Bildirim
Samsung W8150

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
soni neo v öneririm oyun istiyorsan -
ace 2 biraz daha iyi gibi,yalnız flash desteği yok yazıyor nasıl olmaz bende pek anlamadım. -
galaxy w alırsan pişman olursun -
quote:
Orijinalden alıntı: TIMERIDER
ace 2 biraz daha iyi gibi,yalnız flash desteği yok yazıyor nasıl olmaz bende pek anlamadım.
işlemcisi arm6 olmasın -
quote:
Orijinalden alıntı: yunusemresert
Arkadaşlar hem fiyat hem donanım açısından w8150 ayarında başka telefonu var mı samsung un?
Arkadaşım kesinlikle pişman olmazsın.Ben de bugün aldım , cihaz kesinlikle hakkını veren bir telefon.Seni asla yarı yolda bırakmaz.Bu cihaza benzer ve daha cazip bir telefon olduğunu sanmıyorum.5 MP kamerasında led Flash olması da büyük bir artısı.Aynı zamanda ekran parlaklığı 16M olduğundan gerçekten parlak bir ekrana sahip.Flash desteği olduğu için youtubedeki videoları 0 kasma ve donma ile izlenebiliyor ve çok stabil çalışıyor.Pil ömrü de kullanıma göre değişir ama ben çok oyun oynamama ve int.de gezinmeme rağmen 2-3gün çıkarıyor.Ayrıca İşlemci Hızı 1.4 GHz. kesinlikle tavsiye ediyorum dostum bence sende de bir Galaxy W olmalı
-
quote:
Orijinalden alıntı: yiğit39
quote:
Arkadaşlar hem fiyat hem donanım açısından w8150 ayarında başka telefonu var mı samsung un?
Arkadaşım kesinlikle pişman olmazsın.Ben de bugün aldım , cihaz kesinlikle hakkını veren bir telefon.Seni asla yarı yolda bırakmaz.Bu cihaza benzer ve daha cazip bir telefon olduğunu sanmıyorum.5 MP kamerasında led Flash olması da büyük bir artısı.Aynı zamanda ekran parlaklığı 16M olduğundan gerçekten parlak bir ekrana sahip.Flash desteği olduğu için youtubedeki videoları 0 kasma ve donma ile izlenebiliyor ve çok stabil çalışıyor.Pil ömrü de kullanıma göre değişir ama ben çok oyun oynamama ve int.de gezinmeme rağmen 2-3gün çıkarıyor.Ayrıca İşlemci Hızı 1.4 GHz. kesinlikle tavsiye ediyorum dostum bence sende de bir Galaxy W olmalı
eyvallah dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
eyvallah dostum
Galaxy w nun foto kalitesi cogu telefonda yok bu yabanci forumlardada belirtiliyor kesinlikle fiyatina gore cok iyi bir telefon ustelim islemci 1.4 ghz arm cortex a9 tabanlidir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Starforces
quote:
quote:
quote:
eyvallah dostum
Galaxy w nun foto kalitesi cogu telefonda yok bu yabanci forumlardada belirtiliyor kesinlikle fiyatina gore cok iyi bir telefon ustelim islemci 1.4 ghz arm cortex a9 tabanlidir.
anladım üstad..sağolasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O lanet telefonu kullanan arkadaşlara tekrar soruyorum, mutlu musunuz? -
güzel dayanıklı özellikli bir telefon ancak rest sorunu var bu modelde kendiliğin açılıp kapanıyor sürekli başka bir sorun yaşamadım
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ekran yansıtma donma sorunu çözümü
- belediyelerden gelen mesajlar nasıl engellenir
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- zırrr zil sesi indir
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- s22 ne zaman çıktı
- one ui 8
- samsung galaxy s serisi
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- exynos 2400
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X