Merhaba, yeni bir teknoloji ve yeni bir tasarım ile yer alan Z fold 2 kullanıcılarının merak ettikleri ve paylaşım yapabileceği bir platform olması sebebi ile bu kısımda bir paylaşım alanı oluşturmak istedim. Forumda Z fold 2 ile ilgili aramada hiçbir bilgiye ulaşamadım,.. En kısa sürede detaylı bilgilendirme ve paylaşımlar ile bilgi paylaşımında beraber olmak dileğiyle,.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak2n -- 8 Şubat 2022; 21:58:29 > |
_________Samsung Z Fold 2 - Z Fold 3 Kullananlar + ve - Yönleri________

-
-
Kardeşim iphone 13 prodan sonra samsug z fold 3 aldım heryönüyle farklı ve kullanışlı bir cihaz ayrı bir deneyim kesinlikle tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de s20 ultradan z fold 2 ye geçtim, gerçekten çok başka bir deneyim, ileriki zamanda fold 3'e geçerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
z fold 3 kullanıyorum 1 ayı geçti. forumda aradım ve bulamamıştım konusunu. şimdi bir konu açıldı şükür. teşekkür ederiz
Metro, metrobüs, marmarayda kim görse elimde ufaktan oha o ne lan diyor.. Çok başka bir cihaz ama dikkatli kullanmak lazım benim şimdilik sorunum yok sd 865+ ile cihaz gerçekten efsane, beklemede exynos 990 gibi şarj sömürmüyor. Şuan tek sorun düzgün kılıf vs yok üreticiler çok önemsemediler, full body kaplama bile yapan yer bulamadım bir kaç tanesi düzgün olmuyor demişti..
Samsung Z Fold 2 (SM-F916B) cihazima Server kaydı yaptırmak istiyorum, yardımcı olabilecek var mı?
Ekran görüntüsü almayı, uçak modu, elfeneri vs yazan yere yani parmağımızla aşağı kaldırdığımız kısa yol atayabilir misin
Yada en kısa Ekran görüntüsünü nasıl alıyorsun
Hocam elimi kaydırarak alıyorum alıştım baya. elimin tamamının kenarıyla sağdan sola tarar gibi kaydırıyorum hafifçe. Bir araştırın bulamazsanız ayarlarda ben bakayım. Belki aktif olarak vardır şu anda. Bu arada geçen güncelleme geldi birşey farketmedim güvenlik haricinde.
Günün 10 saati yaz kış dışarda çalıştığım için terden 2 gün önce iç ekranda ki jelatin yerinden kalktı, tamda orta kısımdan bende sökmek zorunda kaldım. Umarım ilerde bir sorun olmaz.
Cevap için Teşekkür ederim. Forum sitelerini kullanma konusunda biraz zayıfım😊 yeni gördüm.
Ekran görüntüsünü öğrendim. Sattım. Note 20 ultra aldım (cidden güzeldi) yurt dışına çıkacağım için sattım. Ekim sonu Turkiyeye gelirken forex muhabbetine (hiç sevmesemde) iphone 13 pro Max 256gb yada 14prmx 256 alacağım. Büyük ihtimalle satarım. Aslında yazılım ve kalite olarak (bence) en iyisi huewai mate serisi..
Mi x fold 2 alacaktım lâkin xiomiler yazılımda BERBATT..
Ve birde oyuncu laptop almayı düşünüyorum. Marka model tam kafamda oturmadı. Bütçe 1100-1200€ arası (viyana <>TR) piyasası karşılaştırma yapıyorum bu aralar..
Oyuncu laptop önerilerine açığım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bi sıkıntı yasadınızmı benimde ekran jilatini orta yerinden kalktı baya rahatsız ediyo...z fold 3 tlfn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihyanur -- 8 Kasım 2022; 18:41:39 >
kardeşim kitapçığında o koruma filmi klaktığında mutlaka servise başvurup yeniletin şeklinde bir ifade vardı.
-
Sadece tırnağın batarsa ekranda derin iz bırakıyor, ben bu yüzden hemen sattım
Benim cihaz test cihazı olduğu için garantisi yoktu. Zaten sattım fold 4 aklımda eğer dediğin gibiyse servise sorarım öyle alırım
Geçen hafta servise sordum değiştiriliyor dedi, ben de yurtdışı z fold4 aldım 1tb hafızalı, haftyaya kıbrısa giriş çıkış yapıp pasaporta işletecem
one hand + deneyin parmak hareketine tanımlama imkanl var
Z fold 4 konusu yok mu arkadaşlar. İlk kez forumda bir konu bulamadım:)
İki konu birleşik olabilir paylaşım az
Aralık güncellemesi gelen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Merhaba. Genel kullanımda akıcılık, pil performansı, taşınabilirlik ve gündelik kullanımda sıkıntı yok. Konuşma ve kısa süreli mesaj vs. için ön ekran oldukça yeterli. Bazen pantolonun ön cebinde kendi plastik kılıfı ile taşıyorum, katlı halde genişlik ve uzunluk 6.1 inch cihaz boyutunda olduğu için rahat, sadece daha kalın olduğu için belirgin oluyor ama oturup kalkmaya sorun yaşamıyorum.
Günlük kullanımda tek sıkıntı belki iç ekranın biraz tozlanması olabilir, o da yumuşak bir bez veya kıyafetle hafifçe silince geciyor. İç ekran kullanımı ise ayrı bir dünya. Çoğu uygulama genis ekranla uyumlu ve çok konforlu. Yanında sanki tablet de taşıyor gibi hissettiriyor. İç ekranda video vs. izlemek de çok keyifli yalnız oran nedeniyle üst ve altta siyah alan biraz fazla ama yine de iPhone pro max ekranından daha keyifli video izlemek. Ofis dosyaları ile çalışmak da iç ekranda çok keyifli. Bir kaç defa kablosuz klavye ve fare bağlayıp word ile uzun süreli kullanım deneyimim de oldukça verimliydi. Kameralar konusunda çok yorum yapamayacağım çünkü kamerayı aktif kullanan biri değilim. Ancak iç ekrandaki kameranın ekran altı olması oldukça keyifli. Telefonda su da olsa diyeceğim bir şey halen yok ama imkanım olursa fold serisini kullanmak ve gelecek serilerde ki yenilikleri de deneyimlemek isterim. İmkanı olan herkese de öneririm. (Sık telefon değiştiren birisiyim. Xiaomi 12t pro, iPhone 14 pro max, iPad mini 6 gibi cihazları da kullanmış biri olarak yorumlarımı değerlendirmenizi öneririm) Herkese iyi forumlar dilerim. |
Benzer içerikler
- 720p film izleme
- yurt dışı telefon kullanım süresi
- yurt dışı telefon başka hat kullanımı
- s20 fe batarya
- premium sms ayarları yok
- one uı 8 ne zaman gelecek
- samsung w 25
- exynos 2400
- samsung galaxy z fold7
- wifi araması nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X