arkadaslar bende de yp-p3 var ilk önce küçük bi bölgenin dokunmatiği çalışmadı sonra yavaş yavaş bütün ekrana dağıldı ve şimdi sadece sol kenarda ince bir çizgi çalışıyor. tabi sadece müzik dinlenebilir hale geldi başka hiç bir şey yapılamıyor. ekran dokunmatik tabakasının elektronik boarda bağlandığı yerlerde kopukluklar olduğunu söylediler. alet şu ana kadar bırakın yere düşmeyi ufak bi darbe bile almadı. ve dünya forumlarını incelerseniz benzer soruna sıkça rastlayacaksınız. yani sorunun üretim hatası olduğu apaçık ortada. samsungu aradım defalarca ürünün türkiyede satışı olmadığından yedek parçası ve servis bilgiside yokmuş o yuzden aldığım cevap yapacak birşey yok oldu. ürün amerikadan türkiyeye geldiği içinde her ülkede garantisi olmasına rağmen türkiyede garantisi yok yani anlayacağınız eğer bir gün olurda yedek parçası türkiyeye gelirse garantisi yok sayılacak ve değişen ekranın parasını sizden talep edecekler. üründen son derece memnunken şu anda markadan bile soğudum. bundan sonra samsung söz konusu ise 10 kere düşünüp öyle karar vereceğim alıp almama konusuna. kesinlikle uzak durun.
şans meselesi sanırım şükürler olsun bendeki bayagı hırpalanmasına ragmn çok iyi durumda hiç bi sıkıntısı yok en azından şimdilik fakat ben üstünü ekran koruyucusuyla kapatmıştım malum bu tip cihazlar özellikle dokunmatik konusunda çok hassas oluyorlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme