Şimdi Ara

Samsung YP-P3 / Firmware

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkaadşlar. Yaklaşık 1 hafta öce sansungune yeni ürünü olan P3 model media oynatıcısını aldım. ve samsungun sitesinde yeni firmware'ler olduğunu gördüm ve hemen en üst versiyonuyla güncelledim ve sonra aklıma şu takıldı; en üst versiyonula güncellemeden önce en alt versiyondan başlayıp sırayla mı güncellemem gerekiyordu? sadece en üst ile güncellemem yeterli mi?

• sadece en üst firmware versiyonu ile güncellemen kafi.
  • çok tşkklr :)
  • ses kalitesi vs hakkında bilgi verebilirmisin daha once samsung t9 t10 kullandım şimdide p2 kullanıyorum cok bi fark warmı??
  • Diğer kullandığın cihazlarda ses kalitesinin nasıl olduğunu bilmiyorum fakat P3 de ses minik bir hoparlöre göre gayet güzel ve akıcı. Bir demir çelik fabrikasının ortasında ki kulubede rahatlıkla film izliyebiliyorum. kulaklıktan dinlemek isteyenler ise kesinlikle son ses dinleyemezler!!! Dokunmatik ekranı gerçekten harika. iphone'de bile bu kadar iyi algılayacı farketmedim. Tek takıldığım ve sıkıldığım nokta alarm saatlerini ne zaman kursam bir gün çalıyor ertesi gün çalmıyor. Buna rağmen tavsiyemdir.

Sormak istediğiniz başka sorular varsa memnuniyetle cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white00 -- 19 Mart 2010; 17:08:39 >
  • bluetooth açıkken streed mode ve eqları kullanabiliyomuyuz açıktan kastım bluetooth kulaklık kullanırken...
  • evet elbette kullanıyoruz kardeşim hiç bir problem yok ve gayet işlevsel olarak yanıt verıt veriyor bize p3 ve kulaklık. yani en ufak bir eq'i kulaklıkta ayırt edebilyorsun. Sadece şuna dikkat edilmeli bir media atıldığında ses kalitesi güzel olmalı aski halde P3 sanki tanıyormuş gibi kulaklıkta cızırtı yapabiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG firmware update
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tanıyormuş gibi cızırtı yapıyor derken eminmisin bluetooth kulaklık kullanırken eqların street modenin kullanılabilrdiginden çünkü t10 we p2 de kullanılamıyor..
  • hayırlı olsun yeni cihazınız benim sormak istedigim en önemli konu:

1: divx oynatıyormu kardeşi r1 gibi netten açıklama yok. pc den divxleri sürükle bırak atıp oynatabiliyormuyuz bu modelde .
    2: cowon gibi forumda belirtilen 2 gb lık bluray ripleri açabiliyormu?
    3: hangi fiyata nerden temin ettiniz?

3 inch ekran ile 2.6 arasında bariz büyüklük farkı varmı sizce , tam ekran oluyormu filmler cihazda.?
  • 1: Güncelleme yapıldığı takdirde divx oynattığı samsungun kendi sitesinde yazıyor, yalnız en son güncellemesini yapmama rağmen oynatamadım ben. Şöyle bir güzelliği var bu cihazın; sürekle bırak yaptığında kendi oynattığı uzantı ve ekran boyutuna kendiliğinden çiviriyor. yani attığım videonun uzantısı .avi ise .wmv yapıyor. öyle programla vs. uğraşmıyorsun. Hem çevirip hem cihaza yüklemesi normal boyuttaki bir filmde 8-10 dk. sürüyor, açıkçası bu biraz can sııyor.

2: Bluray filmleri de oynatıyor yalnız dediğim gibi kendi uzantısı ve ekran boyutuna çeviriyor. görüntü kalitesi ve benim gibi filmlerde detaycı biriysen dersen gerçekten çok iyi!!!

3: Bundan Yaklaşık 3 ay önce 16 GB 'lik ve siyah (renkte fiyat değişiyor) cihazı yurtdışından bir arkadaşım vasıtasıyla getirttim. 360TL nakit aldım, şimdi ne civardadır bilmiyorum.

***İnsanın dikaktine göre değişir bu özellik. Kimisi oyuncunun yanaklarındaki kırışıktan "bana ne!" derken kimisi "film o kırışıklıklarda gizlidir" der. Bana kalırsa 2.9 ile 3" arasında dahi fark var. Eğer sinemaskop çekimleri katmazsak elbette film tam ekran oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white00 -- 28 Nisan 2010; 17:02:53 >

• ÖNEMLİ NOT : Son yazdığım msj'da güncelleme yapmama rağmen divx-avi oynatmadığını ve film yüklemenin uzun sürdüğünü yazmıştım. Bilgisayarımda win7 yüklüydü o zaman, şimdi format atıp xp kurduğumda bu problem ortadan tamamen kalktı. bir filmi 2 dakika da atıyor. eğer oynatamadığı bir formatta isekendiliğinden oynattığı formata çeviriyor. Bilginize...
  • Arkadaşlar p3 lere güncellemeyi nasıl yaptınız adım adım anlatabilirmisiniz ?
  • http://www.samsung.com/us/consumer/mobile/mp3-players/mp3-players/YP-P3JES/XAA/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support

Yukarıda verdiğim; Samsung'un, Amerika sitesine yukarıdan "MOBİLE" sonra "MP3 PLAYER" kısmına giriyorsun. Ardından "DOWNLOAD" sekmesinden "FİRMWARE" kısmına giriyorsun ve en altta

Win XP/Vista 2.18 Upgrade File Jul 30, 2009 MULTI LANGUAGE

yanında resim şeklinde "ZİP" yazan küçük kutucuğa tıklayıp bilgisayarına indiriyorsun. İndirdiğin dosyayı rar'dan çıkarıyorsun.

Samsung YP-P3 / Firmware

(Resmi büyütmek için aşağıdaki linke tıkla)
    https://store.donanimhaber.com/96/9f/1c/969f1c3169d6d3fefcef3ce3c941b3fa.jpg

Cihazı bilgisayara bağlıyorsun. sonra Bilgisayarıma girip P3 sürücüsüne rar'dan çıkardığın dosyayı resimde belirttiğim gibi atıyorsun. Atma işlemi bitince cihazın bilgisayardan bağlantısını kesiyorsun ve cihaz kendini yeniden başlatıyor.

Güncelleme işlemi bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white00 -- 7 Temmuz 2010; 12:35:08 >

• Çok teşekkür ederim sayın white00 .
  • quote:

Orijinalden alıntı: pento

Çok teşekkür ederim sayın white00 .

umarım yardımcı olabilmişimdir, güle güle kullan (:
  • Arkadaşlar benim P3 'ün ekranın yarısının dokunmatiği çalışmıyor güncellemeyle bir alakası olabilirmi.
  • sanmam kardeş ama sen yine de samsung müşteri hizmetlerini ara sor, eğer bununla ilgisi yok ise ve cihazı yurtdışından kendi imkanların ile aldıysan yani türkiye distribütörleri tarafından satılmadıysa sana garanti dışı galiba... dediğim gibi yine ara sor sen
  • Satın alacak varsa p3'ümü satabilirim. çiziksiz ve tamamen çalışır durumda 6 ay kullandım tüm güncellemeleri mevcut
  • Sanırım ülkemize bu ürünün girişi hala olmadı onun için birşey söyleyeceklerini sanmıyorum .Kezza girsede birşey bildiklerini sanmıyorum ya.
  • Hocam cihazın radyosunun çekim gücü nasıl? Hafızasına kaç radyo istasyonu alabiliyor?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.