Bildirim
Samsung'un Windows Tableti Mercek Altında! Windows 8 hakkında merak ettikleriniz, Slate PC video inceleme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
bilgisayardan farkı yok, ipad bunun yanında gerçekten oyuncak gibi kalır artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXcLusive-TR -- 13 Temmuz 2012; 18:29:39 >
-
çok güzel bir inceleme olmuş
windows 8 tabletler ortalığı dağatacak
-
Cihaz efsane ipad-android tabletler bu tür bir cihazla mümkün değil yarışamaz.
-
muhteşem yaa :D cidden çok beğendim. samsungu deil windows u
-
Tablet canavar olmus denildigi gibi buna tablet denilmez bildigin pc olmus:) bu tur bir tablet son kullaniciya ulastirilir umarim ama malum fiyatida yuksek olacaktir buyuk ihtimal.
-
tablet budur abi
-
Arkadaş bu nedir yaaa. Süper ötesi bir cihaz olmuş. Tebrikler Samsung & Microsoft
-
işte gerçek bir tablet "bilgisayar" gördüm sonunda... ipadin tahtını kesin sallar bu cihaz.. duman eder piyasayı... tablet alacak olsam kesinlikle acaba hangisi diye düşünmeden tercih ederdim... ios ile android platformları arasında biraz kararsız kalabilirdim ama bu cihazı gördükten sonra kesinlikle tercihim bu yönde olur... cihaz yazılımıyla gerçten süper olmuş... işte şimdi oldu .... tablet cihaz değil tablet "bilgisayar"...
-
iOS, Android halt etmiş.
-
Aynı deneyimi Arm üzerinde de yaşatacaksa duman eder piyasayı
-
Burdan Apple fanboylarına geçmiş olsun diliyoruz. Bence bu tabletten sonra kazık yedikleri açık.
-
Artık android & İOS tabletler de görürüz önde 5mp arkada 12mp kamera ! 2GB ram !!! mali cart curt.. | :
-
Fiyatı çok kazık olmasın diyen arkadaşlar ipad 2 2000 liraya satılıyor. bu cihaz bu özelliklerle 3000 lira eder. üzerinde 64gb ssd bile var. şu sıralar 2000 liraya ipad alsam 4-5 ay sonra win 8 tabletler çıktığında apple a fena küfrederdim. özellikle yeni ipad diye çıkarttıkları cihaza :)
-
asus yaparsa bitane kesin alırım .. zaten seneye de nokia alıcam win 8 li byby one x ve laptop :D
-
Bana fanboy diceksiniz ama gerçek bu... bugüne kadar olanları unutun teknolojinin devi Samsung yine yaptı, biri tablet nedir diye sorsa Samsung Slate PC denir.Applecılar uzasın şimdi burdan her durumda bundan iyi tablet yok.
-
AMD Trinity APU donanımına sahip bir tablet ile hem oyun hemde tasarım programlarını kullanma amaçlı değişik cihazlar görebiliriz şahsen windows 8 ekosisteminden umutluyum bakalım gerek oyun gerekse openCL destekli uygulamalarda performansları nasıl olacak... -
quote:
Orijinalden alıntı: cagataykoroglu
Fiyatı çok kazık olmasın diyen arkadaşlar ipad 2 2000 liraya satılıyor. bu cihaz bu özelliklerle 3000 lira eder. üzerinde 64gb ssd bile var. şu sıralar 2000 liraya ipad alsam 4-5 ay sonra win 8 tabletler çıktığında apple a fena küfrederdim. özellikle yeni ipad diye çıkarttıkları cihaza :)
dostum sana ne içirdiler böyle mübarek 3 aylar ramazan da geliyor yapma etme -
Beyler android ölmüş ağlayanı yok...Tabletde biraz zor tutunur artık android...Mobil cep telefon tarafında ise sanki çok fazla ömrü kalmadı...Rekabet iyidir yinede ama artık ipler windowsun elinde...Google öyle bir şaşırtmalı ki buda çok çok zor google için.Neyse bari win8 gelene kadar androidi tutayim bari içim acıdı valla vicdan yaptım o derece.Durum çok vahim fazla yaşamaz...
edit:Garip ipadi unutmuşum :D.ipad diye bişey yok artık şu videodan sonra unutun boşverin yani :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemApps -- 13 Temmuz 2012; 0:11:21 >
-
Çok hoş gözüküyor;ilginç Windows'dan beklemezdim...
Tabletlerde dengeler değişebilir...
Benzer içerikler
- gddr6 nedir
- opengl mi directx mi
- kasa önerisi
- coil whine nedir
- i5 i7 farkı
- mediatek dimensity 8400
- gpu ekran kartı mıdır
- rtx 4080 ti
- ryzen 5 9600
- ssd sağlık testi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X