|
Samsung, TV modellerinde hile yapmakla suçlanıyor
-
-
Şaşırmadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sony Sony Sony Gerisi Hikaye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
Cehennemin En Karanlık Yerleri, Buhran Zamanlarında Tarafsız Kalanlara Ayrılmıştır... -
Samsung ve Volkswagen… Olmadıkları hile masası yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Soğutucu: Wraith Prism Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 8GB RAM: HyperX Fury RGB 2*8 16 GB 3200 Mhz Anakart: MSI MAG B550M Mortar SSD: Kioxia EXCERIA 480 GB Kasa: XPG Defender Pro PSU: EVGA BQ500 Klavye: Corsair K55 RGB Mouse: Aorus M4 Oyun Konsolu: PlayStation 5 Digital Edition
YouTube Kanalıma Abone Olmanız Beni Çok Mutlu Eder :) -
Samsung açıklama yapıp yalanlasa da yeni bir güncelleme yayınlayacağız diyerek saman altı yapacağını beyan etmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Her şeyin en iyi açıklaması zamandır... -
Hahah şaka gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kesinlikle. Ama yaşadığım şehirde servis sıkıntısı yüzünden vazgeip yine samsung aldım. 😭 3 büyük şehir dışında servis sıkıntısı oluyor diyerek Beko Sony bayiliğini bıraktığını söyledi bana. Bende çok istemiştim Sony i.
Tv de en iyisi LG başkasını tanımam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bana test ortamını anlayan volkswagen dizel araçları hatırlattı.
2020 samsung tv sahibiyim
bir teknoloji firmasının bütün ürünleri mi yazılım konusunda problemli olur arkadaş....
-
Bizim Philips 43PUS6503 modeli gibi olmasın da. Varsın Nit oranı düşsün. Philips televizyonum 3. Yılında bozuldu. 2600 TL ye aldığım Tv ye Philips garantisi bittiği için 4000 TL tamirat bedeli istedi. Tüketici hakem heyetine verdim.
Ekran pırpırlanmayasi oluyor. Tv 2-3 dk çalışıp sonra ekranı kendi kendine oynuyor. En sonunda da Tv kapanıyor. İnternette araştırdığıma göre bir tane kart ısınıyormuş o yüzden böyle oluyormuş.
-
O zaman 3000nit'e de çıkabilir ama arka ledler patlayabilir diyebiliriz. Sonuç olarak 3000nit yazın kutuya malum çıkabiliyor.
1.5 ay önce tv aldım ve uzun süredir de araştırma içerisindeydim. Samsung modellerin alttan üste doğru (oled modeller hariç q serisi içerisinde) hep bir panel sorunu, şikayeti gördüm. Bu sorunlar aslında epeydir olan ve 2019-2020 model q80 alan abimin televizyonunda bile panelin köşelerinde mürekkep lekesi şeklinde ışık sızmaları vardı. Benim araştırdığım modeller arasında q70 55" ve belki olabilir diye q90 50" modelinde bu sorun hala daha devam ediyormuş. Şikayet var üzerinden de bir sürü görselle desteklenen şikayet var ve bu kadar zamandır devam etmesi hayret verici gerçekten. Sonuç olarak 2018'de lg sm8600 (daha öncesinde 2013 gibi lg cinema 3d kullanıyorduk) aldık ve kumandası, işletim sistemi falan aşırı iyidi. Abimin panel sıkıntısını servis çalışanı biraz daha azalttı ancak ışık ayarını da kıstı ki komik bir çözüm bu 😅. Abim samsung q80'i satıp 2021 lg nano916 65 aldı ve epey memnundu. Ben de bunun üzerine 1.5 ay önce yine lg nano916 55" aldım. Valla o kumandası ile sisteme uzandığın yerden hakim olmak bile güzel. Biraz hantal gibi aslında işletim sistemi ama full array olması harikaymış, miniled modellerini düşünemiyorum bile.
Sonuç olarak samsung panelleri güzel ancak o ekran sıkıntılarına değmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Boşa bu haberler, millet gene kapış kapış alıyor bu ürünleri.
Kimsenin umrumda değil ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
katiliyorum.Lg nin muhendisligi de diger markalardan daha iyi.
Sony alın kafanız rahat etsin.
_____________________________ -
Gayet güzel ürünleri var. Tüm ürünlerde hile yaptığı yazmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hile hurda katmadıkları tek alan yok.
Paraya kıyıp Sony alın diyeceğim ama çoğu zaman daha pahalıya satıyorlar.
Çöpzung satılmaya devam eder ama.
_____________________________ Ryzen 9 5950X || ROG RYUJIN 360 || Asus ROG CROSSHAIR VIII EXTREME || XPG Spectirix D50 4X8GB 4133MHz CL19 DDR4 Ram || MSI RTX 3090 X TRIO || Corsair MP600 Pro Hydro X Edition CSSD-F2000GBMP600HXE 2TB x 2 RAID.0 || Cooler Master HAF 700 EVO || EVGA Supernova 1000 P2 80+ Platinum, 1000W || Corsair LL140 x 4 || GIGABYTE AORUS 27" FI27Q-X || Astell&Kern KANN MAX || Denon PMA-720 AE || JBL Studio 280 BK x 2|| Asus Rog Claymore II || LOGITECH G502 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse || SteelSeries QcK Mouse Pad || 2 x Logitech F710
İntel i7 4770K || Asus Z-87 Deluxe || Asus GTX760 DirectCU II O.C. || Corsair LS120 SSD || Cooler Master Haf912 || 2 x 2TB WD Green HDD || Logitceh MK520 || Logitech Darkfield || Sony 65AG9 || Sony STR DA 3700ES || JBL STUDIO 250P || 2 X JBL STUDIO 280 || 2 X JBL STUDIO 180 || PIONEER SW21 -
Zengin teknoloji firmalarının hile ya da fırsatçılık katmadığı bir şey yoktur.
Biri diğerinden daha fazla hile yapıyordur vs. ama hepsi pislik. Ahlak olgusu paraya kadar sadece, ahlaklı asyalılar, ahlaklı batılılar diye bir şey yok. Çıkarlar doğrultusunda ahlaklı veya ahlaksız olunuyor bu dünyada artık.
_____________________________ -
Ya HDR demek bütün sahne maksimum parlaklığa gelecek ve sürekli burda klacak demek değil böyle panel yok zaten ekranın belirli bir kısmı kısa süre maksimum parlaklığa ulaşır normali bu ekranın tamamını 2300 nit yapsn kör olurdum ayrıca panel aşırı ısınırdı elektrik tüketimi bile sorun olurdudiğer tvlerde de monitörlerde de böyle şeyler var HDR maksimum nite bakıyor sürekli sürdürülebilen nite değil
_____________________________ DONANIMHABER IMZASI KURAL DISI OLANLAR KULUBU
Dükkanıma bakabilirsiniz -
Samsung Ekran kalitesi tartışılmaz ama yazılım olarak çok berbatlar QLED tvler hala nasıl android olmaz çok garip. Samsung Tizen gibi saçma sapan absürd yazılım inadından vazgeçmeli.
|
Samsung ve Volkswagen… Olmadıkları hile masası yok
|
|
Samsung açıklama yapıp yalanlasa da yeni bir güncelleme yayınlayacağız diyerek saman altı yapacağını beyan etmiş.
|
|
Tv de en iyisi LG başkasını tanımam
|
|
O zaman 3000nit'e de çıkabilir ama arka ledler patlayabilir diyebiliriz. Sonuç olarak 3000nit yazın kutuya malum çıkabiliyor.
1.5 ay önce tv aldım ve uzun süredir de araştırma içerisindeydim. Samsung modellerin alttan üste doğru (oled modeller hariç q serisi içerisinde) hep bir panel sorunu, şikayeti gördüm. Bu sorunlar aslında epeydir olan ve 2019-2020 model q80 alan abimin televizyonunda bile panelin köşelerinde mürekkep lekesi şeklinde ışık sızmaları vardı. Benim araştırdığım modeller arasında q70 55" ve belki olabilir diye q90 50" modelinde bu sorun hala daha devam ediyormuş. Şikayet var üzerinden de bir sürü görselle desteklenen şikayet var ve bu kadar zamandır devam etmesi hayret verici gerçekten. Sonuç olarak 2018'de lg sm8600 (daha öncesinde 2013 gibi lg cinema 3d kullanıyorduk) aldık ve kumandası, işletim sistemi falan aşırı iyidi. Abimin panel sıkıntısını servis çalışanı biraz daha azalttı ancak ışık ayarını da kıstı ki komik bir çözüm bu 😅. Abim samsung q80'i satıp 2021 lg nano916 65 aldı ve epey memnundu. Ben de bunun üzerine 1.5 ay önce yine lg nano916 55" aldım. Valla o kumandası ile sisteme uzandığın yerden hakim olmak bile güzel. Biraz hantal gibi aslında işletim sistemi ama full array olması harikaymış, miniled modellerini düşünemiyorum bile. Sonuç olarak samsung panelleri güzel ancak o ekran sıkıntılarına değmez. |
|
bana test ortamını anlayan volkswagen dizel araçları hatırlattı.
2020 samsung tv sahibiyim bir teknoloji firmasının bütün ürünleri mi yazılım konusunda problemli olur arkadaş.... |
Benzer içerikler
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- facebook yeni hesap ekleme
- ingilizce çeviri sesli
- whatsapp biyografi sözleri
- ses değiştirici
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt