Şimdi Ara

// SAMSUNG WB1000 //

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung'un yeni dijital kamerası WB1000 konusunda tüm mesajları bu konu altında toplayalım.

8 Ağustos 2009 itibarıyla makinem elime ulaştı ve ilk izlenimlerimi sizinle paylaşmak isterim.

Makine dış görünüş olarak gerçekten çok şık. Ben WB1000'i düşünmeden önce, özellikle eski filmli makineleri anımsattığı için Panasonic Lumix DMC-LX3 almayı planlıyordum ama WB1000'in özelliklerinin çok daha iyi olması sebebiyle WB1000 i seçtim.

// SAMSUNG WB1000 //

Makinenin ilk göze çarpan özelliği pil ömrü ve hafıza doluluğu göstergelerinin mekanik olması. Kadranlı görünüm ayrı bir hava vermiş.

// SAMSUNG WB1000 //

Özelliklerine gelirsek:

ÇÖZÜNÜRLÜK: 12.00 Mpixel

LENS: 24mm Ultra Wide

ISO ORANI: auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200

ZOOM: 5X Optik

EKRAN: 3.0" AMOLED hVGA+

Cihazda Akıllı otomatik, Otomatik , DUAL IS(titreşim önleyici), Sahne, Program, Açıklık Öncelikli, Deklanşör Öncelikli, Manuel , Kullanıcı, Video modları var. WB1000 i öne çıkaran ise bu modlardan manuel olanı. Bu modda açıklık değeri "F" ve Denklanşör hızını "sn" makinenin arkasında bulunan gezinti düğmesiyle (ipodların tuşu gibi) manuel olarak ayarlayabiliyorsunuz.

Zaman buldukça diğer özellkilerini de yazarım.

1. Aşağıda oldukça detaylı bir tanıtım videosunun linkini veriyorum.
    http://www.youtube.com/watch?v=0xryFxrPSSc

2. Bir arkadaşın WB1000 le çektiği fotoğraflar.
    http://www.flickr.com/photos/didmyself/collections/72157618610782296/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assurdo -- 12 Ağustos 2009; 13:35:21 >

• öncelikle hayırlı olsun.. makineyi kaca nerden aldınız.. ayrıca örnek fotolarda bekliyoru sizden..
  • amoled ekran kullanıyor olması yenilik tarafında yazılabilir sanırım piyasada başka örneği yok varsa yazın.
    bu sayede güneş ışığı altında bile zıtlığı yüksek görüntü elde edilebiliyormuş.
    örnekleri bekliyoruz.
  • @assurdo

Herşeyden önce hayırlı olsun, uzun zaman olmuş alalı ve artık iyice uzmanı olmuşsundur diye düşünüyorum.
    Sana sorum şu olacak:
    -Panorama assist tarzı bir özellik var mı?
    -Amoled ekran gerçekten de pil ömrünü arttırıyor mu?
    -Batarya iyi gidiyor mu genel anlamda?
    -Tepedeki mekanik kadranlar güvenilir sonuçlar veriyor mu?
    -Close-up çekimlerde makro başarılı mı?
    -Son olarak, eğer bunu almamış olsaydın, şu anda almak isteyeceğin makina hangisi olurdu?
    Şimdiden teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 55pus8007 vs TCL 55p735
    2 yıl önce açıldı
    SAMSUNG E490 incelemesi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.