Şimdi Ara

Samsunlu gençlerin, kargo paketlerini dayanıklı hale getiren projesi dünya şampiyonu oldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
6
Favori
12.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
273 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hep söylemişimdir. Bu ülkeyi Z kuşağı kurtaracak. X ve Y neslinin ülkeyi getirdiği hali görüyoruz sonuçta. Bir de Z kuşağına bakıyorum. Çağı yakalayabilmiş bir nesil geliyor. Tüm Z kuşağı tiktok videoları çekip izleyen tipler değil, bunu bazılarının anlaması lazım.

• İnşaatta da kullanılırlar allem

• en azından hoşafla çıkmadılar... :)

• ben takevians'tan nazlı. Maliyeti aşağı yukarı hesapladık bu yaptığımız 5/5 modeli bu kartonlara adapte etmek çok uçuk rakamlara mal olmuyor. çok az bi fark var. her yıl 100 milyon dolar kadar bir zarara uğruyor bu sektör bizim modelimizle bu zarar minimuma inip uzun vadede bu sektöre finansal olarak da yarar sağlayacağını hedefliyoruz. :))

• Ekibi tebrik ederim süper bir proje.

• sayelerinde kargo şirketleri çok fazla uğraş göstermeden fırlatıp kurtulabilecekler

teşekkürler

• 3 D yazıcı. her okulda olması gereken bir alet. derslere koyulmalı.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Öncelikle tebrikler, umarım projenizin dünya çapında kullanımını görürüz :) Patent hakkı konusunda bir çalışmanız var mıdır yoksa çoktan aldınız mı? Çok önemli bir proje gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRabzon -- 27 Haziran 2022; 15:3:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üniversitelerimizin yapması gereken ama yapamadığını liseli gençler mi yapmış ben mi yanlış gördüm ?

• Bravo helal olsun gençler.

• Tebrikler başarılarının devam dilerim ülkemize hayırlı uğurlu olur umarım

Tebrik ederim, başarılarınız daim olsun. Gurur duydum.

• Bence kargolar için gerçekten gerekli bir çalışma yapmışlar.Tebrikler

• Helal olsun
    Kardeşlerim benim.
    Çok güzel bir çalışma.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Aferin Nazlı, ailesine ve vatanına hayırlı evlatsın. Yolun, bahtın açık olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • THESİMPSON kullanıcısına yanıt

önce cümle kurmayı öğren. sonra bunlara kafanı yorarsın dostum.

• Gençler tebrik ederim çok gururlandım.

• Arkadaşları tebrik ederim değerli ve kendilerine çok yarar sağlayacak çalışmalar yapıyorlar.
    Sadece şunu da belirtmek istiyorum, bu tasarımların seri üretimde üretilebilmesini de düşünmek lazım. oluklu mukavva kutuları ortalama bir makineden günlük 300bin m2 civarı üretim yapabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.