Şimdi Ara

Samsung'un Silinemeyen Lanet Uygulamaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neyse ki apple var da bu çöp android telefonlarla uğraşmıyoruz.  

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • Sadece bir müddet kullanmayı bıraktığım telefonun içinde ne var ne yok silmiş olmama rağmen yavaşlamış kasmaya başlamış olması neden ya? Kullaırken güncelleme almıyordum. Almıyor olduğum halde sırf kapalı kaldı diye eskisi gibi olmadı bir daha.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Reis donanım olarak katılmıyorum apple cihazlar donanım olarak çok hoş

Ama
    Ve
    Lakin

İOS denen rezil kepaze sistem olduğu sürece benim için de xiaomi bile appledan daha iyi

Telefona 2 3 bin dolar para veriyorsun sonra icine muzik film dizi atmak için kıvranıyorsun :D

Apple bir kere aldim bir daha androide gecmezlerse zor :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Apple tarihinde ilk herhalde telefon deli gibi kasıyor animasyon ne gerek vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

su animasyonu hiç güzel olmamış ayrıca. ucuz Android ve Linux masaüstü dekorasyonlarına benzemiş.

Beyefendi elimde Iphone 13 mini, ve Iphone 15 var, ikisine de betalar ilk ciktigindan itibaren IOS 26 yukleyip kararli surume kadar guncelledim.

Aklim maklim durmadi ikisinde de en ufak bir kasma (ne demekse?) gozlemlemedim, pil omru de dahil her sey daha iyi.

Hangi telefon daha iyi daha kotu tartismasi degil derdim, cep telefonu cok kisisel bir alet oldugu icin kimin ne tur bir salaklikla telefonu kullanilmaz hale getirdigini bilemeyiz.

15 max in guncelleme sonrasi kullanilmaz hale geldigi iddiasi ya dogrudan yalandir, ya da kullanicinin oldukca kisisel bir takim hatalari sonucu olmus olabilir.

Iki durumda da boyle bir iddiayi orada burada dile getrmek ne derece mantikli bilemedim.

Gecen senenin en iyi Samsung'u icin de boyle bir iddia sacmadir, Huawei's icin de.

Bunu ben
    İphone 4s
    İphone 6
    İphone 11
    İpad 8de bizzat gozlemledim bizim evdeki telefonlarda

Samsungda ise tam tersi s21fe vardı bazi guncelleme ile cok minimal yavaslama bazisi ileyse hızlanma oluyordu

Samsung yazılım olarak bana daha güven veriyor bu nedenle guncelleme gelir gelmez yapiyorum korkum yok

İpad 8imse ios14ten 15e gecince resmen yavaşlatıldi bir daha da guncellemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Samsung da güncelleme ile pislik yapıyo da, Apple da güncelleme ilk yayınlandığında yavaşlama olabiliyo yani geçici. sonra tekrar güncelleme yayınlayın düzeltiyolar. bahsettiğim 2 senelik Apple da kasma gördüm diyen kişiler böyle geçici. olacak olsa gerek. onun dışında 4-5 yıl geçmiş telefonu yavaşlatma olayını Samsung bile yapıyo. daha doğrusu yavaşlatma değil de mesela kamerayı bozuyo kasıtlı.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.