Şimdi Ara

Samsung Wave Soru ve Cevaplar (SON GÜNCELLEME 26 MART 2011) (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.976
Cevap
16
Favori
487.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: levyon

    Arkadaşlar merhaba telefonum wave 2 önceden telefonumdan mail gönderebilirken son 1 haftadır gönderemiyorum 'gönderme başarısız' uyarısı veriyor hiçbir ayarı değiştirmedim. Hattım tcell sorunun ne olduğu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

    levyon aynı sorun bende de var. şirket maili için bu sorunu yaşıyorum. mail almada sorun yokken, ben de 10 gündür falan mail atamıyorum. bende de gönderme başarısız uyarısı veriyor. hesabı silip yeniden kurmayı deneyeceğim ama önce tüm mailleri yedeklemem lazım. bu, sorunu çözer mi emin değilim ama.
    fakat gmaile girdiğimde alma ve göndermede sorun yok. bu sanırım kendi kurduğun hesaplarla alakalı.

    aynı sorunu yaşayan ve çözüm önerisi olan varsa paylaşırsa seviniriz..




  • Mail şifreniz değiştiyse bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

    Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
    Samsung Wave2 kullanıyorum, telefonumda kieste çıkan son sürüm yüklü.
    Bugün telefon kendi kendine bazı tuşlara basıyor, widgetler açıp kapatıyor.
    Virüs girmiş olabilirmi?
    Tüm ayarları sıfırladım sim kartı ve hafıza kartını çıkarttım,fabrika ayarlarına geri döndüm hatta hard format attım fakat halen telefon kendi kendine tuşlara basıyor. Sizden bir çözüm gelmezse garantiye vereceğim.
    Teşekkürler şimdiden.


    Telefon kendi kendine birşeyler açıp kapatmayı bıraktı. Kendiliğinden düzeldi.
    Fakat şimdi de mesaj yazarken silme tuşu çalışmıyor, silme tuşuna bastığımda L yazıyor. (Yatay klavyede)
    Versiyon ile alakalı olabilirmi? (kieste çıkan son sürüm yüklü)
    Teşekkürler.




  • wave 2 S8530 kullanıyorum. görüşme sırasında ..... yazılı yere basınca parazit engelleyici çıkıyor yazıyordu ip ucu 6 da. ben deniyorum ama bende çıkmıyor. wave 2 demi yok bu özellik yoksa ben mi beceremedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ortamcıl

    quote:

    Orijinalden alıntı: azerinaski

    selam arkadaşlar lütfen yardım edin..
    samsung wave 2 telefonuma internetten indirdiğim bir klasörde yaklaşık 50 wallpaper yükledim (yanlışlıkla telefonun images klasörüne yükledim) ve şimdi telefon sürekli acılıp acılıp kapanıyor sim kartı çıkardım hafıza kartını çıkardım hiçbir şekilde teli açıp o klasörü silemiyorum sadece 3-4 saniye acık kalıyor bazen bazense direk açılır açılmaz resetliyor ve sürekli böyle
    lütfen bana bi çare söyleyin.
    telefonu download mode ile kiese bağlamaya çalışıyorum kies tanımıyor.
    telefonu açmadan hafızasına müdahale yada hard reset atma gibi bir yol var mı acaba? şuan çaresizim bildiğiniz bir çare varsa yardım edin lütfen.....

    stune diye bi program var hocam. normalde erişelemeyen sistem klasörlerine falan ulaşabiliyorsun. belki o işini çözer

    myExplorer adlı bada uygulaması ilede görülmeyen klasörler üzerinde işlem yapılabiliyor. Gayet de güzel çalışıyor.




  • Vawe 1 kullanıyorum. Geçenlerde yolda giderken telefonum çaldı, fakat yoğun bir kar yağışı vardı, ekrana zarar verir korkusu ile telefonu açamadım. Gerçekten de böyle bir şey var mı, yani yağmur ya da kar telefonun ekranına zarar verir mi?
  • arkadaşlar lütfen acil yardım samsung wave 8500 telefonla resim çekiyorum ön izleme görünüyor kaydettikten sonra açılmıyor bütün çektiğim resimler böyle neden olabilir lütfen yardım edin format jpg diyor ama çözünürlük özellikleri görünmüyor nolur acil yardım edin kafayı yiyecem
  • çavuş benim telefonda çektiğim resimleri açmıyor sen çözümünü buldunmu
  • Arkadaşlar Ben samsung wave 2 kullanıyorum
    telefonumun şarjı bitti şarja taktım ve tekrar açmaya çalıştığımda açılmadı
    BADA yazısı geliyor orada takılı kalıyor.
    sizce ne yapmam gerekir bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemtopsakal52

    Arkadaşlar Ben samsung wave 2 kullanıyorum
    telefonumun şarjı bitti şarja taktım ve tekrar açmaya çalıştığımda açılmadı
    BADA yazısı geliyor orada takılı kalıyor.
    sizce ne yapmam gerekir bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.

    geçmiş olsun.
    telefon açılmıyorsa ancak ekrana elektrik geliyorsa yeniden yazılım atmanız veya attırmanız gerekiyor. Ancak burada dikkat edilmesi gereken husus içindeki tüm veriler gider.
  • merhabalar wave 2 kullanıcsyım çektiğm video yu ne facebooka koyabilyorum nede mail olarak gönderebilyorum maksmum msj boxutu asıldı diyor bilgi verirsenz sevnrim..
  • samsung wawe 525 marka telefona sayıbım samsung apps guncelemesı yaparken hata olustu telı kapadım actım ve apps tıkaldıgımda acılmıyor dıyıp hata verıyordu uygulamayı sıl dıyordu bende uygulamayı sıldım ama tekrar kuramadım hard format attım fakat bu seferde wıdget ve sadece adı yazıo menude sımgesı yok ve tıklıyorum acılmıyor ne yapmam lazım ?
  • Arkadaşlar son günlerde samsung apps den ücretli bir uygulama almak istediğimde (Bir hata sebebiyle satın alma yapılamadı. Lütfen daha sonra tekrar deneyin uyarısı çıkıyor) bu sorunu yaşayan varmı nasıl çözebilirim?
  • merhaba degerli samsung wave kullanıcıları, size bir sorum olacak açılış ekranında ki wave2 8530 yazısını değiştirme şansımız var mı?
  • 4 sorum olacak.. İnternet ayarlarında konum ile ilgili dediğiniz yönlendirmeyi yaptığım halde telefona reset attığım halde girmiyor hiç bir siteye dns başarısız hatası alıyorum fakat wifi ile giriyor facebook paketi olmasına karşın facebooka da girmiyor sadece wifi ile bağlanabiliyorum bunu nasıl düzeltebilirim ?

    2. sorum : Facebook, twitter ve youtubeye girmek için verilen menüdeki kullanılan elemanlardan facebook olanı silindi bunu nasıl geri getirebilirim ?

    3.sorum : Kiesten güncelleştirme yaptım ve güncelleştirmenin ardından kulaklığım ile müzik dinleme aşamasında neredeyse hiç ses gelmiyor minimum dan da düşük bu arada telefondan güncelleştirmeyi nasıl yapacağım hakkında kesin bi bilgi bulamadım yardımcı olurmusunuz ?

    4.sorum : Facebookta gibi bir sitede videoya tıkladığımda direk indiriyor fakat telefon için destekli değil anladığım kadarıyla ve açılmıyor indirdiğim videoyu izlemek istiyorum bunu nasıl giderebilirim ?

    Lütfen eski yazılanları okuyun gibi yorum yapmayınız o bölümde okuduklarımdan bir fayda alamadığım için size başvurma gibi bi yola baş koydum
    Teşekkürler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cgalkan

    bende de benzer bir sorun oldu. usb takılı olmadığı halde ekranda saniyede bir usb bağlantısını kendi kendine açıp kapadı bir bağlandı bir kesildi. te. kapatıp açma vb. şeyleri denedim olmadı. çok kısa zamanda kendi kendine düzeldi.

    aynı sorun bendede var servıse yolladım vırus bulusmıs dedıler formatlayıp yenıden guncellestırmelerı vs kurup gonderdıler. aradan 1 ay gıbı bır sure gecdı aynı sorun yenıden olmaya basladı. telefon kapandıgında yenıden acmak ıstedıgımde sarj bıtık gozukuyor acamıyorum. sarja taktıgımda acabılıyorum sadece. sızce ne yapmalıyım yardım edebılıcek olan varmı




  • Arkadaşlar son betayı yukledım aveayım ınternet ayarlarını nasıl yapcam acil beklemekteyım ....

    Nereden nasıl gircem bi yardımcı olursanız ?
  • Arkadaşlar samsung wave 2 de yiğenim fabrikasyon ayarlara dönmüş
    örneğin mesaj yollayacak ''güvenlik ilkesi kısıtlı ''uyarısı veriyor

    bu durum nedendir? çözümü nedir?

    şimdiden teşekkür ederim
  • Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 2 hafta önce Wave 2 aldım.Kaliteli ses seven birisiyim.Telefonun yanında gelen kulaklık iyi ses vermiyor.Ben telefonda kulaklık olarak Sennheiser CX 300 II kullanıyorum.Ses kalitesi gayet iyi ama.Ekolayzerden yada efektörden herhangibir ayar seçince ses kalitesi normalden daha kötü çıkıyor.Müzik çalara manuel ekolayzer koyulmaması çok büyük eksik olmuş bence.Bu duruma bir çare yok mudur acaba? Başka bir müzik çalar uygulaması ya da başka bir çare... Uygulama ücretli de olsa alabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.