Şimdi Ara

SAMSUNG WAWE 2 8530 599 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
6.275
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • a 101 de 599 tl den satışta taksıtlı fıyatı 629 tl 6 taksıt (asyacard garantı kartlara)
    sitesinde bişey bulamadım elimde küçük kataloğu var
    acaba sadece samsuna mı özel
    8 aralıkta dıyo yani bugun bilgisi olan varmı acaba

• 600 lirayasa fiyat iyiymiş. HP de 849 lira. Tek eksiği BADA olması. Oldukça güzel telefondur.

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s8530-wave-ii-2-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telcepsams8530w&categoryId=371946
  • Yanında hafıza kartı var mı? Telpa'ysa eğer gerçekten güzel fiyat.
  • andorid almak istiyorum. Yoksa kesinlikle alacağım telefon buydu. Eğer distiribütör garantili ise fiyatı gerçekten çok güzel. Hafıza kartı olmasa bile yine de fiyatı çok güzel alacak olanlar değerlendirsin.
  • bende samsundayım apartmana broşür brakmışlar bu fırsatı açmaya girmiştim
  • Bende Mersindeki mağazalarda varmı diye merak ettim , adana bölge yi aradım sadece oraya özel dediler ama başından savma konuşuyo gibi geldi. Kontrol eden varmı sadece samsuna mı özel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

600 lirayasa fiyat iyiymiş. HP de 849 lira. Tek eksiği BADA olması. Oldukça güzel telefondur.

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s8530-wave-ii-2-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telcepsams8530w&categoryId=371946

Tek eksiği BADA mı olması ? android kullanmadın heralde hiç ? :)

Telefonu şiddetle tavsiye ederim, ekranı,performansı ve kullanışlılığı 10 numara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung wave 525 gt-s5253
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koyuncu332

quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

600 lirayasa fiyat iyiymiş. HP de 849 lira. Tek eksiği BADA olması. Oldukça güzel telefondur.

Tek eksiği BADA mı olması ? android kullanmadın heralde hiç ? :)

Telefonu şiddetle tavsiye ederim, ekranı,performansı ve kullanışlılığı 10 numara

Koyuncu at badayı çöpe gitsin,işe yaramaz...

• Tokat'ta da gördüm broşürü yani sadece Samsun'a özel değil ama bölge olarak burası Samsun'a bağlı olabilir. İdeos x5i almasaydım aklımdaki telefonlardan biriydi. Hatta az kalsın temiz 2. elini 600 e alacaktım. Ama x5 imden memnunum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i M -- 8 Aralık 2011; 15:53:51 >
  • Video ve resimde kalite ariyanlar icin iyi fiyata guzel bir telefon
  • İşletim sistemi işi bozuyor yazıklar olsun Samsung'a Bada konusunda
    Kendi işletim sistemi üzerine gideciği söyleyerek bu güzelim telefonlara Bada OS koydu ama arkasında durmadı maalesef...
    Bada'nın şu hali ile hiçbir albenisi yok Telefon güzel özelliler süper ama işletim sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

İşletim sistemi işi bozuyor yazıklar olsun Samsung'a Bada konusunda
    Kendi işletim sistemi üzerine gideciği söyleyerek bu güzelim telefonlara Bada OS koydu ama arkasında durmadı maalesef...
    Bada'nın şu hali ile hiçbir albenisi yok Telefon güzel özelliler süper ama işletim sistemi

Bada nın bence hiçbir dezavantajı yok ; sadece uygulama azlığı var

• emin olun android alınca içinden kuş çıkmıyor. bada da yeterince uygulama var zaten. kalkıpta telefonu kafanıza diktiğinizde bira bardağının bitişini izlemek gibi değişik fantazileriniz yoksa andriod die tutturmayın hiç :)
  • quote:

quote:

uygulama olmadıktan sonra donanım iyi olsa ne olacak zaten önemli olan uygulamalar

• quote:

quote:

Ee ne kaldı geriye???
    Samsung değilmiydi ben Bada işletim sistemini geliştireceğim bu işletim sistemi üzerine yol haritamı belirledim diyen?
    Ama hazıra konmak sanırım daha mantıklı geldi Android'e bel bağladı ve şuan maalesef BADA atıl durumda bir işletim sistemi

Neyse konuyu daha fazla dağıtmayayım özetle; gerçekten güzel bir telefon mükemmel görüntü kalitesi isteyen alsın ama ben uygulama,oyunda isterim diyenler androidli tel baksınlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenlik -- 8 Aralık 2011; 16:46:08 >

• bada'da ücretsiz veya kırılabilen navigasyon programı varmı.ndrive igo veya garmin gibi.
  • quote:

quote:

quote:

Ee ne kaldı geriye???
    Samsung değilmiydi ben Bada işletim sistemini geliştireceğim bu işletim sistemi üzerine yol haritamı belirledim diyen?
    Ama hazıra konmak sanırım daha mantıklı geldi Android'e bel bağladı ve şuan maalesef BADA atıl durumda bir işletim sistemi

Neyse konuyu daha fazla dağıtmayayım özetle; gerçekten güzel bir telefon mükemmel görüntü kalitesi isteyen alsın ama ben uygulama,oyunda isterim diyenler androidli tel baksınlar..

BADA 2.0 çıktı geliştirilmeye devam ediliyor.Daha ne olsun?
    Fiyat gayet güzel fakat WAVE 3 çıkacak tabi fiyatı yüksek olur bundan.

• Fiyat iyi olabilir ama böyle yerlerden almanızı tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YUHANNAtr

Bende Mersindeki mağazalarda varmı diye merak ettim , adana bölge yi aradım sadece oraya özel dediler ama başından savma konuşuyo gibi geldi. Kontrol eden varmı sadece samsuna mı özel.

Mersinde bir şubeye gittim saolsun arkadaşlar yardımcı oldu. Satışın her bölgede farklı zamanlarda olacağını söylediler.
    Adana bölgede böyle bir telefonun satılıcağını söylemiş ama tam tarih vermemişler. Adana bölgeye bağlı şehirlerde tahminen 22 Aralıkta satışa sunulur dediler.
  • şu an bu telefondan kullanıyorum.
    telefon oldukça hızlı,multimedya özellikleri çok iyi,navigasyon ücretsiz çalıştırılabiliyor.ekranı kaliteli ve büyük,f/p oranı mükemmel bir cihaz kesinlikle tavsiye ederim.
    beğenmediğim özelliği:
    internet tarayıcısının adres çubuğu ve yönergeler kısmı biraz fazla yer kaplıyor.ben 1.2 versiyonunu kullanıyorum belki 2.0 versiyonda bu yoktur.

uygulama açısından kıyaslama yapamayacağım çünkü android kullanmadım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.