Şimdi Ara

Samsung yakında telefonlarında daha yüksek şarj hızı sunabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung yakında telefonlarında daha yüksek şarj hızı sunabilir
    Günümüzde akıllı telefonların şarj hızı gittikçe artıyor. Özellikle Çinli telefonlarda 240 Watt'lara varan yüksek şarj hızlarını görmekteyiz. Samsung ise tıpkı Apple gibi şarj konusunda muhafazakar bir tavır sergiliyor. 2020 yılında tanıttığı Galaxy S20 serisinde şarj hızını 45 Watt'a yükselten Samsung o günden beri bir gelişim göstermedi. Ancak yakında durum değişebilir.



    Samsung yakında telefonlarında daha yüksek şarj hızı sunabilir
    Twitter (X)'daki Revegnus isimli kullanıcı Samsung'un özel transformatör tedarikçisi Atum firmasıyla ilgili bir bilgi paylaştı. Paylaşılan bilgiye göre firma portföyüne 65 Watt ve 140 Watt transformatörleri eklemiş durumda. Bu transformatörlerin Samsung şarj aletlerinde kullanılıp kullanılmayacağı belli olmamakla beraber söylentilerin üzerine böyle bir bilginin gelmesi olasılığı artırıyor. Tabi bu şarj aletlerinin Samsung laptoplarda kullanılma olasılığı da var.



    Ayrıca Bkz.Samsung'un Exynos 2500'ü ile ilgili yeni bilgiler: 3nm, RDNA4 GPU ve LPDDR5T RAM



    Yakın zamanda Samsung'un Galaxy S24 serisinde 65 Watt şarj hızını destekleyeceği ile ilgili beklentiler vardı. Daha sonra gelen başka bir bilgi 45 Watt şarj hızının devam edeceği yönündeydi. Ancak Samsung'un Galaxy S24  serisinde olmasa bile ileriki telefonlarında daha yüksek şarj hızı sunması muhtemel görünüyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/10/31/samsung-galaxy-65w-charging/







  • Samsung zamanında note 7 serisi ile dersini aldı, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali. hızlı şarj konusunda sürekli çekimser kaldı, artık adamın atması gerek, geç bile kaldı.

  • kımyasal kullanıcısına yanıt
    o olayın hızlı şarjla alakası yoktu.

  • viper17 kullanıcısına yanıt

    Pil ile alakalı bir durum sonuçta. Ben de o olaya bağlıyorum Samsungun çekimser kalmasını.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kımyasal kullanıcısına yanıt
    Herkes ona bağlıyor ama aslında konunun onunla ilgisi yoktu. Apple dan daha önce piyasaya sürmek için cihazları test etmeden aceleyle satışa sundular. Telefonlar milletin cebinde, elinde falan patladı hep.

  • kımyasal kullanıcısına yanıt
    Konunun hızlı şarjla ne alakası var çözemedim?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sonuçta hala iPhone dan hızlı şarj oluyor. S23 ultra kullanıyorum. Rahatlıkla günü çıkarıyor ortalama 6 saat aktif kullanıyorum

  • Piller arızalı imal edildi işte, gidin araştırın. Samsung o günden beri rakipleri olan huawei ve xiaomı ye nazaran pil konusunda ''temkinli'' davrandı.

  • hadi bakalım umarım.

  • S23 Ultra kullanicisiyim 45w bile aşırı hızlı geliyor. Gece 1 yatmak uzereyken pilin %12 oldugunu farkedip şarja takıyorum diş fırçalama traş derken geldigimde 65 oluyor ve diğer gunün akşamına kadar götürüyor.

  • Şu anki şarj süresi gayet yeterli 10 15 dakikada 0 dan yüze gelse de fark etmez 0 dan 70 e 30 40 dakikada da gelse fark etmez şimdiki güzel bence

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.