Şimdi Ara

Samsung WF-0600NCE Çamaşır makinesi aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung WF-0600NCE Çamaşır makinesi aldım,

670 TL / 10 Taksit. AKBANK kredi kartına.

Pazartesi teslim edecekler. İlk çalıştırmada detaylı fotoğraf ve inceleme yazacağım.

Makinenin bu fiyata dikkat çeken özellikleri:

* 1000 devir
    * 6 Kg
    * elmas desenli kazan
    * köpük sensörü
    * elektronik dengeleme
    * 15 Dk hızlı yıkama
    * bebek kıyafetleri için özel program
    * A+ enerji sınıfı (sıkma C)
    * Ekstra geniş ağızlı kapak
    * Çocuk kilidi vb.
    * Tam dijital kontrol
    * +400 Volt yüksek voltaj koruması

Neden bu makineyi aldım cevaplayayım:

Beko mağazası izlenimlerim:

700 TL ye sıradan, 5 kilo 600 devir makine, analog program komütatörü, basit bir potansiyometreden yapılma devir seçiçi.

Ariston / İndesit izlenimlerim:
    800 TL ye kapanmayan bir deterjan gözü (indesit), plastik aksamlardaki pres çapakları (ariston) metal olmayan kapak tırnağı, kesinlikle bir mühendislik hatası olan plastik menteşe yatağı. ayrıca Aqualtis modellerinde kontrol paneli kapakta olduğu için her hareketli kablonun başına gelecek olan kopma olacak olması.

Bosch mağazası izlenimlerim:
    800 TL ye 800 devir ve 6 kg makine, analog program komütatörü, küçük yükleme ağızlı kapak

Siemens mağazası izlenimlerim:
    900 TL ye 800 devir ve 6 kg makine, analog program komütatörü, küçük yükleme ağızlı kapak

Profilo izlenimlerim:
    Bosch ve Siemens ile aynı (fiyat hariç)

Hoover izlenimlerim:
    700 TL fiyat, 800 devir makine, analog program komütatörü, açtığınızda elinizde kalacağını hissettiğiniz küçücük kapak ve uyduruk deterjan çekmecesi.

Vestel izlenimlerim:

Beko'dan hiç bir farkı yok (fiyat olarak kazık ve kalitesiz)

Samsung izlenimlerim:
    670 TL ye alabileceğiniz en teknolojik makine, tam dijital kontrol, dijital program komütatörü, dijital devir seçici düğmeler, Program konusunda Profilo vb. den daha esnek, LED display, kontrol panelindeki ledler gizlenmiş (Profilo'da panele ledleri resmen yapıştırmışlar) standalone düğmeler, play pause, on/off düğmeleri. program sonu otomatik kapanma aynı fiyat kategorisinde daha iyi malzeme kalitesi. Dijital hata teşhis sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi command_4 -- 18 Mart 2016; 23:57:52 >

Malı Arap Faik'ten alıyorduk, Karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. Adana'ya kadar da ben kullanıyorudum kamyonu.

• hocam bekliyorum incelemeni bende samsung düşünmeye başladım

Orijinalden alıntı: thenoone

yanlış düşünüyorsunuz teknolojik ve görsellik her zaman sağlamlık anlamına gelmez. Samsung çamaşır makinesi pazarında sağlamlık anlamında ilk girişinde çok kötü izlenim bıraktı.

konuyu niye hortlattın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Konuyu açan arkadaş 2 sene içinde yükleyememiş videoları..Belliki aletin başına bişi geldi..

bencede

Orijinalden alıntı: yağ tenekesi

quote:

yanlış düşünüyorsunuz teknolojik ve görsellik her zaman sağlamlık anlamına gelmez. Samsung çamaşır makinesi pazarında sağlamlık anlamında ilk girişinde çok kötü izlenim bıraktı.

konuyu niye hortlattın ?

forumlar neden vardır ?

quote:

Orijinalden alıntı: yağ tenekesi

quote:

konuyu niye hortlattın ?

forumlar neden vardır ?

2 yıl önceki konuyu hortlatmana gerek yoktu

Orijinalden alıntı: candogan62

0600NCE hiç sevmediğim bir makine. İçine 3,5kg çamaşır alırsa öpüp başınıza koyun, bu kadar malzemeden çalınmaz ki yahu.

oyuncak gibi

Makineyi alalı 6 yıl olmuş. Daha servis çağırmadım fakat makine su boşaltmayı durdurdu, pompası tıkanmış. Temizleme gözünden temizledikten sonra kullanmaya devam :)

15 dakikalık programda çamaşırlar deterjanlı çıkıyor, ilave durulama ayarlamak gerekiyor ozaman da program 18 dk ya çıkıyor. bunun dışında uzun programları bence sorunsuz.

Makineden alabileceğim maks faydayı aldığıma inanıyorum ayda 9,3 tl ye çamaşırlarımı yıkamış oldu ve hala çalışıyor :)

Malı Arap Faik'ten alıyorduk, Karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. Adana'ya kadar da ben kullanıyorudum kamyonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

Hort :)

Makineyi alalı 6 yıl olmuş. Daha servis çağırmadım fakat makine su boşaltmayı durdurdu, pompası tıkanmış. Temizleme gözünden temizledikten sonra kullanmaya devam :)

15 dakikalık programda çamaşırlar deterjanlı çıkıyor, ilave durulama ayarlamak gerekiyor ozaman da program 18 dk ya çıkıyor. bunun dışında uzun programları bence sorunsuz.

Makineden alabileceğim maks faydayı aldığıma inanıyorum ayda 9,3 tl ye çamaşırlarımı yıkamış oldu ve hala çalışıyor :)

Hort 2

Ayni durum.bendede var. Zamaninda gittigidiyordan 550 liraya almistim. 5 sene.olmus.

Tahliyede sorun yasiyordum. Az once biraz kurcaladim, simdi sorun yok. Enazindan simdilik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.