Şimdi Ara

Samsung Wave mi Xperia X10 mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
7.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uygulama dersen x10 derim kaldı ki android 2.1 desteği ile beraber cihaz güçlenecek fakat donanımsal olarak wave in bariz önde olduğunu düşünüyorum ekran olsun işlemci olsun kamera olsun vs vs. ama uygulama için şu an wave alınmaz android bariz üstün yok oyunla onunla bununla işim diyorsan da kesinlikle wave öneririrm

herkese iyi çalışmalar...
  • Kesinlikle X10, bu devirde Android'den baska os tercih edeceksen o da Iphone os den yana olmali. Baska birseye bulasma derim.

Karsilastirmak gerekirse,

Video formati yonunden Samsung onde diyenler Android marketten 1 dk icinde indireceginiz Rock Playerla telefonunuzda tum formatlari oynatabileceginizi biliyor musunuz?

Ornegin : avi, mkv, rmvb, flv, mp4, 3gp, wmv, mov, asf, divx, xvid, h.264 and rv40.

Ekranlar Super Amoled renkler olarka onde olmasina ragmen Samsungun 3.3 inc ekranina karsi X10'un 4 inc ekrani var.

X10'de DLNA destegi geliyor

X10'de 8 mp kamerasi var, Sony her zaman 2-3 adim ondedir bu konuda

HD kayit ozelliginin gelecegi zaten kesinlesti ve Vivaz ozelliklerinde olacak. Vivazin HD videolarini diger telefonlarinkiyle karsilastirabilirsiniz, o zaman Sony'nin diger markalardan farkini anlayabilirsiniz.

Ayrica ses dususkliginden yakinanlara bir mujde, Sony bunu uzerinde calistigini duyurdu.

kaynak :http://www.xperiax10.net/2010/08/15/se-working-on-in-ear-call-volume-issue-for-xperia-x10/

Yine herseyden ote X10 Android kesinlikle pisman olacagini sanmiyorum.

• Uygulama zenginliği derseniz X10 geri kalan herşey için Wave

Orijinalden alıntı: onur-sahin

Arkadaşlar öncelikle merhaba site içinde arama yaptım bu başlıkla alakalı fakat sadece görsel olarak güzel ya da 2 kelimelik kısa cevaplarla karşılaştım
    çarşamba günü telefon alacağım fakat Samsung Wave ile SE Xperia X10 arasında çok kararsız kalmış durumdayım benim için görsellikten çok

1- Performans
    2- Applications ( iphone a yakın hatta daha iyi olanı tercih nedenidir)

Bu seçenek nedeni ile Wave'i direkt olarak elemelisin. Zira application konusunda iOS a en yakın platform Andorid'dir ki o bile 3-4 kat geridedir...
  • her gün bir ürün çıkaran samsungun cihazı ne kadar iyi olursa da olsun x10 kadar güzel ve sağlam olamaz.
    anlamıyorum şimdi tutupta vave için 700-800 tl para mı vereceksiniz?

samsung bir üretti mi ikincisini biraz zor üretir,dolayısı ile kendi cihazlarını olsun piyasasını olsun kendi bozuyor zaten.
    istediği kadar güzel olsun ne yapım ben öyle cihazı.

al 800 tl e,sıkıştın satmak istedin 250 tl !!

her zaman sony'den şaşmayın..

tabi bu zevk ve tercih meselesi.( bu benim şahsi görüşüm,beğenmeyen olacaktır tabi)

''Güvenilmek sevilmekten daha büyük bir iltifattır''

George MacDonald
  • ben de aynı ikilemi yaşıyorum şu an.xperia hakkında olumsuz yorumlar yapılmasına rağmen.gönlüm sony den yana.aradaki fiyat farkıda düşündürüyor beni.bu konuyu açan arkadaş kararını verip telefonu aldımı acaba.aldıysa kararını bizimle paylaşıp,telefonu kullanmaya başladıysa ilk deneyimlerini aktatabilirmi acaba?şimdiden teşekkür ediyorum.
    şuan telefonda flaşın nasıl açılacağını bilmiyorum ve bu biraz canımı sıkıyo doğrusu android market şuan türkiye de yasak ama uygulamaları başka türlü yükleyebiliyosun
    bilmiyorum telefondan genel olark memnunum ama

fiyat farkına gelince samsung bir ay sonra fiyatı düşcek ama xperia asıl 3 ay sonra xperia olucak bunları göz önünde bulundur akşam iphone kullanan arkadşm bile ekran boyutuna hayran kaldı ayfon kadar uygulaması olmaması en büyük eksik bence bir de zor olması
  • Arkadaşlar x10 da görüntülü konuşma için önde kamera yokmu forumlarda güncelleme ile görüntülü konuşma gelecek yazıyoda.
    Bu kadar para vermişken görüntülü konuşma olsun isterim yoksa iphone 3 8gb daha ii:)

Samsung da aklıma takılan saglamlıgı ömürleri iki senelik oluyo garantisi bittimi servisten çıkmıyo telefonları:(

Orijinalden alıntı: extracity_06

Arkadaşlar x10 da görüntülü konuşma için önde kamera yokmu forumlarda güncelleme ile görüntülü konuşma gelecek yazıyoda.
    Bu kadar para vermişken görüntülü konuşma olsun isterim yoksa iphone 3 8gb daha ii:)

Samsung da aklıma takılan saglamlıgı ömürleri iki senelik oluyo garantisi bittimi servisten çıkmıyo telefonları:(

arkadaki kamera devreye girerse o ayrı. bu arada konuyu acan arkadasın yerinde olsam wave bi cok acıdan daha üstün olmasına ragmen bende x10 alırdım. android+karizması yeter.

Cold Fusion Energy, Inc.
  • şunu sölemeliyim ki amoled ekran fln hikaye Çünkü amoled ekranın özellikle wave in ekranı en ufak darbede çatlıyor.

ee çocuk sen bunu nerden biliyorsun?
    electro world ve teknosada çalışan yakın dostlarımdan aldığım bir duyum
    ben teknosadan aldım fakat bende telefonu servise vermek zorunda kaldım
    x10um olmasına rağmen şuan elimde yok XPERIA x10 nun en kötü özelliği ise şuan gözüme çarpma
    FOTO FLAŞ ve ANDROİD MARKET ama inanıorum 2.1 gelince çözelecektir
    sesi ayrı bi olay :P

ama herkese siyahını tavsiye ederim (çünkü beyazını kullanıyorum

herkese saygılar
    kesinlikle Xperia X10

• bence parlaklıktan ziyade dogrudan günes ısıgı altındaki görünürlügü önemli. ha parlaklıl önemli degilmi önemli tabi ama zaten se lerin ekran parlakligi yeterince iyi bence

x10 mu yoksa wave mi günes ısıgı altında daha iyi görüntü veriyor bilmiyorum

Cold Fusion Energy, Inc.
  • zaten telefonu hep güneş altında kullanıyoruz değil mi :):) o zaman wave alın tabiki sadece ekranla bitiyorsa iş :) yalancıkta iki uygulama indirirsiniz samsung apps ten al sana androidden iyi telefon:)
    İpod Touch 2g 16GB (4.0) Jb
  • her türlü x10 wave.yide denedim x10uda denedim mt yok demiş bazıları olmasa ne zaten ekran çok kaliteli gerek bile duymuyorsun wave.nin ekranında daha hassas bikere... amoled ve lcd demiş biirisi lcd bence daha iyi bu kişisel bişey herhangi bir üstünlük sebebi degildirbence lcd secim sebebidir herzaman... radyo yok ama olmasa nolur radyo dinlemem çok lazımsa 2. cihazım radyolu 3.li önde kamerası olan 50-60 liralık bi k600 olur oda ortadan kalkar yane ben her türlü x10dan yanayım ekran az daha küçük olsaydı cepte çok daha rahat ettirirdi ama en alınası cihaz şuan x10 bu tartışmasız bi gerçek her nekadar suan 2.2 gözükmesede eksikligini çok aramazsın zaten cihaz bi lap top kadar hızlı 2.2 gelince lap toplara fark atar aradaki fark bu

badamı androidmi her türlü android. wave x10dan iyi diyenlere sadece gülüyorum wave kalasik bi telefon olmus ben onu pda diye yanımda taşımam pda havası vermiyor çok basit ayfon çakması bir menü yapısı var

• 2 Haftadır kullandığım XPERIA X10'un bana göre Artıları ve Eksileri:

+İşlemci hızı çok iyi.
    + İnanılmaz derecede iyi bir gps i var.
    +Ekranın 4" olması büyük bir artı.
    +Android market 1.6 ile açılmasada alternatiflerden bulduğum applicationların çeşitliliği.
    +Ekran dokunmatiğinde bir sıkıntı yaşamadım.
    +PDA lere göre sarj süresi sanki biraz daha iyi gibi geldi.

-Kulaklık sesi çok düşük.
    -Ekranda parmak izi kalması rahatsız ediyor. (kişisel)
    -Şuan için pop3 mail tanımlamada sorun yaşıyorum.
    -Multi touch yok.
    -Görüntülü konuşma yok. ( ama ben zaten olmadığı için aldım )
    -Flaşının led olması iyi olmamış.

Eksilerden bazılarının 2.1 güncellemesi ile çözüleceğini umuyorum.

Alttada birlikte çalıştığım arkadaşım Siprunun, 2 3 gündür kullandığı Wave için artı ve eksilerini göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk207 -- 7 Eylül 2010; 17:27:29 >

• bu yazıyı samsung alt forumu altında açsaydınız o zaman wave ciler desteklerdi
    sony forumunda xperia cılar desteklicek.

ben alalı 3gün oldu.

bana göre Wave diyorum.

+Ekranı Super Amoled inanılmaz güzel görüntü herşartta.
    +HD film çekebiliyor divx olarak kayıt edebiliyor.
    +720p HD mkv ve divxleri altyazılı olarak gösterebiliyor ve çok net görenler beğeniyor.
    +Foto kalitesi çok iyi
    +Dokunmatik harika ve ekran çizilmiyor parmak izi hem ekranda hemde arka kapakta kalmıyor
    +Pili uzun gidiyor son güncelleme ile 5 güne çıktı. konuşma süresi 7.5 saat (ben denemedim ama deniyenler var)

eksileri

-gps ve normal telefon sinyalini az çekiyor geçen hafta alan bir arkadaşım 2günde iade etti bu yüzden (ben henüz ulaşılamama durumuna düşmedim)
    -uygulama sayısı iphone ve androide göre henüz az şuan 877 uygulama var sanırım günde 2-3 uygulama ekleniyor samsung apps a.

• kesinlikle wave
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.