışan bir arkadaşım ile buluşup bu konu hakkında ne yapabileceğimi görüşeceğim.Bahsi geçen SAMURAY__ALMANCI nickli şahıs bu konuşmalardan hemen sonra üye profilini ve imzasındaki ticaret yaptığı kişileri gizlemiştir.(ancak hem cep telefonu nosu hemde adresi bende mevcuttur)
    Beni iyi kötü tanıyanlar ve ticaret yaptığım arkadaşlar ne denli dürüst biri olduğumu bilirler.Şİmdi kendiside bu yazıyı görünce eminim pekçok şey yazacaktır ama dediğim gibi konuyla ilgili gerekli bütün yazışmalar pm. kutumda durmaktadır ve yöneticiler hepsini alıp buraya ekleye bilirler, böylece kimin haklı kimin haksız olduğu ortaya çıkar.
    Konu hakkında sizide bilgilendirmek ve uyarmak istedimki bu şahısla ticaret yaparken dikkatli olun diye.
    Saygılar,
    not:Konu Revolver'den izin alınarak açılmıştır.

http://img129.imageshack.us/img129/830/imeisorgulamamediumus4.jpg (resim eklerken hata verdi o yüzden bende linkini koyuyorum)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• ben de anakart işlemci ve ram yolladım arkadaşa bana karşılığında mpx220 yolladı...ancak benim yolladıklarımı şubeden alamadığı için geri gelecek...telefonunu da geri yolladım..yamuk yapacak biri değil gibi duruyor ama bilemeyeceğim..geçmiş olsun kardeş=)

edit : gerçi mpx220 nin özelliği midir yoksa sorun mu bilemeyeceğim ama tuş takımı ışıkları sürekli yanıp sönüyor..ışığa göre sanırım dedim ama değil gördüğüm kadarıyla ona da söyledim bunu...kendisi de sorunsuca iadeyi kabul etti

edit 2 : arkadaşın olaydan sonra profili ve referanslarını gizlemesi ayıp olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 11 Kasım 2007; 13:45:31 >
  • O kişinin telefonu ile ilgilenmiştim, sonra da uslübunun bozukluğu dolayısıyla
    vazgeçmiştim...
    Geçmiş olsun, umarım gereği yapılır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lacrymatoire

O kişinin telefonu ile ilgilenmiştim, sonra da uslübunun bozukluğu dolayısıyla
    vazgeçmiştim...
    Geçmiş olsun, umarım gereği yapılır...

evet bu konuda hem fikiriz seninle...ciddiye almayan biraz lakayıt bir tavrı var ancak ben pek umursamadım
  • GEÇMİŞ OLSUN....UMARIM SORUN ÇÖZÜLÜR...
  • o n71 de forumda kaç el değiştirdi.kimsede çıkıp arızalı demedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan2302

o n71 de forumda kaç el değiştirdi.kimsede çıkıp arızalı demedi.

zaten konuyu açan arkadaş arızalı demiyor telefon kapandı diyor çalıntı olduğundan dolayı...herhalde telefon sinyal vermiyor şu gün kapanacak diye doğal olarak kimse de sorunlu veya çalıntı demedi...dediğin laf bir garip olmuş=)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kötü mal sahibinindir. eminimki zararın karşılanır.
  • elindeki yazışmaları, adres telefon vb. bilgileri ilgili savcılığa ver.
  • kendisi konudaydı ben birşeyler yazar diye düşündüm ancak şu an bişey yazmadan çıkmış durumda..yakıştıramadım...amacı kötü olduğuna itiyor beni ,bunları yapması bir de olaydan sonra profil gizleyip referansları saklaması...
  • 2.elde telefon sakat iş..bilhassa 1.elden almakta fayda var..
    aynısı benimde başıma gelmişti..
    300liralık faturalı telefonumu elimden almıştı polisler..
    satan adamlar haala telefon satışıyla ilgileniyor..
    olan benim 300lirama oldu..

polisin dediği alan insanlarda en az hırsızlar kadar suçludur.. 2.el telefon alırken az araştırdığınız için telefon hırsızlığına çanak tutuyorsunuz, nederece doğru tartışılabilir..Gerçek olan şeyşuki etrafta çok sahtekar var size düşen daha özenli alışverişler yapmak...

alanada satanada geçmiş olsun...
  •  **** SAMURAY__ALMANCI NİCKLİ ŞAHIS BANA ÇALINTI TELEFON SATTI ****

ewet maalesef cihaz kayıtsız değil calıntı olarak görunuyor..
    o arkadasın tavrından bende memnun değilim hiç alıs verişim de olmadı ama umarım bizi yanıltarak sattıgı urune sahip cıkar ve gerekeni yapar
  • Geçmiş olsun.
    Konu ile kendisinden cevap bekliyoruz.
    Gereken işlem daha sonra yapılacaktır.
  • kendisinden yanıt bekliyoruz dedik ama burdayken birşey yazmadan çıkıp gitti=)
  • geçmiş olsun
  • çalıntı telefon ticareti yapıyor, nasıl bir cevap yazmasını bekliyorsunuz ? bu arkadaştan telefon alan diğer arkadaşlar dikkatli olsunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

quote:

Orjinalden alıntı: serkan2302

o n71 de forumda kaç el değiştirdi.kimsede çıkıp arızalı demedi.

zaten konuyu açan arkadaş arızalı demiyor telefon kapandı diyor çalıntı olduğundan dolayı...herhalde telefon sinyal vermiyor şu gün kapanacak diye doğal olarak kimse de sorunlu veya çalıntı demedi...dediğin laf bir garip olmuş=)

bende zaten kapanan telden bahsetmiyorum.n71 den yani arkadaşın samuray_almancıya verdiği telefondan bahsediyorum.okey?bence senin anlamadan cevap vermen biraz garip olmuş

• quote:

Orjinalden alıntı: nervium

çalıntı telefon ticareti yapıyor, nasıl bir cevap yazmasını bekliyorsunuz ? bu arkadaştan telefon alan diğer arkadaşlar dikkatli olsunlar.

valla bende ondan alınmış tel var ama takas yaptığım malzemeler de geri geliyor yani almamış kargodan..şimdilik kurtardım tabi eğer kötü niyet varsa

edit : ben artık bu olayda samuray_almancı tarafından bir kötü niyet algılıyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 11 Kasım 2007; 14:21:03 >
  • beyler açıklama gelene kadar kimseyi suçlu ilan etmeyin..
    1kaç saat içerisinde eğer birşey söylemezse bilemem ama hırsızlık adi bir suçtur, bile bile çalıntı telefon satmakta..
    bilmeden yapan birisine sen hırsızsın demekte doğru değil..
    sonuçta görünüşe göre herkes mağdur..

quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

quote:

Orjinalden alıntı: nervium

çalıntı telefon ticareti yapıyor, nasıl bir cevap yazmasını bekliyorsunuz ? bu arkadaştan telefon alan diğer arkadaşlar dikkatli olsunlar.

valla bende ondan alınmış tel var ama takas yaptığım malzemeler de geri geliyor yani almamış kargodan..şimdilik kurtardım tabi eğer kötü niyet varsa

edit : ben artık bu olayda samuray_almancı tarafından bir kötü niyet algılıyorum....

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.