Şimdi Ara

Samsunlu gençlerin, kargo paketlerini dayanıklı hale getiren projesi dünya şampiyonu oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
6
Favori
12.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
273 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oluklu makinesinde bu valsleri veren makine değişecek bu da ek maliyet. Kağıtları birbirine yapıştıran nişasta tutmaz bunlari. Kat ayrılması olur bol bol

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzl001

Bu şekli vermek için bıçaklar üretilecek ve aynı oluklu kartondaki gibi preslenip hazır hale getirilecek. (maliyet de hesaplandı ve uzun vadede her yıl 100 milyon dolar zarara uğrayan bu sektöre çok büyük finansal bir fayda da sağlamış olacak)

ben takevians'tan nazlı :))

Peki gramajli kagitlarda nişasta tutacak mi. Yapışması zor olmaz mi

• samuray_x S kullanıcısına yanıt
    oluklu kartonun yapımı ve bizim yapmış olduğumuz 5/5 modelinin maliyeti arasında çok az bi fark var. Ayrıca bu sektör yılda 100 milyon dolara kadar zarara uğruyor. biz hem onu hem finansal vb yönlerden minimuma indireceğini düşünüyoruz.
    Ben takevians'tan nazlı ege :)))

• shegenli chingen kullanıcısına yanıt
    saol tavsiyen için ilk fırsatta ürettikten sonra bunun testini de yapıcam.
    Ben takevians'tan nazlı ege :))

• Kolileri sallayın araca
    Yurtiçi kargo bunu beğendi 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erniko34 E kullanıcısına yanıt
    Patent başvurusunu da yaptık hala sonucu bekliyoruz
    Ben takevians'tan nazlı ege :))

• aliyil62 kullanıcısına yanıt

hyr aynı oluklu kartonun yapıştırılması gibi bu modeli de aynı şekilde yapıcağız. (bunu yapabilmek için fabrikalarla da görüştük)

• Tebrikler Tübitak sonunculugu kazandınız

• Tr de olsa tübitaktan geçemezdi

• nzl001 N kullanıcısına yanıt
    Bravo! Fakat yazı yazarken konusma diliyle yazma, noktalama kurallarına ve dil bilgisine dikkat et , işin ciddiyeti azalıyor böyle olunca.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tebrikler, iyi bir haber.

• Girşimcilik işte ne güzel

• Arkadaşları çok tebrik ediyorum. Bu yaşta uluslararası bir organizasyonda 1.lik ödülü almak kolay bir şey değil. Kariyerlerine çok ciddi faydası olacaktır.

Haberi yapan arkadaşı da tebrik ediyorum. Bu kadar güzel detaylandırılan bir donanımhaber yazısı uzun zamandır görmemiştim.

• Gençler süper proje. Ar-Ge testlerini Türk kargo firmaları ile deneyin %100 gerçek sonuç alırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım patentini almışlardır. Gençlerin artık başarı gösterdiklerinde kuru tebrik ve ödüllere tatmin olmamaları gerekiyor. Güzel bir şey yapıyorsanız ondan para kazanmalı. Çünkü eğer siz kazanmazsanız sizin işinizden ve emeğniz üzerinden başkaları kazanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nezihh -- 25 Haziran 2022; 23:48:29 >
  • Patenti alın güzel olmuş tebrikler

• Bunlara tepki olarak geliştirilen tebrik edilesi bir proje. Tebrikler çocuklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @THESİMPSON

Bal peteği şeklinde olanları biliyoruz. Scutoid şeklinde kim uyguluyor merak ettim

@nzl001

Sizi ve ekip arkadaşlarınızı tebrik eder, başarılar dilerim. Umarım çalışmanızı en kısa zamanda seri hayata geçirebilirsiniz.

• nzl001 N kullanıcısına yanıt

Vay be. Tebrikler ekibinize. Umarız kargo taşımacılığında yaygın olarak bu karton cinsini görmeye başlarız. Başarılar.

• Samsunlu gençlerin, kargo paketlerini dayanıklı hale getiren projesi dünya şampiyonu oldu

Bu müthişmel projeden sonra bu iyi geldi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.