Şimdi Ara

Samsung Wave mi Xperia X10 mu ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
7.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: grk207

2 Haftadır kullandığım XPERIA X10'un bana göre Artıları ve Eksileri:

+İşlemci hızı çok iyi.
    + İnanılmaz derecede iyi bir gps i var.
    +Ekranın 4" olması büyük bir artı.
    +Android market 1.6 ile açılmasada alternatiflerden bulduğum applicationların çeşitliliği.
    +Ekran dokunmatiğinde bir sıkıntı yaşamadım.
    +PDA lere göre sarj süresi sanki biraz daha iyi gibi geldi.

-Kulaklık sesi çok düşük.
    -Ekranda parmak izi kalması rahatsız ediyor. (kişisel)
    -Şuan için pop3 mail tanımlamada sorun yaşıyorum.
    -Multi touch yok.
    -Görüntülü konuşma yok. ( ama ben zaten olmadığı için aldım )
    -Flaşının led olması iyi olmamış.

Eksilerden bazılarının 2.1 güncellemesi ile çözüleceğini umuyorum.

Alttada birlikte çalıştığım arkadaşım Siprunun, 2 3 gündür kullandığı Wave için artı ve eksilerini göreceksiniz.

görüntülü konuşma yok ? gerçekmi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: mcebi001

wave bence çok daha iyi x10 dan,

Ekran süper amoled. lcd ler çok sönük kalıyor yanında aynı zamanda kapasitif ve multitouch mevcut...
    Video kayıt yetenegi çok iyi (1280*720 30fps)
    Fotografcılık yeteneğide fena değil...
    Mp3 çaları oldukca iyi ,ses yüksek ,5+1 desteği mevcut..
    Radyo ve radyodan kayıt mevcut....
    full format video oynatıcı mevcut(mp4,wmv,divx,xvid,mkv)
    x10 dan daha ince ve daha küçük ....

aynen ve daha önemlisi x10 daha pahallı

Görüntülü görüşme olmaması bence eksi değil. Çünkü hiç kimseyi görmedim şu ana kadar görüntülü konuşan. 3G ağı zaten sınırlı. Kullanan varsa bilmem.
  • alcak arkadaşlara öneri ben wavele xperia arasında kaldım bu kadar yorum almadan x10 aldım şimdi bakıyorumda telpa da bir çok wave war tamir bekleyen x10 yok mu war benim x10 da serviste yenisini veriyolar telpanın böle birşey yapacağını sanmıyorum bunları da göz önüne alın

Orijinalden alıntı: kralhasanyigit

Dostum tartışmasız X10. X10 daha pahalı; ama Wave X10 yanında biraz daha basit kalıyor, Android ve Android Market olayı tamamen bitiriyor.

- 2.1 Update ile HD Video çekim X10'a da gelicek.
    - Gene 2.1 Update ile ses sorunu halledilcek zannediyorum. Sony forumlarında ciddi tartışmalar dönüyor bunun üzerine.
    - Wireless üzerinden konuşma olmadıkça 3G görüntülü konuşma tamamen gereksiz.
    - Radyo evet cidden bir eksiklik X10 için zaten Wave'e karşı tek eksisi o. O da otobüsle yolculuk etmeyen bir insan için bir eksik değil bence.

Bunlar dışında Wave işletim sisteminden dolayı klasik Nokia cihazlardan farksız. Multimedia özellikleri var ama Apps olayı yok. Şimdi Samsung Apps ' den konuşmayalım, çünkü o bence baştan batık bi proje, tabi eğer başka Bada OS'lu telefon çıkarsa ve Samsung Bada OS işini cidden ciddiye alırsa o zaman bilemem. Ama Android potansiyeli varken çok o yöne kaymaya cesaret göstereceğini zannetmiyorum Samsung'un.

Ama X10 çok çok daha farklı bir telefon. Daha doğrusu Wave telefon PDA arası bişiken, X10 özellikle Android'den dolayı tamamen ciddi bir PDA. Bu Apps olayını iPhone veya Android kullanmamış bir insan tam olarak anlayamaz. Deneyip görmek lazım.

Ben kesinlikle X10 diyorum. Ama tabi Wave ' de cidden süper bir telefon.

donanım olarak wave işletim sistemi olarak x10.

işletim sistemi önemli donanım önemsizse git iphone 3gs al.desteği kesilse bile şuanki uygulama sayısı yeter.ama sadece android için 200 lira fark verilmez ;)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.