ikinci hatta özelliksiz ama iyi pili giden tel war mı acaba hepsi 800 mah olmaz ki ama....
abi yeni bir model var. bir yanlışlıkmı varki die aklıma geldi ama samsung da aynısını yazıyor. kapaklı olmasına ragmen 590saat bekleme süresi kapaklı renkli ekran çok şık: c260 150ytl
bu c160 ı sewdim bakalım ne zaman gelcek tam ikinci hat teli...
quote:
Orjinalden alıntı: b|@ckc|oud
bu c160 ı sewdim bakalım ne zaman gelcek tam ikinci hat teli...
abi geeli 10 gün felan oldu. c260
SAnmıyorumŞekil yerine biraz şarja önem verse tam süper olacak.
ikinci telefon olarak almayacak olsaydın e370 derdim ama ucuz bişey alıcağın için nokianın dandik 150YTL civarındaki modellerine bak derim..nede olsa nokia şarj konusunda kullanıcılarını hiç üzmüyo..
yok abi bu samsunglar süper telefon ama pil olayı sıfır
C300 modelinin şarjı fena değil. En azından diğer samsung modellerine göre...
ben c260 ı biliyorum ben onu demiyorum c160 daha tr de yok ne zaman gelir diom... c300 konusunda da zaten sürgülümüz var ikincisi düz olsun bea..
e370 diorum ben hala..aa kullanıyorum arkadaşlarr
arkadaşlar d900 kullanıyorum ilk çıktıgında almıştım evet şarj olayı süper deil fakat 2. hat için dün c260 aldım bence şık ufak ve şarj süresi gayet iyi giden bir telefon diger samsunglara göre kırmızı rengi süper hatta
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Extrem
yok abi bu samsunglar süper telefon ama pil olayı sıfır
İkinci tel olarak bence samsung x serisine bakın çok uzun şarj süreleri var birde ufacık telefonlar.
c260 ın şarjını deneyen oldu mu
n710 modeli bnm kullanmamla 5-6 gün gidiyor, çok az kullanarak 8 gün de götürdüm... çok güzel bi model, incelemesini yaptım bu samsung topiğinde. ama sadece telefon, ama şık yine de... tavsiye ederim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme